Şimdi Ara

270+ gün Real-Debrid Hesabı (%20 net indirim)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
1
Favori
904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış Ban Durumu #Yok Mail Devri #Evet
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 270+ gün Real-Debrid Hesabı (%20 net indirim)

Hesabın şuanda 277 günü kalmıştır. Hesap bana aittir başka bir servise geçtiğim için ihtiyacım kalmadı ama çok çok memnundum bugüne kadar, yıllardır da kullanırım.

İçerisinde 800 fidelity puanı var yani bir sonraki siparişlerinizde +1 ay kullanım hakkınız olacak.

Kullanıcı adı ve şifre olarak teslim edeceğim. Şifreyi değiştirebilirsiniz, mail adresi değişmiyor ama sizin mailinize yönlendirme yapacağım yani debrid üzerinden mailime düşen her şey anında sizin mailinize de düşecek. (giriş için kod istediğinde kendi mailinizde anında göreceksiniz yani.)

Servisin hizmeti belli arkadaşlar, yıllardır da aynı fiyata satıyorlar, indirim vb. şeyler de neredeyse hiç olmuyor.

Bu sebepten dolayı fiyatlandırmayı site fiyatı üzerinden baz alıyorum.

180 günlük paketin fiyatı 16 €

Günlük paket fiyatı.

270+ gün Real-Debrid Hesabı (%20 net indirim)

Kalan gün sayısının değerinden %20 net indirim ile satıyorum üstelik döviz farkı ödemeden. (Örnek 270 gün = 0,09*270 = 24,3 €*20 TL = 486 TL bu fiyattan -%20 yapın ödemeniz gereken ücret.)

Hayırlı olsun.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : UPS İlan Durum : Satışa Açık

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.