Şimdi Ara

logitech g300 makro

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mouse bu özelliğini yeni öğrendim, fakat bir türlü ideal makroyu bulamadım. Önerebileceğiniz bir makro var mı?

• Makro ban sebebi canin skilmasin . Ben ow izlerken makro yaptigini dusundugum kisilere yardimci hack var oy u kullaniyorum mesela haberin olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben CS go ilk çıktığında pistollere yapıyordum hepsi cz-75 gibi oluyordu. Sonra da ban sebebi olduğunu öğrenince birakmistim. Makroya ne için ihtiyaç duyuyorsun ?

• açıkçası bu gün arkadaşımdan öğrendim ve araştırdım dh hariç kimse ban sebebi demedi. ban sebebi ise niye riske giriyim ki zaten ben sadece mouse özelliği serbest diye biliyordum
  • makro tuşlarını telsiz konuşmaları için kullanıyorum ben :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: occaut

Makro ban sebebi canin skilmasin . Ben ow izlerken makro yaptigini dusundugum kisilere yardimci hack var oy u kullaniyorum mesela haberin olsun

nip/fnatic gibi wp takımlarda dahil neredeyse tüm profesyonel oyuncular makro kullanır. Ama belli durumlar için tabi. Arkadaşın dediği gibi pistolü cz 75 e çevirmek ban sebebi. Fakat her macro ban sebebi değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QuelTaLas -- 29 Mayıs 2015; 20:44:58 >
  • Macroyu e için yapmak istediğin önemli eğer oto buy gibi bişey diyorsan anlarım ama bi spray için diyorsan ban sebebi ve gereksiz bunun yerine recoilmaster mapinde birkaç saat harcarsan daha etkili olabilir.
    Makro ile uğraşacağına çalış bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • MAKRO YETENEK KÖRELTİR
  • Arkadaşın istediği makrolar sanırım illegal olanlar. Birde hızlı buy gibi makrolar var ki o makroları oyun içinden yapıyorlar buy komutu ile yani makro bile değil.
  • Macro yasak olmasa bile hack yapan oyuncular gibi kendini kandirir durursun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: haiKme

MAKRO YETENEK KÖRELTİR

Bence tam olarak böyle değil. "Yeteneği olmayıp kolaya kaçan makro kullanır. " :)

• Makro ban sebebidir, ayrıca oyunun temelinde bulunan Recoil olayına ayak uyduramazsın makroyla. Kısacası makro yetenek kazanmanı engeller üstüne yeteneklerini de kaybettirir
  • Tabancalar haricinde makro nasıl bir avantaj sağlıyor ki?

AK47 veya M4 ile mesela.En fazla ikili veya üçlü atış için kullanılır herhalde.Onu da elinle yapsan daha iyi olmaz mı?

Ben sadece b tuşunu atatım yandaki tuşlardan birine.Item alımını hızlı yapıyorum.
  • arkadaşlar bende de aynı mouse var fakat özelliklerini bilmiyorum. mikrofonu yan tuşlara atamak istiyorum ne yapmam gerek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertatess17

arkadaşlar bende de aynı mouse var fakat özelliklerini bilmiyorum. mikrofonu yan tuşlara atamak istiyorum ne yapmam gerek?

logitech gaming softwareyi indir zaten arayüzü çok basit bir program halledersin.

-----------------------------------------------------------------------

macro ban sebebi olabilir ama macrodan ban yiyen hiç görmedim hiçbi oyunda tespiti çok zor büyük ihtimal bişi olmaz ama macrosuz daha iyi vurursun bence pek işe yarayacağını sanmıyorum recoili yakalamaya uğraş bilmemne değmez online oyunlarda mmorpg de felan kullan makroyu ban sebebi ama hep madenlerin başında macro acarım bikere bile ban yemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evilduckling -- 30 Mayıs 2015; 3:03:02 >

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hogcada -- 8 Haziran 2015; 0:02:06 >
  • Beyler macro ban sebebi değil mesela herkes tec9 da macro kullanıyorum pistolde hizli vurmanın nasıl ban sebebi olmasını bekliyorsun nasıl anlayacaklar adam dese elim çok hızlı kanıtlayamazlarki :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.