Şimdi Ara

Logitech G5 mi SteelSeries Kinzu mu?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Logitech G5 kullanıyorum.Kinzu almayı düşünüyorum sizce kötü mü etmiş olurum G5 kullanırken Kinzu almak.Kullananlar tavsiye edermisiniz?Çok hafif olmasından korkuyorum.

Mousepad:SteelSeries QcK

Senin eline ne tip bir fare uygundur bilemem, o yüzden uygun boyutlarda ve ağırlıkta, özellik olarak da sana yeterli gelecek herhangi bir marka ürünü alabilirsin.
  • Kinzu çok hafif bir fare ve bu hafifliğinden dolayı elinden çıkarmaya çalışan çok kişi gördüm. G5'in ergonomisi hiçbir zaman hoşuma gitmemiştir. Ümit abinin dediği farelerden birini tercih etmen senin için çok yararlı olur. Deathadder kullanıyorum ve çok çok çok ama çok memnunum. Xai ve d.A, ikiside birbirinden güzel fareler. Padinlede uyum sağlarlar..
    Razer DeathAdder satın alıcam,G5 elimi ağrıtıyordu zaten hele dm serverlarda...
    Goliathus padle ve qck ile kullandim ikisinede uyumlu,
    teflon tabanlı, eriyerek eskime gibi bir sıkıntısı olmaz,
    Driver ara yüzü basit ve razerlar kadar karmaşık değil kıl tüy bir sürü kafa karıstıran ayarı yok,
    Sağ el kullanıcısıysan razer dh alınabilir, ama solak yada unisex mouselerda daha ıyıyım diyorsan kesinlikle kinzu çunku su an piyasada muadili yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Steelseries Kinzu alınır mı?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Razer Deathadder bence güzel hem ele uygun hemde duck icin güzel benziyor ben araşdırdım g5 alanların coğu geri satıor Razer Deathadder geciyorlar.

MSI GTX560 Ti Twin Frozr II,GIGABYTE 880GA-UD3H AM3 AMD 880G,Phenom II X6 1090T,KINGSTON 4GB,Cooler Master HAF 932 = MUTLULUK :)
  • Kesinlikle Steelseries Kinzu derim.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.