Şimdi Ara

logitech g302 kullananlar bakabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
70
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, bugune dek sayisiz ve genellikle sacma bircok sorun yasadim bilgisayar dunyasinda. Ancak, gurultulu fan bile beni bu kadar cildirtmadi.

11 yil kullandigim logitech kablosuzdan sonra oyun faresi arayisina girdim. O gunden bugune sinirden kafayi yiyorum. Taipan aldim sapitti bir sure sonra. Sonra onu takas edip Naga Chroma aldim keza o da benzer sorunlar yasatti. imlec kafasina gore hareket etti falan. yazilimi kur, kalibrasyonu sifirla yeniden yap, isletim sistemini formatla bir daha dene falan olmadi olmadi olmadi. baktim bu lazer sensorlulerle bu is olmuyor. logitech g302 aldim. ancak o da birkac gun once sapitti. fare yavas hareket ediyor. imlec, olmasi gereken yerde durmuyor. LGS ile DPI denedim portlari egistirdim hatta sirf acaba USB portlarinda mi bir sikinti oldu diye windowsu da formatladim. yok yok yok. ya fare agirlasiyor elimde ya imleci sacmaliyor. biktim!

ne zaman fareyi porta taktiktan sonra yazilimi kursam ayarlari kurcalasam her sey tepetaklak oluyor. standard farelerde boyle dertler yok yahu, belki gecikme suresi falan sikinti ama. en azindan tikliyor adam gibi istedigin yere goturuyorsun ekranda.

yok mu buna kesin cozum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LivingDeads69 -- 15 Mayıs 2018; 15:30:10 >

• Orta tekerleğin 2 gerisinde mod değiştirme tuşu var ona yanlışlıkla basıp mod değiştirmiş olabilir misin
  • quote:

Orijinalden alıntı: sasa45

Orta tekerleğin 2 gerisinde mod değiştirme tuşu var ona yanlışlıkla basıp mod değiştirmiş olabilir misin
    orta tekerlegin altinda bir tane tus var ki o da secili DPIlar arasinda gecise yariyor. Ne yazik ki o da degil sebep.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    G300s Sahipleri bakabilir mi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.