Şimdi Ara

LOGITECH G930 vs STEELSERIES 7H

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    FPS oyuncusuyum Mediamarkta gıttıgımde Elım sureklı steelserıes kulaklıklarında gezıyordu yetkılı kısıye sordum en ıyısı hangısı bunların dıye Logitech 930 hepsinin üst modeli dedi normal fıyatı 600-800 tl arası, tek kaldıgı ıcın 400 tl ye almıstım.SK ve Fnatıc ekibinin CS Kulaklıkları Steelseries 7H.G930 danda memnunum ama sızce hangısı daha ıyıdır CS oyunları için 7H mı Logitech 930 mu.veya baska onerecegınız varmı
    Yorumlarınızı beklıyorum tesekkurler sımdıden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hea123 -- 9 Ocak 2016; 9:41:08 >

• Logitech g930 kesinlikle o para etmez türkiyede saçma sapan bir politika izliyor logitech distbiritörü logitech suanki edeceği fiyat 300 tl bandı daha yukarısı değil. Logitech 930 kullanıcısı olarak yüksek ses istiyorsanız hayal kırıklığı olacaktır. 7.1 sesden beklentiniz çok yüksekse keza gene hayal kırıklığı yaşayacaksınız. Eğer diyorsanız kaliteli olsun fazla ses vermesin dengeli bir kulaklık olsun özellikle kablosuz olsun ve zırt pırt şarj istemesin ozaman önerim g930 olur. Ama yüksek ses yüksek bass seven bir kişiyseniz denemeden almayın. Logitech için bazıları yorumlar görüyorum son sesde kulağınızı sağır eder gibi bunlara inanmayın bana yeterli geliyor ama daha önce kullandığım 50 tl lik kulaklığın ses düzeyi bundan iyidi fakat patlamalar yapıyordu. Bu kulaklıkta patlama yada sesi bozma gibi bir şansınız yok.

Gerisi size kalmış bu arada eğer g930 alıcaksanız mazonda indirimde 60 dolar indirimsiz 79 dolar gibi bir meblaya satılıyor gümrüğe takılmıyor yaklaşık 10 - 15 gün içindede geliyor..

Kolay Gelsin..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.