Şimdi Ara

Samsung Galaxy S24 Ultra 12-256 + Iphone 13 128 GB YD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Muğla İlan Türü #Satılık Samsung Model #Galaxy S23 Ultra Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Samsung Galaxy S24 Ultra 12-256 + Iphone 13 128 GB YD

Temmuz 17 de aldığım ürünü Google pixel 9 pro XL ye geçmem sebebi ile geri satıyorum. Sim 1 kullanım süresi bitti. Sim 2 için de 27 Kasım son tarih. E-sim var. Ancak daha önce kullanıldı mı fikrim yok. Model numarası: SM-S928B/DS YD model.

Üründe kırık çıkık ezik vuruk yok. Ekranda pixel sorunu ve amoled yanığı yok. Kalemi sorunsuz çalışmakta. Ekranda bir adet jaletin var ve jelatinsiz kullanılmadı. Alırken kontrol edildi çizik yoktu. İlk iş ekrana jelatin takıldı. Jelatinde çizikler var ekran temiz. Kameralar üzerinde de sorun yok.

Ürünün sim kart takılan sim kart yuvası çatlak. Bu şekilde kullanılıyor. Ben şuanda ürünü kullanmıyorum kenarda duruyor.

Cihaz ile beraber Ugreen 45W (çift çıkış) + 2 metre 100W aktarım gücüne sahip örgülü kablo ile verilecek. Kutusu var. 2 adet yedek mag safe kılıf ile teslim edilecek.

En fazla 9k olacak şekilde temiz telefon ile olabilir.

Fiyat 25500 ₺ > 24500 ₺

Ürünü forumdan @Antocio dan takas ile aldım ve aynı şekilde ürünü geri satıyorum.

Alıntı

metni:
    iPhone 13 lansman rengi olan yeşil renktir, pili yenilendi ve sağlığı %100. Ekran OLED ile değiştirildi, ekran kalitesi oldukça iyi. Kullanıma bağlı olarak kasada darbeler var ancak kılıf ile hiç görünmüyor. Kamerası orijinal, Face ID ve True Tone sorunsuz.
    Kutusu bulunmuyor, PD destekli şarj kablosu (yeni) ile satılıktır. Fiziksel sim + esimli (0/0) cihaz. Bu yıl kullanım hakkı doldu, sene başında sıfırlanacak.

Fiyat: 13.000 TL

En fazla 9k olacak şekilde temiz telefon ile olabilir.

Bulunduğu konum: Ortaca / Muğla

@nmkyldrm nickli üyeye dikkat edin. Alışveriş yapmayın.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 24500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Muğla Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• ne zaman server kayıt açılır s24 Ultra için Allah bilir, hayırlı satışlar. Fiyat uygun

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.