Şimdi Ara

Logitech G700 99,91 tl Gaming Mouse (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
901
Cevap
9
Favori
34.252
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
19 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: karti

G700 ler geldi super hizli kargo bimekse helal olsun
    [s image]https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/985010/990311b5-91eb-4a4e-9eb3-e8ec8774d817.jpg[/simage]

Benim fareyi iptal ettiler, klavyeyi göndereceklermiş. Heyete başvursam mı, sonuç alabilir miyim acaba?

Orijinalden alıntı: DigitalWorld

quote:

Orijinalden alıntı: alperen_69

peki pil durumu nedir şuan logitech mx1000 kullanıyorum baya gidiyor , bunda pil profilleri varmış sanırım az performans falan , oyun oynamadığımızda en düşük profilde ne kadar gidiyor acaba

Bende iki tane mx1100 var MX1000 ile benzer pil süreleri sanırım.

Onlar kadar gitmesinin imkanı yok gibi. Maksimum performans ta 1 gün gidiyor.

Normal oyun modunda 2 gün çok sık kullanılmaz ise 3 gün diyebiliriz.

En düşük modu bu gün açtım açıkçası ilk defa. Pek bilgim yok ama diğer iki ayar arasındaki farka bakarsak 6-7 gün gibi geliyor. Bakalım böyle deneyeceğim bir de.

Ama dediğim gibi en yüksek ayarda 1 gün gitmesi iyi bir şey bence. Yani kaç kişi 24 saat aralıksız oyun oynuyor ki? Bilgisayarın başından kalktığın vakit benim gibi masa üstüne sabitlediğin kabloya geçir gitsin işte.

Kısaca özetlersek. Pil ömrü konusunda Logitech MX1000/1100, G700 e nal toplatır. Çünkü ben MX1100 ün pilini ne zaman değiştirdiğimi unutuyordum o derece iyi pili gidiyordu.

yanlış yazmışım şuan kullandığım mx1100 zaten cevap için teşekkürler

• G700 ve G510 satan varsa alabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

|| Asus M5A99X Evo R2.0 || AMD FX X8 8320 @ 4.5GHz || Noctua NH-D14 || 2x4GB Kingston HyperX DDR3-1725MHz || Corsair 128GB Force GS (560MB/535MB) || 6 TB Seagate SV35 / 1TB Samsung M3 || Asus GTX 970 || Corsair Carbide 400R || 600W Corsair CX600 || Lg GH24NS95 24X DVD-RW Sata || Windows 10 Pro x64 || Logitech Gaming Keyboard G510 || Logitech G9x Gaming Laser Mouse 5700dpi || Logitech M305 || AeroCool Strike-X Fury || 23.6" AOC E2461FWH || 6x Akasa Viper 12cm / 4xAkasa Viper 14cm || Creative Inspire 4400 || Creative Fatal1ty Gaming Headset || Logitech C310 HD720p || SpeedLink SL-6538 || Linksys WAP300N AP || 2x Tp-Link 8dBi Anten || Dark High Power 300Mbps USB Adaptör || 2x Akasa 5 Çıkışlı PWM Çoklayıcı Kablo ||
    || Samsung S8 Plus || Playstation 3 Süper Slim 500GB || Novero Brooklyn Earphones || Canon PowerShot SX150 || LG 47LM760S || Casio EF-550D-1A || Samsung Gear S3 || Samsung Level Over || Samsung Gear Circle || Xiaomi 10400mAh pb || XiaoMi Fit ||
  • G700 alınır.
    Walla hocam basvurmadan once satis sozlesmesini okuyun eger maddeler arasinda bimeksin tedarik ile ilgili olarak siparisi iptal etme yetkisi varsa bosuna basvurmayin hem paraniza yazik hemde zamaniniza

Acı su da tatlı su da berraktır. Sakın görünüşe aldanma. Görünüşte herkes insandır ama gerçek insan HAL ehli olandır! (Hz.Mevlana)
  • quote:

Orijinalden alıntı: -BUR@K-

quote:

[s image]https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/985010/990311b5-91eb-4a4e-9eb3-e8ec8774d817.jpg[/simage]

Benim fareyi iptal ettiler, klavyeyi göndereceklermiş. Heyete başvursam mı, sonuç alabilir miyim acaba?

Tabiki sonuç alacaksın. %99.98 olumlu sonuç hemde.

Bir keresinde başka bir firma ile benzer bir olay olmuştu. Forumdan başvuranlar oldu. THH tabiki Tüketiciyi haklı buldu.

Hata firma işte karara itiraz etmiş bir arkadaş için falan. Olay mahkemeye gitti. Mahkeme arkadaşı haklı buldu. Hakim zaten yasaya bile bakmamış ( Yasaya göre zaten sen haklısın. ) direkt tüketici lehine karar vermiş. Kararın sebebi. Birden fazla kişinin mağdur olması. Yani diyor ki "ulan ürünü alan 100 kişi aptal da bir siz mi akıllısınız" Mahkeme masrafları da firmaya gacırt.

Senin mebla çok düşük olduğu için olay mahkemeye gitmez. Hani olurda o %0,02 lik ihtimal gerçekleşir ve olayı tüketici mahkemesine taşır ise firma ( Bak adı üstünde tüketici mahkemesi. Yani senin yanındalar merak etme. ) merak etme. Yukarıda sözü geçen olayda arkadaş avukat bile tutmadı kendi savundu kendini. Sen pahallı bir avukat tut ki ( Davayı kazanma durumunda ücret talep eden avukatlar da var. Kazanman garanti olduğu için faturayı firmaya keseceklerini biliyorlar tabi. ) bir kazık da oradan geçir.

• quote:

faturalandı kargoya verilecek yazıyor bende , faturalandıktan sonra iptal edilemez sanırım

Bende dünden beri öyle yazıyor.

Fuzuli
  • quote:

quote:

faturalandı kargoya verilecek yazıyor bende , faturalandıktan sonra iptal edilemez sanırım

Bende dünden beri öyle yazıyor.

acaba biz aramadık falan diye bizimkileri fırça basanlara mı kaydırıyorlar

Orijinalden alıntı: Reobig

quote:

Orijinalden alıntı: pSy!

g510 aldim 99 tl ye türkçe geldi 0 açılmamış kutu harika oldu bu

İnşallah bizede Türçe gelir, foto yok mu ?

Logitech G700  99,91 tl  Gaming Mouse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pSy! -- 15 Ocak 2014; 12:29:16 >

• Death Time kullanıcısına yanıt
    Hangi kargo firması ile geldi acaba kargo dan isim ile soralım

quote:

Orijinalden alıntı: -BUR@K-

quote:

Tabiki sonuç alacaksın. %99.98 olumlu sonuç hemde.

Bir keresinde başka bir firma ile benzer bir olay olmuştu. Forumdan başvuranlar oldu. THH tabiki Tüketiciyi haklı buldu.

Hata firma işte karara itiraz etmiş bir arkadaş için falan. Olay mahkemeye gitti. Mahkeme arkadaşı haklı buldu. Hakim zaten yasaya bile bakmamış ( Yasaya göre zaten sen haklısın. ) direkt tüketici lehine karar vermiş. Kararın sebebi. Birden fazla kişinin mağdur olması. Yani diyor ki "ulan ürünü alan 100 kişi aptal da bir siz mi akıllısınız" Mahkeme masrafları da firmaya gacırt.

Senin mebla çok düşük olduğu için olay mahkemeye gitmez. Hani olurda o %0,02 lik ihtimal gerçekleşir ve olayı tüketici mahkemesine taşır ise firma ( Bak adı üstünde tüketici mahkemesi. Yani senin yanındalar merak etme. ) merak etme. Yukarıda sözü geçen olayda arkadaş avukat bile tutmadı kendi savundu kendini. Sen pahallı bir avukat tut ki ( Davayı kazanma durumunda ücret talep eden avukatlar da var. Kazanman garanti olduğu için faturayı firmaya keseceklerini biliyorlar tabi. ) bir kazık da oradan geçir.

Benim hem mouse'u hemde klavyeyi iptal etmişler.
    Kapalı kutu kalmamışta,şu olmuşta bu olmuş sistem iptal etmiş.
    Napalım,bu işin arkasını bırakmayacağım,en azından o mouse bana gelecek.

iPhone 3GS 8GB Black- iPhone 4 16GB Black-iPhone 4S 16GB Black-iPhone 5 32GB White-
    Lenovo IdeaPad Y500 [GT750M] SLI
    -iPad Mini 32GB White-

• yurt içi ile geldi benim ürün

Walla hocam basvurmadan once satis sozlesmesini okuyun eger maddeler arasinda bimeksin tedarik ile ilgili olarak siparisi iptal etme yetkisi varsa bosuna basvurmayin hem paraniza yazik hemde zamaniniza

2 durum var

1 - Bimeks Satış Sözleşmesi :

Madde 6 – GENEL HÜKÜMLER

3. Sözleşme konusu ürün, ALICI’nın siparişinin SATICI’ya ulaştığı andan itibaren en geç 30 gün içinde ALICI’ya veya bildirdiği adresteki, bildirdiği kişi/kuruluşa teslim edilir. SATICI, ALICI’ya yazılı olarak bildirmek koşulu ile teslim süresini en fazla 10 gün uzatabilir.

6. Sözleşme konusu ürünün teslimatı için işbu sözleşmenin onaylanmış olması ve bedelinin ALICI'nın tercih ettiği ödeme şekli ile ödenmiş olması şarttır. Herhangi bir nedenle ürün bedeli ödenmez veya banka kayıtlarında iptal edilir ise, SATICI ürünün teslimi yükümlülüğünden kurtulmuş kabul edilir.

11. SATICI, stok tükenmesi vb ticari imkansızlık halleri, beklenmeyen haller, mücbir sebepler veya nakliyeyi engelleyen hava muhalefeti, ulaşımın kesilmesi gibi olağanüstü durumlar nedeni ile sözleşme konusu ürünü 30 günlük süre içinde teslim edemez ise, durumu ALICI'ya yazılı olarak bildirmek koşulu ile teslim süresini 10 gün uzatabilir. Bu süre sonunda da teslim edemiyorsa, bu takdirde ALICI siparişin iptal edilmesini, sözleşme konusu ürünün varsa emsali ile değiştirilmesini ve/veya teslimat süresinin engelleyici durumun ortadan kalkmasına kadar ertelenmesi haklarından birini kullanabilir. ALICI'nın siparişi iptal etmesi halinde cayma bildiriminin satıcıya ulaştığı tarihten itibaren ödediği tutar 10 gün içinde kendisine iade edilir. SATICI, sözleşmeden doğan ifa yükümlülüğünün süresi dolmadan ALICI’ya eşit kalite ve fiyatta mal teslim edebilir. SATICI, sipariş konusu mal veye hizmetin yerine getirilmesinin imkansızlaştığı ileri sürerek (tedarikçi Firmadan ürünün hiçbir şekilde tedarik edilememesi durumu) ,sözleşme konusu yükümlülüklerini yerine getiremiyorsa, bu durumu sözleşmeden doğan ifa yükümlülüğünün süresi dolmadan tüketiciye bildirmeyi taahhüt eder. Bu durumda, SATICI sözleşmeyi derhal fesih etme hakkına haiz olup, ALICININ sipariş verdiği ürünün bedelini ve varsa borç altına sokan tüm belgeleri geri iade edeceğini taahhüt eder.

Yani bimeks ürünü temin etmek zorunda. Çünkü fiyatta bir hata var falan demedi ki onu da zaten diyemez zira düşük fiyat geçerlidir. Ve ürün stoğumuzda kalmadı da bir bahane değil. Ürünün hiçbir şekilde temin edilemiyor olması lazım. Yani yüzlerce site bu ürünü sattığına göre temin edilebiliyor olması lazım. Kaldı ki şak diye temin edilemiyor diye iptal edemez Tüketici bu durumda temin edilene kadar beklerim kardeşim demek hakkına sahip. Yani ürünleri o fiyattan verene kadar söz konusu ürünleri satamaz.

2 . durum ise.

Sözleşmede aykırı bir madde var ise bile geçersizdir çünkü tek taraflı önceden hazırlanmış bir sözleşmedir. Yasaya aykırı maddeleri geçersizdir.

• Eyvallah üstad, klavye konusunda sadece ingilizce olmasına takıyordum kafayı ama günün güzel haberi senden geldi, birkaç saate elimde olur benimkisi, hayırlısı bakalım
  • Death Time kullanıcısına yanıt
    İyi o zaman.

Sitede yazıyor zaten kargo bilgisi geç girilebilir. 2. iş gününde ürün gelmez ise arayın gibi bir şey.
  • reobig inş türkçe gelir senin üründe :) g105 almiştim 3 ay once o kötü oldu :D

ersin hocam benim ürün daha kargolanacak gözüküyor :S sistem sapıtmış olabilir başka kargo ile yollamiş olabilirler
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.