Şimdi Ara

Logitech G930 Almalı Mıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Uzun süredir Logitech H760 kablosuz kulaklığını kullanıyordum, bütün gün oyun oynuyor olmama rağmen bir türlü güzel bir kulaklık seti alamadım. 2-3 önce durduk yere bozulduğu için yeni kulaklık alacağım. Evimde dört tane kedim olduğu ve eEski iki kulaklıklarımın kablosunu zevkle yediklerinden de dolayı yine kablosuz bir kulaklık almak istiyorum.

Çok uzun zamandır Logitech g930 istiyorum, Amazondan kargo dahil 250TL gibi bir fiyata geliyor ki bence değecek bir ürün, bildiğim kadarı ile limit altı olduğu için gümrükte de sıkıntı olmuyor. Yine de almadan önce sizlerin önereceği Logitech g930 gibi güzel ve kablosuz bir kulaklık olup olmadığı, Türkiyede o fiyata bulmak imkansız diye düşünüyorum. Değerli fikirlerinizi bekliyorum.

Saygılarla.

• Herhangi bir fikri olan ?
  • Deumos kullanıcısına yanıt
    Satıyorum almalsınız.. (fiyatı yüksek tuttum pazarlık payı vardır)

http://forum.donanimhaber.com/m_116061640//tm.htm#116061640

İşin espirisi bir yana çok iyi kulaklıktır , tavsiye ederim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psycho53 -- 4 Haziran 2016; 19:42:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psycho53

Satıyorum almalsınız.. (fiyatı yüksek tuttum pazarlık payı vardır)

http://forum.donanimhaber.com/m_116061640//tm.htm#116061640

İşin espirisi bir yana çok iyi kulaklıktır , tavsiye ederim..

Sıfırı 250TL'den satılırken Amazon'da, ikinci elini 250TL'den satıyor olmanız da pek hoş. İyi şanslar size.

• Deumos kullanıcısına yanıt
    Birincisi. Yurt dışı bir ürün ile yurt içi distirbütörlü bir ürünü karşılaştıramazsınız , bunların fiyatları çok farklıdır ben 514 liraya aldım , türkiyeden siz yurt dışından alacaksınız

Bu mercedes e380 i yurt dışından 250 bin tl ye alıp burda yetklili distirbütörlerin sattığı 500 bin tl ye satmak gibi birşey olur buna izin vermezler bunun için zaten göreceli satış kanunuda var , aldığınız fiyatın üstüne satamayın diye.. önce bunlardan bir haberdar olun Ben aldıgım fiyatın yarısına satıyorum , pazarlıksız durmadığı için milletimiz fiyatını uygun gördüğüm bir mebladan koydum

271 liradan fazla ödeyeceksiniz he siz bu seferde yurt dışı 2. elleri falanca fiyat dersiniz..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Logitech x540 mı yoksa x530 mu ?
    15 yıl önce açıldı
    Pre amfi almalı mıyım?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.