Şimdi Ara

Logitech G500 fazla tıklama sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Logitech G500'üm var. Sol ortadaki tuş için sol tıklama makrosu var. Yazılımsal olarak mı problemi var bilmiyorum ama bazen normal olarak sola tek tıklıyorum, ama maus çift tıklıyor. Sizce ne yapmalıyım?

• Garantisi varsa ilgili firmayı arayıp destek isteyebilirsin. yoksa da en son logitech müşteri hizmetlerini ararsın

ayrıca çift tıklama sorunu tek sende olan bir sorun değil daha önce forumda rastlamıştım bu sorunu yaşayanlara
  • quote:

Orijinalden alıntı: mnf.trb

Garantisi varsa ilgili firmayı arayıp destek isteyebilirsin. yoksa da en son logitech müşteri hizmetlerini ararsın

ayrıca çift tıklama sorunu tek sende olan bir sorun değil daha önce forumda rastlamıştım bu sorunu yaşayanlara

Hmm, Vatandan almıştım, direk Vatana götürsem onlar gönderir mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cpt.135

quote:

Orijinalden alıntı: mnf.trb

Garantisi varsa ilgili firmayı arayıp destek isteyebilirsin. yoksa da en son logitech müşteri hizmetlerini ararsın

Hmm, Vatandan almıştım, direk Vatana götürsem onlar gönderir mi acaba?

Tabi götürürler ama firmayla direkte temasa geçebilirsin. bi fark yok yani

• Direk Logitech ile görüşmen daha iyi olur bence. Bu kronik bir sorun. Belki göndermenize gerek kalmadan direk yenisini gönderirler. Logitech bu konuda gayet iyi çalışıyor. Ayırca Logitech ürünü istese bile direk göndermen daha iyi ve hızlı olur. Vatan'da sonuçta aynı şeyi yapacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wadjet -- 16 Eylül 2012; 19:28:34 >
  • Hmm, teşekkürler cevaplar için. Ben diğer konulara bir bakayım forumdaki.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Logitech G300s sağ tık sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Mouse çift tıklama sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.