Şimdi Ara

Logitech G502 ve Razer mouse pad uyumsuzluğu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Logitech G502 ve Razer Goliathus Control kullanıyorum. Bir kaç hafta önce aldığım mousenin altında aşınma oldu ve şuan mouse pad'e takılıyor. Sanırım kendim düzeltemicem elimle bastırınca bi 5 dakika falan sürtmüyor ama sonra gene başlıyor. Sonuç olarak mouse pad değiştirip mouseyi garantiye göndericem.
     Logitech G502 ve Razer mouse pad uyumsuzluğu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JeaLeusy -- 14 Aralık 2014; 15:19:12 >

• Yeni bi mousepad alin bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden hocam ben bu tarz mouse pad seviyorum şahsen kağıt gibi olan speedleri sevmiyorum. Yani mouse paddendir diye düşündüm ama eminde değilim.
  • qck+ bu işte 1 numara

razerinkiler çok kalın
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

qck+ bu işte 1 numara

razerinkiler çok kalın

Bunun kalınlıkla bir alakası yok. Qck ile Goliathus arasında sadece 1mm lik bir fark var. Forumda kırk bin defa tekrarladım Control padlerin yüzeyi pütürlüdür, farenin skatezlerini eritir, fareyi erken yıpratır diye.

@JeaLeusy hocam her ne kadar yukarıda yazdığım bunun bir nedeni olsa da farenin de bu kadar çabuk böyle bir problem çıkarmaması gerekirdi, sana tavsiyem değişim talebinde bulun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben birkaç yerde G502'de böyle bir sorun olduğunu duymuştum.

Bu konuda Galiathus kulladığından bahsetmiş:

http://forums.logitech.com/t5/G-series-Gaming-Mice/G502-Mouse-feet-issues/td-p/1239532

Başka bir konu:

http://forums.logitech.com/t5/G-series-Gaming-Mice/G502-MOUSE-FEET/td-p/1287162

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi älg -- 16 Ağustos 2014; 18:17:11 >

• Hep beni bulur zaten böyle sorunlar şimdi işin yoksa uğraş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    logitech g402 mouse sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 0ops kullanıcısına yanıt
    Sorun mouseta gibi gozukuyor. Ayni padi aylardir farkli mouselarda kullandim sorun yasamadim.

O isaretlenen yer sanirim agirliklarin konuldugu yerin kapagi. O kapak takili olmadiginda kullanilabiliyor mu mouse?

Ayrica logitechin musteri iliskilerinin iyi oldugunu biliyoruz. 0800lu numarasini arayip durumu izah edebilirsin. Magdur olacagini sanmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maskeli Bilo -- 16 Ağustos 2014; 20:09:59 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.