Şimdi Ara

Logitech G300 sahibi olan baksın. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
2
Favori
17.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: IT-Engineer

quote:

Orijinalden alıntı: OdinTR

ya razerla logitech in programları arasındaki tek fark görünüşleri farklı, konsept aynı ama. Senle bi ara teamviewer açalım olmazsa ben sana yaparım

olmadı ya bu şekilde yaptım olmadı yardım etsin biri

gecikme zamanlamalarını arttırmayı dene. dün makroyu yaptım ama oyunda denememiştim. şimdi borderlands 2'de denedim. 30 ms ile bir silahta gecikme düşük olduğu için 4 atışın sadece birini algılıyordu. daha hızlı ateş eden başka bir silahta ise ikisini. gecikmeyi 30 ms'den 100 ms'ye alınca. 4 atıştan birini algılayan silah 2 tane. 2 algılayan silah ise 4'ünüde algıladı. bu mako oyundan oyuna ve silahtan silaha farklılık gösteriyor sanırım. battlefiled 3 de denemedim ama onda da deneyerek görebilirisn.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fire.Sword

quote:

quote:

ya razerla logitech in programları arasındaki tek fark görünüşleri farklı, konsept aynı ama. Senle bi ara teamviewer açalım olmazsa ben sana yaparım

gecikme zamanlamalarını arttırmayı dene. dün makroyu yaptım ama oyunda denememiştim. şimdi borderlands 2'de denedim. 30 ms ile bir silahta gecikme düşük olduğu için 4 atışın sadece birini algılıyordu. daha hızlı ateş eden başka bir silahta ise ikisini. gecikmeyi 30 ms'den 100 ms'ye alınca. 4 atıştan birini algılayan silah 2 tane. 2 algılayan silah ise 4'ünüde algıladı. bu mako oyundan oyuna ve silahtan silaha farklılık gösteriyor sanırım. battlefiled 3 de denemedim ama onda da deneyerek görebilirisn.

saol

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fire.Sword

quote:

quote:

saol

sorununu halledebildin mi?

halledemediysen ben yardimci olabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: kalemist3

Kardeş konuda yardımcı olabileceğini söylemişşin bi bakıver ben g300 aldım ama hızlı taramak için rapidfire mıdır adı nedir bilmiyorum onu yapmak istiyorum eskiden x7 kullanıyordum yapıyordum şimdi program klavye tuşlarını algılıyor ama mouse ile bastığım herhangi bir tuşu algılamıyor bunun çözümü nedir kardeş

ben g300 un sitesinde driverını bulamadım. setpoint mi? eger setpoint ise device settings diye g500 ile aynı olma ihtimali yüksek. record mouse gibi bir şey olacak onu işaretleyip kaydetmeye başla. ama sol tık'ı başka bir tuşa atamadan sol tıka başka makro atanmıyor diye biliyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ehuirem

quote:

Kardeş konuda yardımcı olabileceğini söylemişşin bi bakıver ben g300 aldım ama hızlı taramak için rapidfire mıdır adı nedir bilmiyorum onu yapmak istiyorum eskiden x7 kullanıyordum yapıyordum şimdi program klavye tuşlarını algılıyor ama mouse ile bastığım herhangi bir tuşu algılamıyor bunun çözümü nedir kardeş

ben g300 un sitesinde driverını bulamadım. setpoint mi? eger setpoint ise device settings diye g500 ile aynı olma ihtimali yüksek. record mouse gibi bir şey olacak onu işaretleyip kaydetmeye başla. ama sol tık'ı başka bir tuşa atamadan sol tıka başka makro atanmıyor diye biliyorum.

valla driver la setpoint arasındaki farkı bilmiyorum ama programda oyun yazılımı diyor

gecikmeleri yükselt. oyunda algılamaz yoksa

• Fire.Sword kullanıcısına yanıt
    kardeşim video çekip anlatırmısın bf3 için lütfen :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRBattleJeck

kardeşim video çekip anlatırmısın bf3 için lütfen :)

Buyrun. Bf3 kurulu olmadığı için denemedim. ama hepsinde aynı mantık zaten. Bf3'te sadece gecikmelerle oynarsın. silah çok hızlı ateş ediyorsa veya sol tıkları algılamıyorsa gecikmeyi arttırırsın. eğer çok yavaş ateş ediyorsa gecikmeyi azaltırsın. Bu arada sanırım bundan başka yöntemlerde var. youtube'ta çok ilginç ayarlarla da yapılıyordu ama sanırım bu en basiti.

edit: eski yöntem pek kullanışlı olmadığı için yeni video hazırladım. Bu yöntem çok daha basit ve kullanışlı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fire.Sword -- 15 Temmuz 2013; 13:45:15 >

sana team wiwer wersem yapar mısın ? battlefield 3 için :)
    ben battlefield 3 için yapamadımda kardeşim :( senin yaptığını yaptım olmadı
  • zamanlamaları değiştir. arttır veya azalt. bende BF3 kurulu olmadığı için deneyemiyorum.
    tamam denerim olmazsa ne yapayım kardeşim ?
    kardeşim bu arada skype filen var ekle trbattlejeck ordan konuşalım :) ya ben yanlış yapıyorum sana anlatim istersen senin yaptığın makronun aynısını yaptım g5 tuşuna sürükledim

oyun sırasında o tuşa basıyorum ateş etmiyor yani hiç ateş etmiyor g5 tuşuyla sol tık yapıncada birşey olmuyor galiba ben yanlış yaptım kardeşim eyer imkanın varsa torrentten filen

indir battlefield 3ü öyle bir video çeker misin :) yada olmadı sana özelden team viwer ip ile şif verim bana hallidiver seni bu arada arkadaş olarak ekledim galiba donanım haberde :)
  • pm attım.
  • Eski yöntem pek kullanışlı olmadığından yeni bir video hazırlayıp mesaja ekledim. Yeni video'daki yöntemi deneyin bir de.
  • arkadaşlar bir yardım eder misiniz, çift dokunuş ayarlarında Tamam tuşu aktif olmuyor.. g300s driver'ını indirdim çalıstırdım. olmuyor..
  • çift dokunuş ayarı ne, ben de öyle bir seçenek görünmüyor. ss atabilir misin acaba?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.