Şimdi Ara

Logitech G402 Mouse ve G105 Klavye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, iki malzemeyi yurt dışından sipariş versem mi? Ayrıca G105 klavyede alacağım sizce almalı mıyım? G103'in +sı bilekliği olması ama akşam karanlıkta oyun oynamayı seviyorum ve bu yüzden ledli klavye istiyorum bu sebepten dolayıda G105 almak istiyorum bilekliği olmasada çok rahatsız eder mi? Bu iki ürünü alsam mı düşünüyorum. Ayrıca G402'ye en iyi hangi mause pad gider? Logitech mause pad almak daha mı mantıklı iyi optimizasyon için yoksa qck+ mı alsam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raydr1c -- 18 Ağustos 2014; 15:20:49 >

• +1
  • Bütçenizi zorlayip logitech g510 klavye almanizi önrririm, moudepad qck+ alın , isterseniz g240 falanda olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0ops

Bütçenizi zorlayip logitech g510 klavye almanizi önrririm, moudepad qck+ alın , isterseniz g240 falanda olabilir.

G510 olmaz maalesef. Mause pad'de G402'ye optimizasyon için Logitech mause pad almak daha mantıklı değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raydr1c

quote:

Bütçenizi zorlayip logitech g510 klavye almanizi önrririm, moudepad qck+ alın , isterseniz g240 falanda olabilir.

G510 olmaz maalesef. Mause pad'de G402'ye optimizasyon için Logitech mause pad almak daha mantıklı değil mi?

Tamam g105alin o zaman, g502 kullaniyorum, qck+ , g240 , g440 kullandim bu mousela beraber, bi fark yok şahsen, siz ne isterseniz onu alin, ama SS daha ksliteli gibi..

• G103 ile G105 arasında ki fark G103'te bileklik var ama G105'te led ve tuş kalitesi daha iyi ancak bilekliği yok. Sizce çok zararı olur mu bana? Bu arada siz G502'de Logitech mause padlerden örneğin G440 için yüzeyi ayarlayıp mı denediniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raydr1c -- 18 Ağustos 2014; 17:09:41 >
  • quote:

G103 ile G105 arasında ki fark G103'te bileklik var ama G105'te led ve tuş kalitesi daha iyi ancak bilekliği yok. Sizce çok zararı olur mu bana? Bu arada siz G502'de Logitech mause padlerden örneğin G440 için yüzeyi ayarlayıp mı denediniz?

Adimi yanlis yazmissiniz, bildirim gelmedi, şansa girdim konuya
    Hocam siz.ışıkli istediginiz icin en uygun g105, g103deki bileklikte çok kaliteli degil gibi.
    Herhangi bi ayarlama yapmadim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Logitech Lazer Gaming Mouse
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Hocam siz.ışıkli istediginiz icin en uygun g105, g103deki bileklikte çok kaliteli degil gibi.

O zaman G402, G105 ve qck+ desek olur mu? Ancak şu bileklik olayına halen kafam takıldı mesela G510'da da yok bileklik siz rahat edebiliyor musunuz?
  • quote:

quote:

O zaman G402, G105 ve qck+ desek olur mu? Ancak şu bileklik olayına halen kafam takıldı mesela G510'da da yok bileklik siz rahat edebiliyor musunuz?

Aynen o 3lü gayet güzel oldu.
    Ben g510 kullanmiyorum, g710+ kullaniyorum.

• Bilekliği çıkarttığınızda diye sorayım o zaman.
  • quote:

Bilekliği çıkarttığınızda diye sorayım o zaman.

Uzun kullanimlarda sorun oluyor hocam, ama g103deki bileklikde küçük bence, benim elim çok büyük gerci ondanda olabilir.

• quote:

Uzun kullanimlarda sorun oluyor hocam, ama g103deki bileklikde küçük bence, benim elim çok büyük gerci ondanda olabilir.

Hocam şu an klavyeye bütçe yetmiyor sadece G402 ve mause pad alacam ancak qck+ ve qck arasında ki fark nedir?
  • Hocam şimdi baktımda aradaki fark boyutmuş. Qck+ benim masaya büyük gelir ve ben öyle çok yayarak kullanmıyorum mauseyi qck bence yeterli. Black olanı alıcam sanırım ayrıca en çok satılanmış. Böyle birşey yaptım sizce sipariş geçiyim mi?

• G105 i tavsiye ederim çok iyi oluyor gece kullanımı için gerçi ben alıştım gündüz bile kapatmıyorum
  • quote:

Hocam şimdi baktımda aradaki fark boyutmuş. Qck+ benim masaya büyük gelir ve ben öyle çok yayarak kullanmıyorum mauseyi qck bence yeterli. Black olanı alıcam sanırım ayrıca en çok satılanmış. Böyle birşey yaptım sizce sipariş geçiyim mi?

Alın hocam hayırlı olsun şimdiden

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.