Şimdi Ara

Logitech G600 MMO Gaming Mouse İncelemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
3
Favori
8.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Logitech G600 MMO Gaming Mouse İncelemesi

Almayı düşünen ve merak eden arkadaşlar için Logitech G600 ün incelemesini yaptım. Tavsiye edermisin derseniz tavsiye ediyorum. Fiyat performans olarak gayet iyi bir mouse.

Yalnız DİKKAT !!! Ekim 2012 den önce üretilip piyasaya sürülen U77.00_B0012 Firmware versiyon G600 ler hatalı üretimdir. U77.01_B0016 Firmware olan modelleri alınız. Firmware versiyonunu görmek için logitech in programını yükleyip. Ayarladandan G600 ü seçerek ürün yazılımına bakmanız gerekiyor.

Mouse şekil itibari ile ele rahat oturuyor. Yandaki bütün tuşlara basması gayet kolay pasif kalan bir tuş yok. Sol taraftaki LED aydınlatmalı tuşların rengini dilediğiniz gibi değiştirebiliyorsunuz. 16 milyon renk seçeneği mevcut. Skatezleri gayet başarılı. 198Cm örgü kablo kasalar içinde gayet yeterli

Mouse da toplamda 20 tane tuş var. Solda ise 6 lı olmak üzere 2 grup olarak toplam 12 tuş var. Logitech gaming software ile kolaylıkla mouse u istediğiniz gibi programlayabiliyorsunuz. Tuşların led rengi, yanıp sönmesi veya renk geçişleri. DPI profilleri ve geçişleri. Tuşların görevleri vb.

Bence fiyat/performans olarak gayet güzel bir ürün. Malzeme kalitesi gayet iyi. Uzun yıllar dayanabilecek bir mouse. G600 den önce kullandığım mouselara göre daha rahat ettiğim kesin ve de G 600 sadece oyuncu için değil diğer kullanım alanlarına da hitap ediyor bence. Mimar arkadaşlarım çok hoşlarına gitti. Yandaki tuşlara komut atayıp kullandıkları programlarda kendilerine kolaylık sağlayabilir dediler. Bende kes,kopyala,yapıştır,sil ve yenile gibi komutlar atadım. Oyunlarda sadece SS almak için yan tuşları kullanıyorum. Bende daha çok FPS tarzı oyunlar oynuyorum ve gayet memnunum.

Mouse alalı 5 ay oldu. Düşüncelerim değişmedi. Şekil ve dizayn itibariyle gayet güzel bir model. Biraz skatezleri tahminimden daha hızlı eskiyor. Problem teşkil edecek bir durumu yok ama daha dayanıklı beklerdim. Mouse un üzerindeki logitech yazısı silindi. Zaten kalıcı olmasını hiç beklemiyordum. Bunların dışında hiç bir eskime belirtisi yok. F/P olarak çok iyi bir model.

Daha önce kullandığım mouselar sırasıyla: A4tech xl 750 BF, Logitecg G9x, Cyborg R.A.T. 7 ,Logitech Mx518 .

İzleme:
    Çözünürlük: 200 - 8200 dpi
    Görüntü işleme: 11,25 megapiksel/saniye
    Maks. hızlandırma: 30G*
    Maks. hız: en fazla 160 inç (4,06 m)/saniye*

Yanıt verme :
    USB veri biçimi: 16 bit/eksen
    USB rapor hızı: 1000 rapor/saniyeye kadar
    Uyku modu: devre dışı

Kayma :
    Dinamik sürtünme katsayısı: ,09 µ (k)**
    Statik sürtünme katsayısı ,14 µ (s)**
    Toplam ağırlık: 133 gram
    Kablo: 15 gram

Dayanıklılık :
    Düğme (Sol / Sağ / Üçüncü): 20 milyon tıklatma
    Skatez: 250 kilometre

Ölçümler :
    Ağırlık: 133 gram (kablo olmadan)
    Boyutlar: 118 mm x 75 mm x 41 mm
    Kablo uzunluğu: 2 metre

3 yıl garantili.

İncelememde ekşik veya yanlış olabilir. Pm yoluyla bildirirseniz sevinirim. Umarım inceleme yardımcı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aydolan -- 24 Ekim 2013; 17:49:22 >

• Öncelikle kısa ve öz bir inceleme olmuş tebrik ederim.
    Ürüne gelecek olacak Logitech'in tasarımlarını beğenen ve bir çok farklı ürününü kullanmış biri olarak mouse ilgimi çekti.Alınabilecek en iyi MMO mouse'lardan biri gibi duruyor.Biraz G700'ü andırıyor üstten.
  • Bu G tuşları AutoCAD, Solidworks gibi yazılımlarda kullanabiliyor muyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: interwap

Bu G tuşları AutoCAD, Solidworks gibi yazılımlarda kullanabiliyor muyuz?

Eğer klavye üzerinde o programlar işlev gören bir tuş varsa onları direk bu mouse üzerinde kullanabilirsin.Mesela ben G700'de photoshop kullanırken bir tuşa CTRL+V bir tuşa CTRL+C bir tuşa CTRL+X atamıştım ve oldukça sorunsuz bir şekilde kullanmıştım.

Orijinalden alıntı: Eagle Claw

quote:

Orijinalden alıntı: interwap

Bu G tuşları AutoCAD, Solidworks gibi yazılımlarda kullanabiliyor muyuz?

Eğer klavye üzerinde o programlar işlev gören bir tuş varsa onları direk bu mouse üzerinde kullanabilirsin.Mesela ben G700'de photoshop kullanırken bir tuşa CTRL+V bir tuşa CTRL+C bir tuşa CTRL+X atamıştım ve oldukça sorunsuz bir şekilde kullanmıştım.

CTRL+V, CTRL+C gibi kısayollar elbet var ama onlar geri planda.
    AutoCAD'te yüzlerce komut var. Komut satırına basılıp entera basılıyor. Sık kullanılan Line, Circle, Copy, Move, Array, Chamfer, Fillet gibi 20-30 komut var.
    Kullanım şu şekilde:
    Line için Line > [enter]
    Circle için Circle > [enter]
    Sık kullanılan komutların kısa yazılışları da var ancak 1-2-3 harflı olabiliyor.
    Line > L
    Circle > C
    Chamfer > CHA
    gibi.
    Logitech kısayol atama uygulaması desteklemiyorsa yoktur.
    Deneyen olursa çok iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi interwap -- 6 Ocak 2013; 23:54:41 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LOGİTECH GAMİNG AKSESUARLAR:
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben A4tech xl 750 kadar dandik bir mouse görmedim. Tam oyunun ortasında mousenin çalışmamasımı dersin, malzemenin kalitesizliğimi dersin ne varsa bu mousede.

" - Vatana ihanetin nedeni olmaz, er ya da geç bedeli olur. "
  • Macro şeklinde atanırsa AutoCad için de kullanılabilir..
  • Ürün de kullanıma bağlı tuşlarda çift click vs. gibi hatalar oluştumu ? .. ben G500 kullanıcısıyım hem sağ hem de sol mouse butonları aynı hatayı verdi tabi tam garanti süresi
    bitimine tekabül etti her zaman olduğu gibi aynı arızadan muzdarip kullanıcılar olduğunu da duydum o yüzden bu mouse a terfi etmeden önce sormak istedim
    bu tip bir arıza yaşadınız mı

bu arada G500 kullanıcıları için söyleyim mouse un tuşları değiştirilebiliyor ( lehim yapabiliyorsanız tabi ) Karaköy Selanik pasajında uygun micro pedallı switchler mevcuttur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dincher7 -- 9 Nisan 2013; 1:45:51 >
  • Çift ckick ile ilgili hiç bir problem yaşamadım.
  • Rica ederim.
  • g9x den g600e geceni ilk defa goruyorum. (: hayirli olsun simdiden. almak istedigim bir mouse. razer naga ile g600 arasinda secim yapamadim hala. g600 da imlec atlamasi vs kronik sorunlar oldugu soyleniyor, boyle biseyle karsilastiniz mi hic?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • G9x den geçmedim. Mx518 den geçtim. G9x iyi bir mouse ama şekili bana hitap etmiyordu. Kronik bir sorunu yok bence yalnız imleç atlaması sanki oluyor ama oda mouse padimin renkli olmasıyla veya BF3 deki lag problemleri yüzünden.
    Oyun dışında imleç atması gibi birşey yaşamadım.

ve diablo 3 tarzı oyunlarda cursor jumpıng problemı var buda sınır bozucu oluyor bu sebepten aldıgım mouse u gerı ıade ettım yerıne g9x aldım

How-to Videosyoutube
    Cursor jumps while typing : How to fix
    http://www.youtube.com/watch?v=ptcNrVqOagI

• Arkadaşlar çift tık nasıl atayabilirim?
    Psn: Seytantuylu-tr
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.