Şimdi Ara

Logitech G430 Ses Kartı Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
3.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Daha geçen dün Logitech'in G430 adlı "güya" f/p ürününü aldım.

Bu kulaklığı usb ile değil de, normal bir şekilde taktığımda, bilgisayar görüyor ama logitech gaming görmüyor. USB ile taktığımda ise, bilgisayar sesi normal verirken, Logitech Gaming üzerinden dolby'i etkinleştirebiliyorum. Acaba bir driver mı yüklemem lazım ? Yüklemem lazımsa link atar mısınız ? Problem bende mi yoksa kulaklıkta mı ?

*Bilgisayarım Windows 8, ASUS Laptopudur.

• Jack ile taktığında surround ses alamaman normal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: volki97

Jack ile taktığında surround ses alamaman normal.

Benim olayım jack ile takıldığında surround ses alamamam değil aslında, neden bilgisayarımın taktığım ses kartından kulaklığımı okumaması. (Denetim masasından ses tarafına girdiğimde G430 kulaklığım görülmüyor olarak gözüküyor.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emrehan1233214

quote:

Benim olayım jack ile takıldığında surround ses alamamam değil aslında, neden bilgisayarımın taktığım ses kartından kulaklığımı okumaması. (Denetim masasından ses tarafına girdiğimde G430 kulaklığım görülmüyor olarak gözüküyor.)

Kulaklığın içinde kendi ses kartı var.
  • quote:

quote:

quote:

Tamam işte. Ses kartı USB olarak takılıyor, ona da kulaklığı takıyoruz ve buradan surround olarak kullanabiliyoruz. Lâkin bilgisayarım bunu okumuyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Tamam işte. Ses kartı USB olarak takılıyor, ona da kulaklığı takıyoruz ve buradan surround olarak kullanabiliyoruz. Lâkin bilgisayarım bunu okumuyor.

Bir sorun var demek ki.

• Emrehan1233214 kullanıcısına yanıt
    Lütfen sorunun çözümünü bulduysanız açıklayın.Çünkü bir youtuber'ım ve mikrofonu kullanamıyorum.(Yeni model bilgisayarlarda mic girişi yok)Sorun ilk önce sesi kapatmamla başladı ve daha sonra driverları sildim tekrar yükledim bu seferde sizinki gibi bir sorunla karşılaştım lütfen çözümünü paylaşın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    logitech z5500 için ses kartı
    4 yıl önce açıldı
    Logitech Z5500 Ses Sistemi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Emrehan1233214 kullanıcısına yanıt
    Problem varsayılan hoparlör ayarlarınızdan kaynaklanıyor. Denetim masasından Donanım ve Ses-Ses Aygıtlarını Yönet kısmına tıklayın. Yukarıda kulaklık işitme bölümüne sağ tuş varsayılan olarak ayarla deyin. Artık usb ses kartını takınca ses otomatik olarak kulaklığa geçecektir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.