Şimdi Ara

Logitech G300 sahibi olan baksın.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
2
Favori
17.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Logitech in sitesinden gerekli yazılımı yükledim.(Gaming software)

Ama makro nasıl yapıcam.Mesela rapid fire macrosunu yapabilirmiyim ?

bu menüden böyle bir makro yapabilirmiyiz yapabilen varsa yardım etsin yada yapmayı bilen .

Yorum yapanlara teşekkürler.

• bf3 için mi rapid fire dan bahsediyosun?

bu arada kardeş dili ingilizce yapmanı öneririm logitech in yazılımlarında türkçe berbat
  • quote:

Orijinalden alıntı: OdinTR

bf3 için mi rapid fire dan bahsediyosun?

bu arada kardeş dili ingilizce yapmanı öneririm logitech in yazılımlarında türkçe berbat

yok ya farketmez cs 1.6 falan cod 4 cod2 bf3 de olur :D ingilizce nerden yapılıyor birde biliyormusun burdan nasıl yapıldıgını ?
  • solda sistem özelliklerinde g500 yazıyo mouse markan ne iş?
  • quote:

solda sistem özelliklerinde g500 yazıyo mouse markan ne iş?

ya g300 aldım biliryorsan söyle ya ne uzattın ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: IT-Engineer

quote:

hem yardım istiyon hem bana kızıyon ha, daha yazılımda dil değiştirmeyi bilmiyosun git dilini değiştir yazılımdaki ondan sonra yazılımda makro settingse gel oradan istediğin oyunu seç ordan kodu gir işte
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: IT-Engineer

quote:

hem yardım istiyon hem bana kızıyon ha, daha yazılımda dil değiştirmeyi bilmiyosun git dilini değiştir yazılımdaki ondan sonra yazılımda makro settingse gel oradan istediğin oyunu seç ordan kodu gir işte

o kadar cahil değilizde zaten tuş atamalarını yapabiliyorum rapidfire makrosunu nasıl yapıcaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir daha Razer mouse almam
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ne enteresan insanlarla aynı havayı soluyoruz. Adam soru sormuş ama bu herif illa dili değiştir diyor. Sen şurdaki türkçe yazılmış soruyu anlamıyorsun ki kaldı ki logitechin türkcesini anlıyacaksın.
  • doğru diyorsun da .

soruma bir cevap bulamadım ya koçaaaa forumda
  • quote:

Orijinalden alıntı: seikojuo

Ne enteresan insanlarla aynı havayı soluyoruz. Adam soru sormuş ama bu herif illa dili değiştir diyor. Sen şurdaki türkçe yazılmış soruyu anlamıyorsun ki kaldı ki logitechin türkcesini anlıyacaksın.

madem sen anlıyorsun neden cevap vermiyorsun?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: seikojuo

Ne enteresan insanlarla aynı havayı soluyoruz. Adam soru sormuş ama bu herif illa dili değiştir diyor. Sen şurdaki türkçe yazılmış soruyu anlamıyorsun ki kaldı ki logitechin türkcesini anlıyacaksın.

madem sen anlıyorsun neden cevap vermiyorsun?

Ben makro yapmayı bilsem cevap verirdim bilmediğim için konu ilgimi çekti zaten. Bilen biri cevap vermiştir diye okudum. Makro yapmayı biliyorsan ve anlatırsan başımızın üzerinde yerin var. Ama makro harici konular için kendi konunu açabilirsin.
  • Ben bu konulara uzağım biraz, makro falan nedir ne işe yarar?
  • makro bir tuşa çoklu atamadır, bazı mouselarda makro tuşları bulunur, bunlar sen bir görev atadığın sürece senin istediğini yapacaktır, örneğin bazı mouselarda sol başparmağın altında kalan tuş internet browserında geriye gelir(default olarak).

Bunları ayarlamak için:

Mesela arkadaşın mouse'unda fare olayı ekle dedikten sonra sağda menü çıkıyor, o menüden hangi tuşa atama yapıcağımızı seçiyoruz.

Atama yapıcağımız tuşu seçtikten sonra bizden görev istiyecek, buraya kodu giriyoruz "örneğin ben sol tıka bastığımda sırasıyla q,q,q,r,f yapmasını istiyorum(dota 2 invoker)."
    klavyeden giriyoruz yapmasını istediğimiz şeyi sonra tuşlara hangi aralıklarla basıcağını (gecikme süresi) ayarlıyoruz işlem tamam

edit:
    bu videodan makroların hangi oyunlarda çalışacağını seçebilirsiniz.

edit2:
    burda da adam rapid fire makrosunun nasıl yapılacağını açıklamış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OdinTR -- 9 Aralık 2012; 1:54:36 >

• quote:

makro bir tuşa çoklu atamadır, bazı mouselarda makro tuşları bulunur, bunlar sen bir görev atadığın sürece senin istediğini yapacaktır, örneğin bazı mouselarda sol başparmağın altında kalan tuş internet browserında geriye gelir(default olarak).

Bunları ayarlamak için:

Mesela arkadaşın mouse'unda fare olayı ekle dedikten sonra sağda menü çıkıyor, o menüden hangi tuşa atama yapıcağımızı seçiyoruz.

Atama yapıcağımız tuşu seçtikten sonra bizden görev istiyecek, buraya kodu giriyoruz "örneğin ben sol tıka bastığımda sırasıyla q,q,q,r,f yapmasını istiyorum(dota 2 invoker)."
    klavyeden giriyoruz yapmasını istediğimiz şeyi sonra tuşlara hangi aralıklarla basıcağını (gecikme süresi) ayarlıyoruz işlem tamam

edit:
    bu videodan makroların hangi oyunlarda çalışacağını seçebilirsiniz.

edit2:
    burda da adam rapid fire makrosunun nasıl yapılacağını açıklamış

ya şakamı yapıyorsun g300'ün programı ile razer'in programı aynımı arasında milyon fark var ne yaptıysam rapidfire makrosunuda yapmadım.

• ya razerla logitech in programları arasındaki tek fark görünüşleri farklı, konsept aynı ama. Senle bi ara teamviewer açalım olmazsa ben sana yaparım
  • verdiğin g300 resimin ekranında aşağıdaki video gibi değeleri girip yapabilirsin gerçi o minecraft için yapmış ama mantık aynı istediğin tuşları ve gecikmeleri istediğin gibi girebilirsin.

• rapid fire nedir söyle yardımcı olayım bende g300 kullanıyorum
  • şimdi bende denedim oldu. oyunlarda işe yarar ben 4 değer girdim, sen istediğin kadar gir.

• click sesleri nasıl bende almayı düşünüyorumda ?
  • quote:

ya razerla logitech in programları arasındaki tek fark görünüşleri farklı, konsept aynı ama. Senle bi ara teamviewer açalım olmazsa ben sana yaparım

olmadı ya bu şekilde yaptım olmadı yardım etsin biri

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.