Şimdi Ara

Logitech G930 İncelemesi, Resimli Anlatımlar, Kullanıcılar Kulübü (ANA KONU) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
804
Cevap
27
Favori
45.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: UcanTospa

Aralik 2014te amazondan aldigim g930da temassizlik sorunu olustu. Garanti turkiyede gecerli mi, nasil oluyor bilen var mi?

Yok , amazonla görüşün.
  • Arkadaşlar Kulaklıgımın Sarjı 4-5 saat gitmeye başladı ve 3-4 dk de bir kapanıyor kulaklık.Sanırım bataryasında sıkıntı var.Ben bu kulaklık için tr de nerede batarya bulabilirim ? Suan tasınıyorum yurt dısından almam mümkün değil...
  • quote:

Orijinalden alıntı: White Aura

Arkadaşlar Kulaklıgımın Sarjı 4-5 saat gitmeye başladı ve 3-4 dk de bir kapanıyor kulaklık.Sanırım bataryasında sıkıntı var.Ben bu kulaklık için tr de nerede batarya bulabilirim ? Suan tasınıyorum yurt dısından almam mümkün değil...

Logosofta mail atınız.
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    musterihizmetleri@logosoft.com.tr

bu mail adresine gönderdim ama pek umudum yok.
  • arkadaşlar benim kulaklığım yaklaşık 10 dk kadar adaptöre bağlanmıyor sonra kendiliğinden bağlanıyor. (10 dakkayı geçebiliyorda)
    Pc yi yeni açtığımda çok can sıkıcı oluyor bu durum. logitech desteğe yazmıştım çözüm olarak bir şeyler yazmışlardı dediklerini uyguladım ama işe yaramadı.
    başına gelen veya bir fikri olan varmı?

birde merak ettiğim bişey var. benim kulaklığımın üstündeki seri no :A-00023 ama adaptörümün üstündeki seri no: A-00024

sizdede aynımı durum yoksa benim sorunumun sebebi bu olabilirmi?
  • Beyler oyun oynuyorum ancak 5 dkda bi kapanıyor kulaklık. Yada müzük dinlerken vs kapanıyor kulaklık yeniden açmak zorunda kalıyorum neden eskidrn böyle degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PcMert kullanıcısına yanıt
    bataryasında sıkıntı var.Fişe takarsan çalişiyor.Suan görüşmelerim devam ediyor Logitech Destek Firması ile

teknik_destek@penta.com.tr

sizde yazında indirim yaparlar belki
  • quote:

bataryasında sıkıntı var.Fişe takarsan çalişiyor.Suan görüşmelerim devam ediyor Logitech Destek Firması ile

teknik_destek@penta.com.tr

sizde yazında indirim yaparlar belki

Benim ürün çalısıyor ama kapanıyor 5 dkkada 10 dkkada bi bende geri açma tusuna basıyorum açılıyor sonra oynuyorum yine kapanıyor

Merhaba,

Logitech G930 için batarya bedeli ( kdv dahil 171 TL.) dir Kabul edilirse ekteki fatura onay formunu doldurup, onaylayıp (onay kısmı ad-soyad imzalı şekilde) ve ödeme dekontu ile beraber tarafımıza e-mail veya faks ile iletilmesini durumunda işlemleri tamamlanıp gönderim sağlanacak.

Yurt Dışına Nasıl Ulaşırım ? Logitech Avrupa'ya mail atmam gerekiyor sanırım bu ne arkadaş 160 tl ye aldım ben cihazı zaten 171 tl neymiş
  • quote:

Merhaba,

Logitech G930 için batarya bedeli ( kdv dahil 171 TL.) dir Kabul edilirse ekteki fatura onay formunu doldurup, onaylayıp (onay kısmı ad-soyad imzalı şekilde) ve ödeme dekontu ile beraber tarafımıza e-mail veya faks ile iletilmesini durumunda işlemleri tamamlanıp gönderim sağlanacak.

Yurt Dışına Nasıl Ulaşırım ? Logitech Avrupa'ya mail atmam gerekiyor sanırım bu ne arkadaş 160 tl ye aldım ben cihazı zaten 171 tl neymiş

Nerden almışton? Yenisiyle degişim olmuyor demekki coknsaçma

Yuırt Dışından Aldım
  • Kulaklığı android telefonda denedim çalışıyor ama ses az geliyor.

@White Aura
    Hocam maalesef yurtdışından alındığı için garantisi olmuyor ve ücretli işlem yapılıyor. Eğer 1 ay içinde aldıysanız Amazona bildirebilirsiniz

• A fine day to die kullanıcısına yanıt
    Ben 50 tl ye kadar ödemeye razıyım ama 171 tl kazık atmak demektir.
  • Bu arada aralık ayında alıp da pek kullanmadığım kulaklığımı satmayı düşünüyorum isteyen varsa iletişime geçebilir.

quote:

Ben 50 tl ye kadar ödemeye razıyım ama 171 tl kazık atmak demektir.

Hocam bildiğim kadarıyla biz bataryayı logitech'den satın alıp kendimiz değiştirebiliyoruz. Siz de bunu bi araştırın isterseniz logitech forumunda da bununla ilgili bir kaç konu var.

http://buy.logitech.com/store?Action=DisplayCategoryProductListPage&Locale=en_US&SiteID=logib2c&categoryid=54746500
    http://support.logitech.com/parts

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A fine day to die -- 22 Temmuz 2015; 20:17:54 >

HOCAM LOGİTECH SÖYLEDİ ZATEN 171 TL
  • quote:

HOCAM LOGİTECH SÖYLEDİ ZATEN 171 TL

Bu kulaklığı HyperX Cloud, Razer Kraken Pro gibi kulaklıklarla karşılaştırma şansı olan oldu mu acaba ? Ses seviyesi ve bass sesleri çok az geliyor bana

@White Aura
    Bataryayı amazon veya ebay'den alın hocam. Logitech cihaz parçalarını amerika içine 5, 10 dolar gibi bir fiyattan satıyor ve aslında türkiyeye de bu fiyatlardan satması lazım
    Ev taşıyacağim malesef suan için yurt dışından alamıyorum
  • Geçmiş olsun adınıza üzüldüm.

Gene iş türkiye sınırları içine girince soygun başlamış yazık ya...

Böyle devam etsinler garantisi olmasa bile amazondan alacağım herşeyimi... size de öneririm.

• Fatura varsa ürünü logitech'e yolla ya da logitech 5$'a batarya satmakta alıp kendin değiştirebilirsin. Amazonda 14$ satılıyor bataryalar. 171 neyin kafasına istemişler anlaşılır gibi değil.
  • Kulaklığı kullana arkadaşlar suni deri nasıl rahat mı ? 430 veya 230 sportif kumaş kullanmışlar onun daha rahat olması lazım fakat suni deri ne kadar rahat ?
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.