Şimdi Ara

Logitech G402 Mouse İnceleme TR'de İlk (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
10.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kardeşim öncelikle alalı yaklaşık 1 ay olmuş ama yinede hayırlı olsun. FPS tarzı oyunlarda, oyun esnasında sürekli parmağın tuşlara çarpıyor mu? Benim tek kuşkum bu açıkçası. Bir de izlenim olarak genellikle olumlu yorumlar vermişsin, peki hiç olumsuz bir durumla karşılaştın mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BMavcı

Kardeşim öncelikle alalı yaklaşık 1 ay olmuş ama yinede hayırlı olsun. FPS tarzı oyunlarda, oyun esnasında sürekli parmağın tuşlara çarpıyor mu? Benim tek kuşkum bu açıkçası. Bir de izlenim olarak genellikle olumlu yorumlar vermişsin, peki hiç olumsuz bir durumla karşılaştın mı?

Olumsuz yönü yok o tuşlara çarpma olayına gelirsek ilk 2-3 gün evet çarptı ancak sonrasında alışınca hiç bir sorun yaşamadım.
  • Raydr1c kullanıcısına yanıt
    Paylaşımların ve cevapların için teşekkürler
  • Güzel inceleme.

Yalnız g400s 80 lira.Bence çok iyi fiyat.
  • Merhabalar, bu ürün ile ilgileniyorum ancak halen kullanımda ise görüşlerinizi alabilir miyim ?
    Farklı modeller çıktı ancak bu ürün oldukça şık duruyor.
    Bilgisayarımı çanta ile taşıyorum ve farklı ofislerde kullanıyorum acaba bu durum zarar verir mi ?

Fiyatlar genellikle yüksek uygun fiyatlı olarak temin edebileceğimiz bir satıcı biliyor musunuz ?
  • Bende de G500 var. Mouse'tan memnunum ama bunu almaya da niyetim var, yalnız internette bu skatez'lerin açılması sorunu beni korkuttu açıkçası.

Bunun dışında arkadaşlar mouse'larda tepki süresi önemlidir evet ama DPI'a çok takılmayın. 1000 DPI her türlü yeterli bir seviyedir. Üstüne gerek yoktur. En profesyonel oyuncular bile yüksek DPI kullanmaz çünkü aşırı hassasiyet de iyi bir şey değildir. Olması gereken bilek hareketinizin mesafesinin fazla, ekrandaki hareketin daha az olmasıdır. Çünkü özellikle FPS oyunlarında aim'inize çok yakın olan düşmanı vurmak ani hamleyle zor olur. Yani çok hızlı bir şekilde aiminize yakın hamle yapamazsınız. O yüzden DPI ve mouse hızlanması düşük tutulup bilek hareketine daha ağırlık verilir. Ve o ivmeye alıştığınızda daha iyi aim'li oyuncu olursunuz.
  • Ben tekerleğini merak ediyorum arkadaşım. Tekerliği tekli tekli mi atıyor yoksa seri bir şekilde mi kayıyor. (umarım ne demek istediğimi anlatabilmişimdir) :)
  • elinize sağlık
  • Bu tuşlara herhangi bir oyundaki tuş işlevleri atayabiliyoruz değil mi mesela GHFS deki bomba atma , drone yu gondermen gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gerçekten çok iyi bi mause bugün elime geçti hemen ısınıyo size ele çok güzel oturuyo
  • istanbulbilişimde havale ile 120 lira bugun sipariş verdim. inceledikten sonra güncellerim
  • arkadaşlar kullananlar ne durumda? önerir misiniz?
  • Benim siparişim de bugün elime geçti.

Artı özellikleri:
    +DPI geçişi çok rahat ve hızlı. Özellikle FPS oyunlarında silaha göre DPI değiştirebilirsiniz.
    +Sol taraftaki tuşların yeri çok güzel ayarlanmış, yanlışlıkla basma olayı olmuyor.
    +Çok şık bir mouse
    +Tepkime süresi 1 ms
    +Scroll tekerleği tekli atlıyor
    +Tıklama daha önce kullandığın Logitech M150 modeline göre daha sessiz
    +Kendi dahili işlemcisi ve Fusion Engine sensörü gerçekten işe yarıyor.
    +Tüm tuşlara ve klayve+tuş kombinasyonlarına macro atayabiliyorsunuz.
    +Plastik malzemesi çok kaliteli.

Ele çok güzel oturuyor fakat ben daha küçük bir fareye(~10 cm) alıştığım için bu(~13 cm) biraz büyük gibi. Ama tüm tuşlara rahatlıkla erişebiliyorsunuz. Kablosu biraz kalın plastik ama kullanıma engel olmuyor.

Bu mouse'u kullanan arkadaşlardan, özellikle Counter Strike GO için hazır profil veya macro önerilerinizi bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: m4m0

istanbulbilişimde havale ile 120 lira bugun sipariş verdim. inceledikten sonra güncellerim

sen mi ucuz aldin dolar yuzunden mi bu kadar firlamis vatanda 193 lira.en ucuz sanalmarketim'de satiliyor 5 lira kargo verseniz bile 152 liraya mi ne geliyor vatan öpüyor resmen ki gold hizli kazikburada gibi yerlerinde pek farki yok.
  • Bende almayı düşünüyorum da g502 den çok farkı varmı? G502 den biraz daha uzun olduğu için elime daha rahat oturdu ama g502 nin tuş yerleri daha güzel karar veremedim

• G502'nin sensörü en kaliteli sensörlerden birisi ve örülü kabloyla geliyor, ayrıca 12000 dpi değeri var ve ağırlığı ayarlanabiliyor ve faresi metal olmasıyla birlikte döndürme hızınıda ayarlayabiliyorsunuz. Fazlalıkları bu kadar siz karar verin.
  • Sanki konuyu hortlatmisim gibi hissedicem ama kullanlar son durumlarini anlatabilirler mi amazon dan almayi dusunuyorum da bu aralar yardimci olabilirmisiniz acaba simdiden tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wade Wilson -- 20 Temmuz 2015; 2:02:47 >
  • ben de mouse ' u 1 hafta önce satın aldım. kullanıyorum. kısaca artı ve eksi şunları söyleyebilirim almayı düşünenler varsa fikir edinsinler diye.

+++
    tutuş hissiyatı başarılı
    tuşlar kaliteli
    ergonomisi yüksek
    tasarım tatminkar
    sensörü kaliteli

---
    scroll tuşu sesli çalışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest Account

ben de mouse ' u 1 hafta önce satın aldım. kullanıyorum. kısaca artı ve eksi şunları söyleyebilirim almayı düşünenler varsa fikir edinsinler diye.

+++
    tutuş hissiyatı başarılı
    tuşlar kaliteli
    ergonomisi yüksek
    tasarım tatminkar
    sensörü kaliteli

---

hocam özel bi mousepad kullanıyomusunuz mouse için ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sypsus

quote:

Orijinalden alıntı: Guest Account

ben de mouse ' u 1 hafta önce satın aldım. kullanıyorum. kısaca artı ve eksi şunları söyleyebilirim almayı düşünenler varsa fikir edinsinler diye.

+++
    tutuş hissiyatı başarılı
    tuşlar kaliteli
    ergonomisi yüksek
    tasarım tatminkar
    sensörü kaliteli

---

hocam özel bi mousepad kullanıyomusunuz mouse için ?

everest mouse ların yanında gelen gaming mouse pad vardı evde. onunla kullanıyorum. memnunum bununla ama steelseries kullandım arkadaşımın mousepad'ini. hissedilir fark oluyor. ona geçmeyi düşünüyorum.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.