Şimdi Ara

LOGITECH G430'DAN G633'E GEÇMEK MANTIKLI MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar g430 kullanıyorum gayette memnunum. Ne bir cizirti ne bir bozuk ses var. Arkadaslarimla bf3-4 yada diger oyunlari oynarken skype kullaniyorum ve bir kez bile cizirti sesi almadim. Yaklaşık bir yıldır kullanıyorum. Harika bir kulaklık. Oyunlarda müziklerde gayet başarılı. Tek sorunu bana göre;ses seviyesi bir iki tık aşağı. Biraz daha ses arttirilabilse gerçekten güzel olurdu.

Şimdi mouse olarak g303, klavye olarak g910 kullanıyorum. Ürünleri bilenler bilir; 16.8milyon renk atayabiliyorsunuz. Bu serinin son üyesi g633 kulaklığı olduğu için onuda almak istiyorum. Ama bana g430 gibi aynı duyguyu yasatcaksa almak istemiyorum.

Sizce g633'e geçmelimiyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Farklı sınıflara ait kulaklıklar karşılaştırma yapmak mantıksız olmuş biri diğerinin iki katı fiyatta. 633 yeni seriden olduğu için ses konusunda daha başarılı olacağını düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarcusAntonius

Farklı sınıflara ait kulaklıklar karşılaştırma yapmak mantıksız olmuş biri diğerinin iki katı fiyatta. 633 yeni seriden olduğu için ses konusunda daha başarılı olacağını düşünüyorum.

Evet. İki katı fiyatına biliyorum. Sadece fiyati yüzünden mi karşılaştırmak mantıksız?

Son çıkan teknolojileride eminim fark yaratıyordur; bende bunu soruyorum.
    Yeni ses teknolojisi acaba almak için değer mi? G633un ne gibi artıları olabilir g430 karşında; biraz bahseder misiniz

• G430 dan g633 e geçtim ses olarak çok iyi baya fark var müzikte falan bass tiz olsun baya farklı hatta müzik kulaklıklarından bile iyi bass dan kulaklık titriyor surround u da g430 dan daha gelişmiş ancak büyük bir problem var mikrofonu hiç beğenmedim kendi kendine ayar yapıyo ve ses çok cizirtili çıkıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ImNeverLosee

G430 dan g633 e geçtim ses olarak çok iyi baya fark var müzikte falan bass tiz olsun baya farklı hatta müzik kulaklıklarından bile iyi bass dan kulaklık titriyor surround u da g430 dan daha gelişmiş ancak büyük bir problem var mikrofonu hiç beğenmedim kendi kendine ayar yapıyo ve ses çok cizirtili çıkıyor

Hacim tam aradığım adamsın
    Bende g430'dan g633'e geçmiş birini arıyordum
    Hacım tüm soyliceklerini can kulagiyla dinliyorum. Performans olarak ve ses seviyesi olarak g430'dan iyi mi?
    Bayağı fark var dimi?

• Takip
  • MassiveDeviL kullanıcısına yanıt
    Evet mikrafonu da çözdüm yazılımsal bir sıkıntı varmış mikrafon olarakta ses olarakta çok iyi özellikle logitech yazılımını 1 önceki sürüm olanı yükleyip driver kurdurursaniz ses kalitesi ve son ses ve bass oranı çok artıyor ve g430 dan dış görüşünüs olarakta ve sağlamlık olarakta daha güzel duruyor dediğim gibi önceki sürümü yuklerseniz gerçekten çok fark var kulaklık acayip titriyor bass dan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ImNeverLosee

Evet mikrafonu da çözdüm yazılımsal bir sıkıntı varmış mikrafon olarakta ses olarakta çok iyi özellikle logitech yazılımını 1 önceki sürüm olanı yükleyip driver kurdurursaniz ses kalitesi ve son ses ve bass oranı çok artıyor ve g430 dan dış görüşünüs olarakta ve sağlamlık olarakta daha güzel duruyor dediğim gibi önceki sürümü yuklerseniz gerçekten çok fark var kulaklık acayip titriyor bass dan

Hangi sürümü hacım sendekine bakıp yazabilir misin?
    Bende diyorum sesi iyice azaldı benimkinin, demek bu yüzdenmiş :/

• LGS_8.70.315_x64_Logitech şu dosyayı bulursan g430 u tam olarak kullanırsın tamamıyla bass ve müzik zevkini doruklara çıkarır 7+1 tamamen kesintisiz şekilde çalışır g633 almana'da gerek kalmaz yazılımsal'ın tam olarak önüne geçildiği tek sürüm deneyerek anlarsın bunu arkadaşım tavsiye ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: GhostUltio

LGS_8.70.315_x64_Logitech şu dosyayı bulursan g430 u tam olarak kullanırsın tamamıyla bass ve müzik zevkini doruklara çıkarır 7+1 tamamen kesintisiz şekilde çalışır g633 almana'da gerek kalmaz yazılımsal'ın tam olarak önüne geçildiği tek sürüm deneyerek anlarsın bunu arkadaşım tavsiye ettim

Hacım 64bit 8.70.315 sürümünü buldum. Ancak çok eski sanırım. Bendeki en son sürümü. Bi sıkıntı çıkmasın yükledikten sonra? Çünkü Windows 10 kullanıyorum. Bide g303 farem g910 klavyem var; onlarinda senkronu bozulsun istemem.
    Ama gerçekten ilk aldığimdan çok daha az ve boguk çıkıyor sesi. Bi sene oldu alalı o zamanlar oyunlarda en son ses ayarinda oynanmiyordu sesi okadar çoktu yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: MassiveDeviL

quote:

LGS_8.70.315_x64_Logitech şu dosyayı bulursan g430 u tam olarak kullanırsın tamamıyla bass ve müzik zevkini doruklara çıkarır 7+1 tamamen kesintisiz şekilde çalışır g633 almana'da gerek kalmaz yazılımsal'ın tam olarak önüne geçildiği tek sürüm deneyerek anlarsın bunu arkadaşım tavsiye ettim

Hacım 64bit 8.70.315 sürümünü buldum. Ancak çok eski sanırım. Bendeki en son sürümü. Bi sıkıntı çıkmasın yükledikten sonra? Çünkü Windows 10 kullanıyorum. Bide g303 farem g910 klavyem var; onlarinda senkronu bozulsun istemem.
    Ama gerçekten ilk aldığimdan çok daha az ve boguk çıkıyor sesi. Bi sene oldu alalı o zamanlar oyunlarda en son ses ayarinda oynanmiyordu sesi okadar çoktu yani.

Bendede son sürüm vardı ve ses az geliyordu g430 da iyice eski sürümleri denedim ve ses baya arttı.

• quote:

Orijinalden alıntı: KacaKTV

quote:

quote:

Bendede son sürüm vardı ve ses az geliyordu g430 da iyice eski sürümleri denedim ve ses baya arttı.

Teşekkür ederim bilgiler için. Ya çok enteresan ama saçma geliyor. Bende fark ediyorum.ilk aldığım zamanlarda bf4'u filan son sesde oynayamiyordum. Ses okadar çoktu. Müzik dinlediğimde aşırı ses oluyordu. Ama şimdi son sesde bile sanki oyunun sesi kısık gibi tam açılmamış gibi.
    Bu sefer eski sürücü yüklüyorum; o zamanda g910 klavyem sapitiyo. Işıkları sönük oluyor tuş filan atama sıkıntı yapıyor ve ışıklandırma seçenekleri kisitlaniiyor. Ama son logi software'i yüklenince klavye ve mousem çok daha iyi oluyor ışık ayarları çok güzel oluyor.
    Bilmiyorum nasıl duzelir :/
    Mousem'da g303 buarada.
    Yani sanırım win 10 için güncelleme şart

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KacaKTV

quote:

quote:

Teşekkür ederim bilgiler için. Ya çok enteresan ama saçma geliyor. Bende fark ediyorum.ilk aldığım zamanlarda bf4'u filan son sesde oynayamiyordum. Ses okadar çoktu. Müzik dinlediğimde aşırı ses oluyordu. Ama şimdi son sesde bile sanki oyunun sesi kısık gibi tam açılmamış gibi.
    Bu sefer eski sürücü yüklüyorum; o zamanda g910 klavyem sapitiyo. Işıkları sönük oluyor tuş filan atama sıkıntı yapıyor ve ışıklandırma seçenekleri kisitlaniiyor. Ama son logi software'i yüklenince klavye ve mousem çok daha iyi oluyor ışık ayarları çok güzel oluyor.
    Bilmiyorum nasıl duzelir :/
    Mousem'da g303 buarada.
    Yani sanırım win 10 için güncelleme şart

Bende ilk zamanda sesleri çok iyi yüksek alıyordum. Son sürümde baya kısık ses ama çok temiz. Eski kullandığım sürümü hatırlayamadım. Yeni sürümlerden başlayıp eski sürümlere doğru kurmaya başladım driverları. LGS_8.72.107_x64_Logitech bu sürücüde ses gerçekten eskisi gibi yüksek ama son sesde bi bozulma çatlama yapıyor ama bu sorun kulaklıkla değil sürümden olduğunu biliyorum çünkü eskiden son sesde bozulmuyordu ve kulaklık bozulcak bi kulaklıkda değil. Senin kullandığın sürüm hangisiydi yüksek ses aldığın?

• Selamlar bende çok düşük ses alıyorum,Son sürüm yüklü.G430 da bu sürüm yüklüyken yüksek ses alıyordum.Bunu kullanmaya başladığımda tam bir hayal kırıklığı oldu.Sadece ps4 ve cs goda daha yüksek ses alabilmek için aldım kulaklığı.
  • konuyu hortlatmak istedim çünkü şuan tam olarak bu ayrımın eşiğindeyim g430'dan G633'e geçmelimiyim bu konunun sahibi arkadaş geçtin mi ne yaptın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Freşş

konuyu hortlatmak istedim çünkü şuan tam olarak bu ayrımın eşiğindeyim g430'dan G633'e geçmelimiyim bu konunun sahibi arkadaş geçtin mi ne yaptın

Konu her zaman güncel hacım. Bende bilgilendirilmek istiyorum.
    Ben henüz g633'e geçemedim. Hâlâ düşünüyorum ve kısa zaman sonra alicam sanırım. Çünkü g430'da gerçekten bir sıkıntı var. Sanırım sürücü ile alakası var. Sesi gerçekten çok az geliyor. İlk aldığımda bf4de sesi kısmadan oynamak imkansızdi ses o kadar çoktu yani. Ama şimdi ses seviyesi yerlerde. Sanki 100 üzerinden 80 filan gibi. Ses kısık ve surround tam performans vermiyor. Eskiden sub deli gibi bass'liyordu şuan çok kötü. Son sürücü ile "yapılandırma" özelliği geldi ama ses seviyesi yine az.

Bilmiyorum çok sıkıldım g430 yeterli gelmiyor

• kutusunda sıfır g430 var elimde eğer açarsam bidaha mümkünatı yok satamam. Ama G633'te de kısık ses olduğunu söyleyenler çok. Eğer ürünü satarsam bir de üstüne 250 lira koyup g633 alacağım ama çok fark yoksa aralarında ürünü açıp kullanmaya devam edeceğim deneyeceğim tek bir yer var oda karşıda kadıköyde imiş. Gidecek mecalim yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Freşş

kutusunda sıfır g430 var elimde eğer açarsam bidaha mümkünatı yok satamam. Ama G633'te de kısık ses olduğunu söyleyenler çok. Eğer ürünü satarsam bir de üstüne 250 lira koyup g633 alacağım ama çok fark yoksa aralarında ürünü açıp kullanmaya devam edeceğim deneyeceğim tek bir yer var oda karşıda kadıköyde imiş. Gidecek mecalim yok

Aynen kardeşim bende okudum birkaç yerde; "ses açma ihtiyacı duyuyorum" demişler g633 için hep. Sanırım çok fark yok bence.
    Ha şu da varki g430 inanılmaz bozdu kendini. İlk zamanlar yemin ederim çoğu oyunda özellikle fps bf4 filan sesi kisiyordum. Ki ben yüksek sesi çok severim. Düşün ona rağmen kisiyodum çünkü gerçekten çok iyiydi. Bozulma filan olmuyordu. Sonra ne olduysa sanki ses 70'lerde filan. Çok kısık özellikle bo3'de ayak seslerini çok çok zor duyuyorum ki bu çok sıkıntı oluyor oyunda.

G633un sesi ne kadar fazla olur bilmiyorum ama denedigim sadece dışardaki sesi çok iyi kestiği. Gerçekten tam oturuyor kafaya ve kulaklık perdeleri çok büyük ve kulaklık sıkı olduğu için kolay kolay ses duymuyorsun dışardan. Ha bu durum sesin daha çok çıkıyor gibi olmasına sebep mutlaka oluyordur. Bu yüzden ses seviyesi bana çok gibi geldi. Dedigim gibi yanılıyor olabilirim çünkü pcde denemedim vatanin standinda kısacık denedim

• Hangi bayisi vatan'ın
  • Freşş F kullanıcısına yanıt
    Ankara Söğütözü

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.