Şimdi Ara

Logitech g400 mouse sorunu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bugün Logitech g400 mouse aldım.Oyunlarda makro vs. atamak için.. Ancak Logitech gaming software yazılımını yüklememe rağmen "hİÇBİR Cihaz Algılanamadı" yazıyor.Sebebini bilen varmı? Reset attım yazılımı silip yeniden yükledim olmuyor.Asus marka laptob kullanıyorum acaba desteklemiyormu? Yardımcı olursanız sevinirim.

• Sitesinde varsa ordan driver indirmeyi dene dostum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yolların Sonu

Sitesinde varsa ordan driver indirmeyi dene dostum.

Valla üstad baktım sitesine indirdim zaten ama indirdiğim logitech gaming software yani başka bi driver yok.. Buda driver değil sanırım anlayamadım.Video izledim teknoseyirden bu (Videoda Nasıl yükleneceği konusunda bilgi yok sadce tanıtım)
  • farklı bir usb girişine takıp öle denedin mi?
  • Evet denedim res attığıma yine logitech gaming software de hiçbir cihaz algılanmadı yzıyor ve windows yeni donanım bulundu sayfası geliyor.. Otomatik yükle dediğinde windows update içinde arıyor ve bulamıyor.. Logitechin teknik destek hattı varmı yada media marktın? Media marktan almıştım ama
  • Windows 64 bit ise ona göre olanı çekmek gerekiyor. Bugün ben de G400 aldım sorunsuz şekilnde 64 bit Logitech GS 8.20 çelip kurdum, tuşlar da ayarlandı sorun yok bende.
  • Hyr 32 bit bnm onu yükledim hatta 64 üde denedim belki olur diye yüklenmedi zaten sizin işletim sisteminize uyumlu değil dedi daha yükleme ekranına gelmeden. Anlamadım gitti ya:S cihaz algılanamadı diyip duruyor :S Mouse çalışıyor hiçbir sorun yok ama makro vs. atayacağım cihaz algılanamadı diyor:S
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Konu disi olacak ama g400 nasil yarin almayi dusunuyorum yorumunuz nedir mouse hakknda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: C.Team

Konu disi olacak ama g400 nasil yarin almayi dusunuyorum yorumunuz nedir mouse hakknda

Tekerleğine alışabilirsen gayet güzel bir fare. Ben bugün 65 tl ye aldım Vatan indirim ile. Bu fiyata dahası olmaz diye düşünüyorum. Daha önceden Razer Deathadder, Copperhead ve Diamondback kullandım. g400 ün bir eksiğini yaşamıyorum, saddece tekerlerği biraz daha farklı. Daha değişik bir teknik kullanılmış dolayısı ile bu hissetme kısmına yansımış. Elektronik aksam olarak Deathadderdan daha kaliteli parçalar kullanılmış. Deathadder da Omron dan 2 tane microswitch var gerisi ucuz ve kalitesiz TTC marka. G400 de 5 adet Omron var. G500 ü incelemedim ama kutusunda yazdığına göre %20 kadar daha az tıklanma ömrü var. Bu da başka marka switch ya da yanlış fiziksel baskı tasarımından olabilir.

Deathadderın bir de içindeki çoklu hat kablosu alüminyum alaşımlı olduğu için açıldığı zaman az biraz oynatılınca kırılıyor. Bakır kullanmamışlar.
    G400 de örgülü kablo yok ama kabloyu çekiştirmiyorsan sorun da çıkmayacaktır. Bir de G400 de usb ucu altın kaplama değil. Nemli ortamda şimdiye kadar korozyona uğramış usb yoksa altın kaplamanın manası yok, direnci arttırmaya gerek yok .

Umarım faydalı olmuştur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Resident

quote:

Orijinalden alıntı: C.Team

Konu disi olacak ama g400 nasil yarin almayi dusunuyorum yorumunuz nedir mouse hakknda

Tekerleğine alışabilirsen gayet güzel bir fare. Ben bugün 65 tl ye aldım Vatan indirim ile. Bu fiyata dahası olmaz diye düşünüyorum. Daha önceden Razer Deathadder, Copperhead ve Diamondback kullandım. g400 ün bir eksiğini yaşamıyorum, saddece tekerlerği biraz daha farklı. Daha değişik bir teknik kullanılmış dolayısı ile bu hissetme kısmına yansımış. Elektronik aksam olarak Deathadderdan daha kaliteli parçalar kullanılmış. Deathadder da Omron dan 2 tane microswitch var gerisi ucuz ve kalitesiz TTC marka. G400 de 5 adet Omron var. G500 ü incelemedim ama kutusunda yazdığına göre %20 kadar daha az tıklanma ömrü var. Bu da başka marka switch ya da yanlış fiziksel baskı tasarımından olabilir.

Deathadderın bir de içindeki çoklu hat kablosu alüminyum alaşımlı olduğu için açıldığı zaman az biraz oynatılınca kırılıyor. Bakır kullanmamışlar.
    G400 de örgülü kablo yok ama kabloyu çekiştirmiyorsan sorun da çıkmayacaktır. Bir de G400 de usb ucu altın kaplama değil. Nemli ortamda şimdiye kadar korozyona uğramış usb yoksa altın kaplamanın manası yok, direnci arttırmaya gerek yok .

Umarım faydalı olmuştur.

Cok yararli oldu tessekkurler oyun oynuyorsaniz oyunda performansi nasil? Benim icin tekerlek olmasada olur cunku surekli oyundayim Pad olmadan çalismasi nasil acaba

• Hocam çözdünüz mü acaba aynı sorunu şu an ben yaşıyorum da . ( G402 mouse )
  • quote:

Orijinalden alıntı: sıjanadam10

Hocam çözdünüz mü acaba aynı sorunu şu an ben yaşıyorum da . ( G402 mouse )

üstad yeni sürüm logitech yazılımında bu sorun çözülmüş:
    http://www.logitech.com/pub/techsupport/gaming/LGS_8.70.315_x64_Logitech.exe

bunu kurunca otomatik olarak win 8.1'de ve win 10'da tanıyor
    32 bit sürümüde var
    http://www.logitech.com/pub/techsupport/gaming/LGS_8.70.315_x86_Logitech.exe

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.