Şimdi Ara

Logitech g302 mi g303 mü?? Yada başka tavsiyeniz var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Elim çok küçük media markt de g302 tuttum elime güzel oturdu bu mouse u begendim. Fakat nette gordum g303 te tıpkı ona benziyor

bu 2 mouse arasındaki fark nedir? hangisini tavisye edersiniz yada o fiyat aralıgında baska tavsiyeniz oolur mu?

Not : genelde moba oynuyorm ama fps de oynadgm oluyor

• G 302 moba olarak piyasaya çıktı ama tuşları yetersizdi.Moba oynuyorsanız bütçenizde 250-300 TL civarı gibiyse Steelseries Rival 500 öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Urbanrevolt

G 302 moba olarak piyasaya çıktı ama tuşları yetersizdi.Moba oynuyorsanız bütçenizde 250-300 TL civarı gibiyse Steelseries Rival 500 öneririm.

cok buyuk hocam bu. benim elim kücük. boyut olarak g302 g303 ler güzel. moba oynuyorum ama cok fazla tus olmasına gerek yok. esktra 2 tus is görür bende.
  • Merhabalar,

G303, G302'nin hatalarının düzeltilerek yeniden tanıtılmış hali. Eğer tuhaf şeklini beğendiyseniz G303 alın. Aralarındaki farklara değineyim;

-G303 PMW3366 sensörünü barındırırken G302 Avago AM010 kullanır. PMW3366 marketteki en iyi sensörlerdendir.

-G303'ün kablosu kumaş sarımdır ancak G302 plastik kaplamadır.

-G303'ün RGB aydınlatması var ancak G302'de yok.

-G303'ün tuşları daha yumuşaktır.

-G303'ün sensör sarsıntısı son versiyonlarında engellenmiştir.(Büyük ölçüde, ancak internette bu sorunu kendileri çözen insanlar var farenin içini açarak. Bu tür videolar internette mevcut.)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • G403e de bakabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop önerisi var mı
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.