Şimdi Ara

logitech g502 aldım soruları alıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biraz önce Logitech G502 aldım sorularınız varsa alabilirim. :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raydr1c -- 7 Eylül 2014; 0:09:38 >

Steam: Raydric | Origin: Raydr1c | Uplay: Raydr1c | R* Social Club: Raydr1c

MSI Z87-G45 GAMING | MSI GTX770 Twin Frozr 2GB 256Bit | Intel Core i5 4670K | GSKILL 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1600MHz | ASUS DRW-24F1ST 24X ± | WD 3.5" 1TB Caviar Blue SATA3.0 7200Rpm | Samsung 850 Evo 250GB | SanDisk Extreme 3.0 64GB | Xbox 360 Gamepad for PC | Creative Sound Blaster Z PCIe | Xigmatek Assasin Black Edition | ASUS 23.6" VN247H | Razer Deathadder Chroma | Cooler Master Swift-RX Large | Razer Blackwidow Ultimate 2014 | SteelSeries Arctis3
  • Hayrına ss + videolu bir inceleme yaparsan süper olur.
  • Bende de m185 var klasik

Eski Sony fanboyu, artık GÜÇLÜNÜN yanında...

Muktedir Amele, yaşasın Mekteb-i Mülkiye 2017-∞
  • hayirli olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam gel gel sorularının cevabı bende Benim G700 arızalanınca belki yapamazlar iade alırlar bende yeni bir mouse alırım diyerek mouse bakındıydım. Sana şöyle söyliyim G602 nin tek avantajı (bana göre) pilinin uzun gitmesi, diğer bütün konularda G700s daha avantajlı. Raporlama hızı G700s de 1ms (1000hz) iken g602 de 2 ms (500hz), tuş sayısı G700s de daha fazla vs vs..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: white_predator

Hocam gel gel sorularının cevabı bende Benim G700 arızalanınca belki yapamazlar iade alırlar bende yeni bir mouse alırım diyerek mouse bakındıydım. Sana şöyle söyliyim G602 nin tek avantajı (bana göre) pilinin uzun gitmesi, diğer bütün konularda G700s daha avantajlı. Raporlama hızı G700s de 1ms (1000hz) iken g602 de 2 ms (500hz), tuş sayısı G700s de daha fazla vs vs..

Hocam merhabalar önce. F710 falan almaktan vazgeçtim. İyi bir mouse alıp olayı bitireceğim. Şimdi iki mouse'un arasındaki fiyat farkı 50 TL kadar var. 50 TL fark hakikaten fazla. Eğer gerçekten aradaki farkı hak ediyor ise G700s düşüneceğim. Raporlama hızı demişsiniz. Yani hocam daha iyi tepkimeler midir ? Counter Strike:Global Offensive oynuyorum mesela hocam. Adam beni görmeden HEADSHOT atabilecek miyim ?

• Şimdi hocam ben eskisi kadar oyun oynamıyorum artık, çok tuşlu olması daha çok işime yarıyor. Online fps oyuncuların dediği kadarıyla mouse un 1000 hz, 500 hz olması sizin dediğiniz gibi karşınızdakini indirmede çok az da olsa avantaj sağlıyormuş. Eğer iddalı bir oyuncu iseniz bunu dikkate alın. Ama şunu söyliyim G700s tam bir pil canavarı, usb kablosu ile şarj edilirken kullanılabiliyor ama o kabloylada kullanmak bana göre tam bir işkence. O yüzdeb bir sürü şarjlı pil duruyor masamın üstünde bittikce (çok oynarsanız aynı gün bile bitebiliyor) değiştiriyorum. G602 iyi hiç canlı görüp deneme fırsatım olmadı ama G700s oldukca iri bir mouse, gerçi benim ellerim küçük olduğu halde bir sıkıntı yaşamadım ama bunada dikkat edin. Birde daha bir iki gün önce G700s media markta 189 dan satılıyordu

• quote:

Şimdi hocam ben eskisi kadar oyun oynamıyorum artık, çok tuşlu olması daha çok işime yarıyor. Online fps oyuncuların dediği kadarıyla mouse un 1000 hz, 500 hz olması sizin dediğiniz gibi karşınızdakini indirmede çok az da olsa avantaj sağlıyormuş. Eğer iddalı bir oyuncu iseniz bunu dikkate alın. Ama şunu söyliyim G700s tam bir pil canavarı, usb kablosu ile şarj edilirken kullanılabiliyor ama o kabloylada kullanmak bana göre tam bir işkence. O yüzdeb bir sürü şarjlı pil duruyor masamın üstünde bittikce (çok oynarsanız aynı gün bile bitebiliyor) değiştiriyorum. G602 iyi hiç canlı görüp deneme fırsatım olmadı ama G700s oldukca iri bir mouse, gerçi benim ellerim küçük olduğu halde bir sıkıntı yaşamadım ama bunada dikkat edin. Birde daha bir iki gün önce G700s media markta 189 dan satılıyordu

Pil ömrünün uzun olması benim için önemli günde 3-4 saat bilgisayar açık oluyor. Bundan en az 1 haftada bir bile bitse bana yeterli geliyor. Sarjlı pil kullancağım hocam. G700s hakikaten güzel bir mouse gibi duruyor fakat bu saat arası kullanımlarda ne kadar pil ömrü sağlar acaba ? Büyük olması avantaj hocam onda bir sorun olmaz. En çok şu ayarlanabilir tuşlara sevineceğim hocam.Oyundayken iletişim kurmak için K tuşuna basmak gerekli mesela ben mouse'a K tuşunu ekleyeceğim ve rahat bir şekilde oynayacağım.Son olarak bir soru daha sorayım hocam bulmuşken sizi. Hocam şimdi iki oyunu ele alalım biri Bully Schoolarship Edition olsun diğeri Counter Strike:Global Offensive olsun. Şimdi Counter'da benim atamak istediğim tuşlar K,B,Ctrl gibi tuşlar. Bully'de ise Shift,Alt tuşları. Oyunlara göre mouse'u ayrı ayrı konumlandırabiliyor muyuz yoksa olmuyor mu bunu çok merak ettim hocam. Sorularım bu kadardı hocam uzun oldu gibi sanki.

• Hocam günde 3- 4 saat kullanımla, 4 günden fazla gideceğini sanmam. Mouse un yazılımı bu konuda çok iyi ayrı ayrı oyunlara istediğin gibi atama yapabiliyorsun. Makro özelliği ile çoklu tuşda kayıt edebiliyorsunuz.

Hocam günde 3- 4 saat kullanımla, 4 günden fazla gideceğini sanmam. Mouse un yazılımı bu konuda çok iyi ayrı ayrı oyunlara istediğin gibi atama yapabiliyorsun. Makro özelliği ile çoklu tuşda kayıt edebiliyorsunuz.

Pil olayı sıkıntıymış ama sarjlı pil kullanacağım. Telefon gibi sarj ederim sorun olmaz. Çok sağolun hocam iyi günler.

• Raydr1c kullanıcısına yanıt
    Kaça aldın hocam.

G402 ile farkı nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Myres -- 8 Eylül 2014; 21:22:08 >

MSI Z87-G45 GAMING | MSI GTX770 Twin Frozr 2GB 256Bit | Intel Core i5 4670K | GSKILL 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1600MHz | ASUS DRW-24F1ST 24X ± | WD 3.5" 1TB Caviar Blue SATA3.0 7200Rpm | Samsung 850 Evo 250GB | SanDisk Extreme 3.0 64GB | Xbox 360 Gamepad for PC | Creative Sound Blaster Z PCIe | Xigmatek Assasin Black Edition | ASUS 23.6" VN247H | Razer Deathadder Chroma | Cooler Master Swift-RX Large | Razer Blackwidow Ultimate 2014 | SteelSeries Arctis3
    Bende askerden dönünce sıfırdan bir sistem kuracağım. Bileşen olarakta g105 + 402 düşünüyorum. 502 ile arasında çok fiyat farkı olmasına rağmen aynı gözüküyor.

Orijinalden alıntı: myres

Bende askerden dönünce sıfırdan bir sistem kuracağım. Bileşen olarakta g105 + 402 düşünüyorum. 502 ile arasında çok fiyat farkı olmasına rağmen aynı gözüküyor.

Ben G402'yi daha sade olduğu için tercih ettim açıkcası, halen bekliyorum gelmesini. G105'i bende düşünüyorum şuan hem bütçe yok hemde artık üretimi durdurulduğu için çok zor bulunuyor. Onuda Amazon'dan $39.99'den almak istemiyorum kargo ile fiyatı çok fazla oluyor daha aza bulunabilir.

Fiyatını geçtim Türkçe karakter yok. Olmadı çıtayı yükseltecez klavyede. Maus g402 olur ama.

Orijinalden alıntı: myres

Kaça aldın hocam.

G402 ile farkı nedir?

bende indirim çeki vardı 120 tl ye aldım tam farklarını bilmiyorum ama büyük ihtimalle dpı farkı var ayrıca tasarımıda biraz farklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi penoksal -- 9 Eylül 2014; 1:09:53 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.