Şimdi Ara

Logitech G930 Wireless Gaming Headset YENİDEN YANIYOOOOOR (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.378
Cevap
20
Favori
45.821
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sağolun hocam, sizden de razı olsun.

@xxlastxx
    Tam şarj olduğunda kırmızı sabit olarak yanıyor. Yanıp yanıp söndüğünde şarj olduğunu bildiriyor.

@A fine day to die
    Hocam ne fark eder arkadaş zaten win8.1 pro da kullandığını ifade etmiş.Sonuçta yazılım indirme bölümünde 32bit-64bit olarak seçenek mevcut. Yani Aynı sistemin 32bit versiyonunda çalışan yazılım 64bit versiyonunda da çalışır. Desteği var sonuçta 64bit olarak. Sorunuzun sebebi kullanandan ziyade sorunsuz kullananlar ise o zaman daha çok bilgiye ihtiyaç var.
    Ama çalışıp çalışmadığı konusunda fikir belirtmek gerekirse çalışıyor. Çok kısa bir süre arkadaşın bilgisayarında denedim oradan biliyorum.
  • @pusu47 saolasın hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Televizyona bağlanabiliyor mu g930?

Bu yeni led tvlere falan?
  • Hocam 64 bit sistemde bazen yazılımlar sorun çikartabiliyor. Logitech, razer synapse & gamebooster ve msi afterburner vb. Bu yüzden soruyorum. Ayrıca internette ve Logitech forumunda windows 8.1 pro ile sorun yaşayan kullanıcılarin sayısı az değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A fine day to die -- 9 Aralık 2014; 1:06:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: A fine day to die

quote:

Orijinalden alıntı: taru

8.1 endustry pro ile kullanıyorum yeni geldi 3-4 saattir deniyorum bir sıkıntı görmedim, 32 bit işletim sistemi programda sorunsuz yüklendi.

Peki o zaman değiştiriyorum.Logitech g930'u windows 8.1 pro x64 ile kullanan var mi?

Cevap için teşekkürler hocam

Ben kullanıyorum 10-15 gündür. Bir sorun yok.
  • beyler kulaklık wirelessdayken arada saliselik kopukluklar oluyo acaba sorun ney başka arkadaşlarda da oluyo muydu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxlastxx -- 9 Aralık 2014; 1:55:34 >
  • bir sorum var, eğer ben sesi hoparlörümden duymak istiyorsam bunun için ne yapabilirim? g930 um var fakat bir türlü bulamadım sesi hoparlöre vermeyi.
  • Arkadaşlar iade/değisim için Amazona başvurmuştum ama ben daha bendeki G930u göndermeden adamlar bana yenisini göndermiş.
    Az önce DHL'den mail geldi ürün gümrükte takılmış galiba. Şimdi Amazondan baktım değiştim talebi ile gelen olduğu için fatura da 0.00$ olarak geçiyor ve sanırım bu yüzden Gümrüge takıldı.

DHL'den gelen maili aşağıya kopyalıyorum. Umarım öödmem gereken bir ücret falan çıkmaz. DHL hakkında tecrübesi olan arkadaşlar bi yardım edebilir mi?

Adınıza yola çıkmış olan gönderinizin, Türkiye Gümrügü’ne varışında gümrük işlemlerinin Elektronik Ticaret Gümrük Beyanı (ETGB) ile tarafımızca yapılabilmesi için bugün içerisinde iletmeniz gereken evrak bilgilerini ve masraf detaylarını aşağıda bulabilirsiniz.

Dear Customer, Please find the link of information and necessary document at below in order to clear your shipment on the way to turkey.

Gerekli evrakların linki:http://gumruk.dhl.com.tr/Kategori3.asp

- Dolaylı temsil yetki belgesi ve Eşya listesi - Nüfus cüzdanı önlü arkalı fotokopisi

*Evrakları aşağıda belirtilen gümrük hizmetleri fax numarası yada e-mail adresine iletilebilirsiniz.

** Evraklarınızı e-mail ile yollamanız durumunda tarafımıza daha net ulaşacaktır. Bu mail adresine yollayacağınız mesajlar cevaplanmayacaktır, sadece evraklarınızı yönlendirebileceğiniz bir mail adresidir.

Oluşacak masraflar;*

Ardiye ücreti : Özetbeyan tarihinden itibaren geçici depoda bekleme süresi 3 günü aşan gönderiler için
    sabit 65 TL ardiye ücreti tahsil edilmektedir. GümrükVergisi ve KDV* :Gümrüğe beyan edilen mal bedeli üzerinden ,Avrupa Birliği(AB) üye ülkeleri için %18 , AB dışı ülkeler için %20 gümrük vergisi oluşacaktır.

*DTP teslim sekli ile yollanan gonderilerinizde, vergi ve ardiye ücretini gondericiniz odeyecektir.

İçeriği sadece ; Ticari nitelik arz etmeyen CD, VCD, DVD, döküman ile kitap,dergi vb.basılı yayımlar olan gönderiler için ardiye ücreti alınmayacak, sadece VERGİ ücreti tahsil edilecektir.

Ödemenizin tam tutarı işlem sonunda tarafınıza bildirilecektir. Bildirim yapildıktan sonra aşağıdaki banka bilgilerine odemenizi yollayabilirsiniz.

Banka hesap bilgileri; Garanti Bankası, Bakırköy Kurumsal Şubesi Şube Kodu:382 Hesap No:6297122 IBAN NO: TR86 0006 2000 3820 0006 2971 22 DİKKAT: Alıcı Hesap Adı olarak: “DHL Worlwide Express Taşımacılık Ticaret ve AŞ“ yazılması ve IBAN numarasının doğru not edilmesi gerekmektedir. Ödemenizi kredi kartınız ile yapmak istemeniz durumunda, kredi kartı bilgileniz gerekmektedir. Önemli: Gümrükte bekleme süresi gönderinizin varışından itibaren 20 gündür. İşlem yapılmayan gönderiler tasfiye işlemlerine tabi olur.

Gümrük çekim işlemlerinin yapılmasını talep etmediğiniz durumlarda, diğer seçenekleriniz hakkında bilgi almak için bizimle iletişime geçmenizi rica ederiz.
    DHL Express Gümürk Hizmetleri FAX NO: 0212 478 14 20 TEL NO: 444 00 40 E-MAIL : kategori3@dhl.com

• sunburst S kullanıcısına yanıt
    Hocam denetim masası>ses aygıtlarin dan hangi cihazı kullanmak istiyorsan onu varsayılan
    Olarak seç

• quote:

Arkadaşlar iade/değisim için Amazona başvurmuştum ama ben daha bendeki G930u göndermeden adamlar bana yenisini göndermiş.
    Az önce DHL'den mail geldi ürün gümrükte takılmış galiba. Şimdi Amazondan baktım değiştim talebi ile gelen olduğu için fatura da 0.00$ olarak geçiyor ve sanırım bu yüzden Gümrüge takıldı.

DHL'den gelen maili aşağıya kopyalıyorum. Umarım öödmem gereken bir ücret falan çıkmaz. DHL hakkında tecrübesi olan arkadaşlar bi yardım edebilir mi?

Adınıza yola çıkmış olan gönderinizin, Türkiye Gümrügü’ne varışında gümrük işlemlerinin Elektronik Ticaret Gümrük Beyanı (ETGB) ile tarafımızca yapılabilmesi için bugün içerisinde iletmeniz gereken evrak bilgilerini ve masraf detaylarını aşağıda bulabilirsiniz.

Dear Customer, Please find the link of information and necessary document at below in order to clear your shipment on the way to turkey.

Gerekli evrakların linki:http://gumruk.dhl.com.tr/Kategori3.asp

- Dolaylı temsil yetki belgesi ve Eşya listesi - Nüfus cüzdanı önlü arkalı fotokopisi

*Evrakları aşağıda belirtilen gümrük hizmetleri fax numarası yada e-mail adresine iletilebilirsiniz.

** Evraklarınızı e-mail ile yollamanız durumunda tarafımıza daha net ulaşacaktır. Bu mail adresine yollayacağınız mesajlar cevaplanmayacaktır, sadece evraklarınızı yönlendirebileceğiniz bir mail adresidir.

Oluşacak masraflar;*

Ardiye ücreti : Özetbeyan tarihinden itibaren geçici depoda bekleme süresi 3 günü aşan gönderiler için
    sabit 65 TL ardiye ücreti tahsil edilmektedir. GümrükVergisi ve KDV* :Gümrüğe beyan edilen mal bedeli üzerinden ,Avrupa Birliği(AB) üye ülkeleri için %18 , AB dışı ülkeler için %20 gümrük vergisi oluşacaktır.

*DTP teslim sekli ile yollanan gonderilerinizde, vergi ve ardiye ücretini gondericiniz odeyecektir.

İçeriği sadece ; Ticari nitelik arz etmeyen CD, VCD, DVD, döküman ile kitap,dergi vb.basılı yayımlar olan gönderiler için ardiye ücreti alınmayacak, sadece VERGİ ücreti tahsil edilecektir.

Ödemenizin tam tutarı işlem sonunda tarafınıza bildirilecektir. Bildirim yapildıktan sonra aşağıdaki banka bilgilerine odemenizi yollayabilirsiniz.

Banka hesap bilgileri; Garanti Bankası, Bakırköy Kurumsal Şubesi Şube Kodu:382 Hesap No:6297122 IBAN NO: TR86 0006 2000 3820 0006 2971 22 DİKKAT: Alıcı Hesap Adı olarak: “DHL Worlwide Express Taşımacılık Ticaret ve AŞ“ yazılması ve IBAN numarasının doğru not edilmesi gerekmektedir. Ödemenizi kredi kartınız ile yapmak istemeniz durumunda, kredi kartı bilgileniz gerekmektedir. Önemli: Gümrükte bekleme süresi gönderinizin varışından itibaren 20 gündür. İşlem yapılmayan gönderiler tasfiye işlemlerine tabi olur.

Gümrük çekim işlemlerinin yapılmasını talep etmediğiniz durumlarda, diğer seçenekleriniz hakkında bilgi almak için bizimle iletişime geçmenizi rica ederiz.
    DHL Express Gümürk Hizmetleri FAX NO: 0212 478 14 20 TEL NO: 444 00 40 E-MAIL : kategori3@dhl.com

Sorun diye degişim talep etmenizin nedenı yukarıda yazdıgınız arada pc acınca gormemesi mi?

Eger buysa 10 larca defa degisime gitme ihtimaliniz var.Çünkü durum yazılımsal.Umarım sımdı de ürün bozuk diyip yenisini isteme furyası başlamaz.

• Hocam lütfen ithamlariniza dikkat ediniz ben dolandırıcılık amaçlı değişim istemedim. Zaten bu gece Logitech forumlarini araştırırken bende sizin gibi durumun yazılımsal olabileceğini fark ettim ve buraya yazdım.
    Bakalim tekrar amazon ile görüşüp durumu netleştirmeye çalışayım.

Edit : yeni gönderi için adıma kesilmiş fatura maili geldi önceki kulaklığı 31 aralığa kadar yollamazsam ücreti alınacakmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A fine day to die -- 9 Aralık 2014; 9:31:58 >
  • quote:

Hocam lütfen ithamlariniza dikkat ediniz ben dolandırıcılık amaçlı değişim istemedim. Zaten bu gece Logitech forumlarini araştırırken bende sizin gibi durumun yazılımsal olabileceğini fark ettim ve buraya yazdım.
    Bakalim tekrar amazon ile görüşüp durumu netleştirmeye çalışayım.

Edit : yeni gönderi için adıma kesilmiş fatura maili geldi önceki kulaklığı 31 aralığa kadar yollamazsam ücreti alınacakmış

Ben sıze karsı bır ıthamda bulunmadım kı,sadece amazonun degısım ıcın urunu hemen gonderdıgını gorup umarım bunu da kullanmazlar dedım.
  • Kulaklık nihayet elime ulaştı ve 64bit win7 işletim sistemli PC ye kurdum, birkaç aksiyon film ile deneme yaptım.

Bu kulaklığı PC başında kullanmak için satın aldım.
    Salondaki TV ile birlikte sony MDR-HW700DS kablosuz kulaklık kullanıyorum.
    Ona göre bir kıyaslama yapmak isterim.

İki kulaklık arasında büyük fiyat farkı var, bunu belirteyim.
    Öncelikle kalite olarak earpadleri ve kafa üstü padlari çok kaliteli gelmedi bana,
    MDR-HW700DS i elinize aldığında ve kulağınıza taktığınızda farkı hissediyorsunuz.
    Diğer taraftan, kablosuz olması sebebiyle olsa gerek baslar istenilen seviyede değil,
    ses kalitesi normalin üzerinde ve şiddeti bence gayet yeterli. Fazla film seyretmedim henüz ama
    seste kopmadan kaynaklanan çıt çıt sesleri falan yaşamadım, surround hissi konusunda salondaki
    sony kulaklığa göre biraz geride kalıyor ama yine de iyi. Biraz uğraşarak ses ayarları daha iyi optimize edilebilir.

Kısaca şunu söylemek isterim, bu kulaklık f/p olarak çok iyi ve benden geçer not aldı.

• yorumları okuyunca iyiki siparişi iptal ettirip g35 e çevirmişim dedim. bi arkadaşım daha aldı g930 bu mikrofonu çok kalitesiz ve arkadaki tüm sesleri alıyo. 10liraya alacağınız mikrofon daha iyi iş yapar.
  • Merhaba, hayırlı günler.

Amazon.com üzerinden 5 Aralık 2014 tarihinde verdiğim siparişim, 9 Aralık 2014 tarihinde elime ulaştı.
    Bir kaç oyun ve Film denemesi yaptım, şu ana kadar kulaklıktan çok memnunum.

Call of Duty Advanced Warfare oyununda şu ana kadar duymadığım bir çok efekt ve farklı sesler duyar oldum.
    Yüzüklerin Efendisi serisinde, savaş sahnelerinde PC üzerinden duyamadığım detay sesleri çok net bir şekilde duyuyorum.

Bas özelliği çok yüksek olmasa da, sizi rahatsız etmiyor, kulaklığı keyifle kullanmaya devam ediyorsunuz.
    Uzun süre oyun oynadım ve Windows 8.1 64 sistemimde diğer arkadaşların yaşadığı, kopma, bağlanmama gibi sorunları yaşamadım.

Fiyat, Performans olarak çok başarılı bir ürün, kesinlikle tavsiye ederim.
  • G930 tam olarak kaç saatte şarj oluyor ? Şarj tamamen dolunca kırmızı ışık yeşil mi oluyor yoksa devamlı sabit mi kalıyor ?
  • Rasty kullanıcısına yanıt
    3 saate şarj oluyor. 10 saat gideri var :) dolunca kırmızı ışık sabit oluyor. doldugu anda da kırmızı ışık yanıp söner.
  • onurguner kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam sonunda şu sıkıntıyı da çözdüm :)
  • Benimki icinde bugun gelecek deniyordu bekliyoruz bakalim bugun gelirse super olur.

• Beyler benim kulaklıkta bugün geldi. Ben direk ps4 de denedim ama aradığım performansı bulamadım. Pc de denedim. Bf4, titanfall, film, dts müzik.. Aldığım sonuçlar müthiş.. Aldığım fiyata satıyorum. İlgileneler pm atsın.

• 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.