Şimdi Ara

Logitech G305 X Superlight yenilenen donanımıyla piyasada

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Logitech G305 X Superlight yenilenen donanımıyla piyasada
    Logitech markasının giriş seviyesindeki en popüler oyuncu farelerinden Logitech G305 yenilendi. Firma donanımı güncellerken kasayı daha hafif hale getirmiş ve tasarımı da daha kolay bakım için güncellemiş.

Logitech G305 X Superlight özellikleri ve fiyatı

Logitech G305 X Superlight oyuncu faresi en önemli değişikliği dahili bataryaya geçiş yaparak sunuyor. Böylece hafifliğe katkı sağlıyor. 59 gramlık gövdede yer alan vidalar ise iç donanıma daha kolay erişilmesi için ayarlanmış. Böylece kullanım ömrünün de artması amaçlanıyor.

Ayrıca Bkz.Logitech Zone Wireless 2 ES kurumsal müşteriler için geliyor

Farede yer verilen yeni HERO sensör 44000 DPI hassasiyet, 40G hızlanma oranı, saniyede 678 inç tarama ve USB Tip-A alıcısına 1000Hz aktarım hızı sunuyor. Logitech PRO Wireless opsiyonel alıcı kullanırsanız aktarım hızı 8000Hz oluyor. Fareye Spotlight ismini veren de bu.

Spotlight 2.4GHz bağlantının yanı sıra Bluetooth ve USB Tip-C bağlantıları da sunuluyor. Batarya ise sürekli kullanımda 130 saate kadar idare edebiliyor. 2 dakikalık hızlı şarj ile 3.5 saatlik kullanım elde etmek mümkün.

6 programlanabilir tuş, standart tekerlek, 5 profile kadar kayıt yapabilen dahili bellek ve RGB aydınlatma özellikleri olan farenin gövdesinde renk seçeneğine göre yüzde 65 civarına kadar geri dönüştürülmüş plastik kullanılmış. Logitech G305 X Superlight oyuncu faresi 80$ fiyat etiketine sahip.

Kaynak:https://www.gizmochina.com/2026/06/16/logitech-g305-x-superlight-gaming-mouse-launched-specs-price/

• Hadi promo ları da ben ekleyeyim bari, editöre yardımım olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi camelon -- 18 Haziran 2026; 00:07:33 >

• Ben modladım 3d yazıcı ile bastım.Alt ve üst takım komple G Pro wireless tasarımı. 55gr. Bide şarjlı yaptım. Çok güzel oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galatas4ray -- 18 Haziran 2026; 1:3:25 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • O değilde şu superstrik x2 nin fiyatı ne düştü ne diğer pazar yerlerine geldi, değişik bir strateji ile ilerliyorlar.

• G309 Almayı düşünüyordum bu model daha mı iyi olur acaba hiç anlamıyorum sensör vs falan tavsiye edermisiniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.