Şimdi Ara

Logitech G300 mouse çift tıklama komutu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
7.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar g300 ile bi tuşa çift tıklamayı atamak istiyorum ama nasıl yapıcağımı bulamadım. İnternette araştırdığımda çift tıklama sorunu olanların konularından başka bi şey bulamadım. Yani onların mouseları istememelerine rağmen çift tıklıyormuş. Benim derdim ise çift tıklayabilmek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lilpackage -- 30 Mayıs 2015; 3:08:09 >

• up
  • bilen yok mu?
  • Logitech Gaming software de Macro yazın. Bilgisayara geçince görüntü atarım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0netw0

Logitech Gaming software de Macro yazın. Bilgisayara geçince görüntü atarım.

Orda bulamadım, bekliyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lilpackage L kullanıcısına yanıt
    Logitech Gaming Software'in açın.
    Alt tarafta fare şeklindeki Düğmeleri Özelleştürme seçeneğine tıklayın.
    Macrolamak istediğiniz tuşu seçin ve Yeni Komut Ata seçeneğine tıklayın.
    Sol tarafta bulunan menüden Fare İşlevi seçeneğine tıklayın.
    Sağ taraftan açılan bölümde Çift Tıklama ( Düğme 1 ) seçeli olsun ve tamama basın.
    Bunu deneyin olmazsa veya seçenekler yoksa güncelleyip tekrar deneyin olmazsa tekrar geri dönersiniz. Macro yazarız.
  • quote:

Logitech Gaming Software'in açın.
    Alt tarafta fare şeklindeki Düğmeleri Özelleştürme seçeneğine tıklayın.
    Macrolamak istediğiniz tuşu seçin ve Yeni Komut Ata seçeneğine tıklayın.
    Sol tarafta bulunan menüden Fare İşlevi seçeneğine tıklayın.
    Sağ taraftan açılan bölümde Çift Tıklama ( Düğme 1 ) seçeli olsun ve tamama basın.
    Bunu deneyin olmazsa veya seçenekler yoksa güncelleyip tekrar deneyin olmazsa tekrar geri dönersiniz. Macro yazarız.

Hocam orayı açtım ama çift tıklama seçeneği yok. Programın hangi versiyonunu indirmem gerekiyor link atar mısınız? Windows 8.1 kullanıyorum
     Logitech G300 mouse çift tıklama komutu?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Logitech g300s hareketi kaydetme
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hafıza olarak fareyi mi kullanıyorsunuz yoksa bilgisayarı mı bende g600 var yazılımda o kadar fark olacağını sanmıyorum.

• quote:

Hafıza olarak fareyi mi kullanıyorsunuz yoksa bilgisayarı mı bende g600 var yazılımda o kadar fark olacağını sanmıyorum.

hafıza olarak derken?
  • Örnek olarak farenin hafızası kullanıyorsanız işlevleri çok kısıtlı çoklu tuş Macro desteği yok. Genel ayarlar ve 1-2 tuşluk macrolar var ama pc yi hafıza olarak alırsanız multimedya tuşları fare işlevleri uzun macrolar ventrillo desteği vs de geliyor g600 de. Ürün reaminin olduğu yerde çip resmi ve bilgisayar resmi olmalı bir Switch üzerinde onu kontrol edin olmazsa çoklu tuş nasıl yazılır ona bakıcam bilgisayardan.

• merhaba arkadaşlar ben de yeni g300s mouse aldım ancak sol öndeki tuşu 2x sol tık ayarlmak istiyorum ama olmuyor çift tıklama dıye sectiğim halde örneğin csgo da falan ateş etmiyor. yani ayarlardan ayarlasam da mouse da aktifleşmiyor ne yapmalıyım
  • Halen yapamayan vardır diye konuyu hortlatayım, gaming software den ana ekranda hafıza depolama olarak bilgisayarı seçin daha sonra atamak istediğiniz tuşa basın ve komutu düzenle deyin açılan menüden fare işlevi > çift tıkla (düğme 1) seçin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.