Şimdi Ara

Logitech G430 7.1 Kulaklık / [1 Yıldız İçin Açıklamayı Okuyun ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Logitech G430 7.1 Kulaklık / [1 Yıldız İçin Açıklamayı Okuyun ]
    Referans Alınmıştır.

Ürünün kulaklık üstünde kafa bandı tarafında çok ufak bir kullanımı etkilemeyen(Kendiside belirtmiş.) çizik şeklinde çatlak bulunduğu tarafıma bildirilmiştir. Şahsi olarak farketmediğim bir çatlaktır.

Mesaj alındığı gibi ürünü isterse İADE EDEBİLECEĞİ kendisine söylenmiştir. (Elbette Kargo ücretleri dahil). Kendiside kullanımda sıkıntı yaratmadığını söylemiştir.

Şahsi olarak mesajına anında cevap verip iade alabileceğimi söyleyip(Elbette kargo dahil.) özür diledim ticarette böyle problemler olabilmektedir. Genel puanlamaya 1 puan verilmesini hakettiğimi düşünmüyorum lakin müşterinin tercihi o yönde olmuş bilgi olması amaçlı yazdım.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Vay canına bundan ötürü bir yıldız mı vermiş? Bir de yorumu da ne iğrençmiş, daha dikkatli olması açısından bir yıldız veriyorum. Sanki 90'lardaki öğretmen gibi azarlamış.

Konuşarak sorunları halletmek için sahip olunması gereken medeniyete daha var gibi gözüküyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

Vay canına bundan ötürü bir yıldız mı vermiş? Bir de yorumu da ne iğrençmiş, daha dikkatli olması açısından bir yıldız veriyorum. Sanki 90'lardaki öğretmen gibi azarlamış.

Konuşarak sorunları halletmek için sahip olunması gereken medeniyete daha var gibi gözüküyor.
    Yapacak bir şey yok hocam kötü oldu 1 puan yine de kendisi bilir.
  • Man Of Earth kullanıcısına yanıt
    Yapacak bir şey var, kendi açımdan yaptım. Engelledim elemanı.

Merak etmiyor değilim, acaba kulaklık yerine salatalık gelseydi kaç yıldız verecekti? Bari alışverişten memnun değilsin, memnuniyetsizliğini gidermeye çalışan kişiyi de sallamıyorsun ve bir şekilde canını yakıp ilelebet profilinde kalacak ve diğer üyelerin aklında soru işareti yaratacak bir hasar vermek isteyecek kadar cani ruhlusun, 4 yıldız ver. 1 yıldız vermek nedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

Yapacak bir şey var, kendi açımdan yaptım. Engelledim elemanı.

Merak etmiyor değilim, acaba kulaklık yerine salatalık gelseydi kaç yıldız verecekti? Bari alışverişten memnun değilsin, memnuniyetsizliğini gidermeye çalışan kişiyi de sallamıyorsun ve bir şekilde canını yakıp ilelebet profilinde kalacak ve diğer üyelerin aklında soru işareti yaratacak bir hasar vermek isteyecek kadar cani ruhlusun, 4 yıldız ver. 1 yıldız vermek nedir.
    Söyleyemediklerimi söylemişsin hocam da hiç acımamışsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.