Şimdi Ara

Casio, el işçiliği ile üretilen ultra lüks G-Shock modelini tanıttı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Casio, el işçiliği ile üretilen ultra lüks G-Shock modelini tanıttı

Casio, ikonik G-Shock serisinin en dikkat çekici modellerinden biriyle saat tutkunlarını heyecanlandırıyor. Markanın MRG serisine katılan yeni model MRG-B5000HT, sadece teknolojik özellikleriyle değil, aynı zamanda taşıdığı kültürel mirasla da öne çıkıyor. Her bir saatin, Japonya’nın geleneksel metal işçiliğini yaşatan ustalardan Kazuya Watanabe tarafından elde şekillendirildiği bu özel üretim, sınırlı sayıda ve eşsiz detaylarla sunuluyor.

MRG-B5000HT, yüzeyinde uygulanan “tsuiki” adlı geleneksel çekiçleme yöntemiyle fark yaratıyor. Bu teknik, titanyum alaşımlı kasa ve bileziğe benzersiz bir doku kazandırıyor. Sadece estetik değil, aynı zamanda dayanıklılık da ön planda tutulmuş; zira model, safir kristal cam ve elmas benzeri karbon kaplama sayesinde çizilmelere karşı üstün koruma sağlıyor. Her bir saat, zanaatkârın eliyle işlendiği için koleksiyonerler için ayrı bir değer taşıyor.

Ayrıca Bkz.Galaxy Z Flip’te One UI 7 güncellemesi sonrası ekran sorunu ortaya çıktı

G-Shock’un sağlam yapısı ve teknolojik donanımı bu modelde de kendini gösteriyor. Güneş enerjisiyle çalışabilen saat, Bluetooth bağlantısı, dünya saati, Multiband 6 teknolojisi gibi modern özelliklerle donatılmış. Ancak onu gerçekten özel kılan, gelenekle teknolojiyi bu kadar ustaca harmanlamış olması.

Sadece 500 adet üretilen MRG-B5000HT, önümüzdeki ay satışa sunulacak. Fiyatı ise 6.386 Amerikan Doları olarak belirlenmiş. Küresel çapta satış planı henüz netleşmese de sınırlı stok nedeniyle erişimin oldukça kısıtlı olacağı düşünülüyor. Özetle, bu saat sadece zamanı değil, Japon el işçiliğinin ruhunu da taşıyor.

Kaynak:https://www.gizmochina.com/2025/07/24/casio-g-shock-hand-crafted-japanese-artisan/

• Çok iyi be.

• tutski mutski ayağına 6.386 usd yi kitleyecekler. Bize gelmez öyle şeyler, ben skimei alıyorum .

• Çirkinliğin zirvesi olmuş.

• Tamam bu saat tasarımı retro, zamanında çok sevdik de ama yetmedi mi artık... Saatin 50 milyon varyasyonu oldu. Demek ki insanlar da hala ilgi duyuyorlar ki aynı modelin suyunu çıkarabiliyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 25 Temmuz 2025; 11:24:53 >
  • Çok kötü, tasarımını hiç beğenmedim...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ne suikiyle üretilirse üretilsin güzel görünmüyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Seiko ananta ve diğerleri 😊👍

• Bir değişik duruyor sevemedim.

• sazan.avi gibi geldi bana sanki

• Ne güzel kara paralar sisteme sokulur şunlarla yaa

Bir kere al, elden elden gezdir, sözde "değeri" artıyor bir de "sanat tablosu" saçmalığındaki gibi

Ofofofof

• Tam 30 yıllık vazgeçemediğim saat.

• Bir Japon kazığı olmuş. Eskiden rakibi yoktu. Şu an rakipleri cok ve ucuzken böyle bir fiyat keriz avına çıkmak olmuş.

• 6386 dolarda durduran ne oldu acaba tutskici Caponları?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Casio, ucuz saat satmaktan sıkıldı herhalde.Bu ara çok sık koleksiyon ürünü çıkarmaya başladı...

otomatik saat işine de girdiler

CASIO Japanyoutube
    CASIO EDIFICE EFK-100XPB FORGED CARBON
    https://www.youtube.com/watch?v=VSNWsw_AWGU&feature=youtu.be

Timelapse Complexityyoutube
    Casio Edifice Automatic EFK100D Unboxing
    https://www.youtube.com/watch?v=0xnlTl76cQs&feature=youtu.be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.