Şimdi Ara

Logitech G29 İçin Oyun Tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
5.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba, yakın zamanda Logitecg G29 adlı oyun direksiyonunu aldım ve oynamaya başladım. Şu ana kadar City Car Driving, Formula F1 2015 ve Euro Truck Simulator 2 oyunlarında direksiyonu denedim şu ana kadar en çok performans aldığım oyun Euro Truck Simulator 2 Çarpışmalarda direksiyon resmen çıldırıyor :D Peki bu direksiyonla en çok performans alabileceğim oyunlar hangileri?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CcStratosCc -- 27 Aralık 2015; 0:20:56 >

• rfactor2, assetto corsa...
    raceroom racing experience var ücretsiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Banzai! -- 27 Aralık 2015; 14:38:29 >
  • Cevabın için teşekkürler :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: CcStratosCc

Öncelikle merhaba, yakın zamanda Logitecg G29 adlı oyun direksiyonunu aldım ve oynamaya başladım. Şu ana kadar City Car Driving, Formula F1 2015 ve Euro Truck Simulator 2 oyunlarında direksiyonu denedim şu ana kadar en çok performans aldığım oyun Euro Truck Simulator 2 Çarpışmalarda direksiyon resmen çıldırıyor :D Peki bu direksiyonla en çok performans alabileceğim oyunlar hangileri?

LFS de baya iyi hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _Warknife_ _ kullanıcısına yanıt
    LFS iyide çok eski ve grafikleri düşük daha çağa uygun oyunlar arıyorum :)
  • Project Cars,Assetto Corsa,Dirt Rally,Nfs shift 1-2,Test Drive Unlimited,Grid Serileri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GAMEPAD İLE FPS OYUN TAVSİYESİ
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.