Şimdi Ara

Rampage R41 Reactor Kablolu Kulaklık & SS Nova PRO Kablolu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kocaeli İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış Bağlantı Tipi #Kablosuz
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Rampage R41 Reactor Kablolu Kulaklık & SS Nova PRO Kablolu

Rampage R41 Reactor Siyah 7.1 + Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı

Ürün Mart 2023 tarihinde alınma. Ürünü 2.el olarak aldım ama kutusunu ben açtım. Ürün 15-16 ay hiç kullanılmadı. Geri kalan günlerde günde 3 saat ortalama ile kullanıldı. Herhangi bir yırtık filan yok. Ezilme büyülme kırık yok. Derisinde kullanıma ve sıcağa bağlı yıpranma mevcut sadece. Tüm herşeyi çalışıyor. Test ederek alabilirsiniz.

Fiyat 800 ₺

Fiyat sondur indirim yoktur. Bu konuda yazmayınız lütfen.

Steel Series Nova Pro Kablolu Oyuncu Kulaklığı

Herhangi bir sorunu yok. Deri padleri sağlam. Kafa bandı sağlam. Çizik kırık vuruk çarık yok. 07.05.2025 tarihli vatan faturası mevcut. Kutusu ve garantisi de var. Eksik kablosu yok. Daclı. Kablosuzunu almak istediğim için satılık. 

2. telefon olarak kullanabileceğim max 8k-9k civarı telefon ile takas olur. Harici takas yoktur.

Fiyat 5500 ₺

Fiyat sondur indirim yoktur. Bu konuda yazmayınız lütfen.

Bulunduğu konum: Ortaca / Muğla

@nmkyldrm nickli üyeye dikkat edin. Alışveriş yapmayın.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kocaeli Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.