Şimdi Ara

Logitech G27 Özellikleri ve Video incelemesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
8.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rds

Bölümü yoldan çıkarırsa sileriz.

Yoldan çıkmak istemesek bile çıkarttırıyor bu hanım hanımcık kızımız. En iyisi silelim bu konuyu yoksa toptan uzaklaştırılcaz
  • Kaç para acaba? yani g27
  • şu hatunu bide biz incelesek 6 ileri vitesle
  • hanım hanımcık mı
  • Başlığı değiştirmeyin kardeşim.
  • adam frene neden sol ayağıyla basıyor

viraj çıkışında daha iyi hızlanabilmek için sol ayak ile fren yaparken motor devrini aşırı düşürmemek, rolantinin daha üzerinde tutmak için de frenleme esnasında gaz verilir.
    (bkz: sol ayak freni)
    (bkz: heel and toe)
  • Jessica Lopez Fan Club açılsın,kırtasiyelerde etiketleri,posterleri satılsın.Yalnız Jessica eskiden aile kızıydı.Şimdi mini giymeye felan başlamış.Kalifornia Jessica'yı iyice bozmuş.

Bi ara bu simulasyon incelemeleri yapan abileri takip ediyordum.Kendilerinin güzel incelemeleri var.Simulasyon yarış oyunlarıyla ilgilenenler için gerçekten güzel kaynak.Fakat Jessica yüzünden;incelemeleri anlamak için videoları en az 3 kere izlemek zorunda kalıyoruz.Gözlerimi kaçırmaya çalışsam da kendisi sesiyle etkiliyor beni.

Ben burada benim gibi gençleri mail atmaya çağırıyorum.İncelemelerde Kibariye'nin annesi kullanılsın,Jessica ise işinden ayrılıp Brazzers'a transfer olsun.Audrey Bitoni ile güzel işler çıkartacaklarını düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Brian Carroll

İncelemelerde Kibariye'nin annesi kullanılsın

• quote:

Orijinalden alıntı: 355GTS

adam frene neden sol ayağıyla basıyor

viraj çıkışında daha iyi hızlanabilmek için sol ayak ile fren yaparken motor devrini aşırı düşürmemek, rolantinin daha üzerinde tutmak için de frenleme esnasında gaz verilir.

Debriyajlı modelde nasıldır bilmiyorum ama bendeki driving force gt yi kullanırken bende sol ayağım ile frene basıyorum. Hatta ayaklarım hep pedalların üzerinde.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brian Carroll

Jessica Lopez Fan Club açılsın,kırtasiyelerde etiketleri,posterleri satılsın.Yalnız Jessica eskiden aile kızıydı.Şimdi mini giymeye felan başlamış.Kalifornia Jessica'yı iyice bozmuş.

Bi ara bu simulasyon incelemeleri yapan abileri takip ediyordum.Kendilerinin güzel incelemeleri var.Simulasyon yarış oyunlarıyla ilgilenenler için gerçekten güzel kaynak.Fakat Jessica yüzünden;incelemeleri anlamak için videoları en az 3 kere izlemek zorunda kalıyoruz.Gözlerimi kaçırmaya çalışsam da kendisi sesiyle etkiliyor beni.

Ben burada benim gibi gençleri mail atmaya çağırıyorum.İncelemelerde Kibariye'nin annesi kullanılsın,Jessica ise işinden ayrılıp Brazzers'a transfer olsun.Audrey Bitoni ile güzel işler çıkartacaklarını düşünüyorum.

Tam üstüne bastın brazzers teki hanfendilerden biri sanki . O değilde herifte gay herhalde baksana ne arabayı vuruyo ne gözü kayıyo . Ben olsam kafam 90 derece sağa bakarak oynardım

• quote:

dediğin doğru aynı anda basması ama benim bildiğim sağ ayağın topuğuyla frene basılırken ön ucuyla gaza basılır viraj çıkışında frenden çekilir ben böyle biliyorum.Gerçi professional kullanışta benim dediğim gibi olur yani adamın yaptığıda doğru bir hareket

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakaob -- 9 Eylül 2009; 17:56:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: rds

quote:

Debriyajlı modelde nasıldır bilmiyorum ama bendeki driving force gt yi kullanırken bende sol ayağım ile frene basıyorum. Hatta ayaklarım hep pedalların üzerinde.

G25 ve Gran turismo yüzünden gerçek hayattada freni sol ayak kullanmaya başladım tabi araba otomatik.

• gerçekte deneyin bakalım manuel vitesli bir araçta cama nasıl yapışıyosunuz
  • Şu videoyu kaldırın artık. BU kız akıllara zarar
  • Oyunu gerçek hayata yansıtırsak yanarız.
  • quote:

dediğin doğru aynı anda basması ama benim bildiğim sağ ayağın topuğuyla frene basılırken ön ucuyla gaza basılır viraj çıkışında frenden çekilir ben böyle biliyorum.Gerçi professional kullanışta benim dediğim gibi olur yani adamın yaptığıda doğru bir hareket

heel and toe nin türkçe manası tam olarak bu.
    sol ayak freni de tamamen durmaya (ya da motorun stop edeceği düzeyde frenaja ihtiyaç duylumayan frenlemede diyelim) gerek duyulmayacak kadar olanki frenlemelerde sol ayakla fren, sağ ayakla da viraj içinde devir arttırılabilir.

quote:

G25 ve Gran turismo yüzünden gerçek hayattada freni sol ayak kullanmaya başladım tabi araba otomatik.

sol ayağın hassasiyetinin arttırılması için otomatik viteste sol ayak frenine çalışmak daha faydalıdır.

quote:

gerçekte deneyin bakalım manuel vitesli bir araçta cama nasıl yapışıyosunuz

manuel viteste sol ayak freni yapabilmek için öncelikle trafiğe kapalı alanlarda çalışma yapmak gerekir, çünkü tehlikeli bir sürüş tekniğidir. hiç tecrübe kazanmadan trafikte yapmaya çalışmak ölüme davetiye çıkarmaktır
    sol ayak freninde futbolda sol ayağının kullananlar daha şanslıdır, çünkü sol ayakta da hassaslık vardır, hernekadar debriyaja sonuna kadar bassanız da frende hassaslığı daha rahat yakalarlar solaklar
    (bkz:yazar burda kendinden bahsediyor)

• jessica alba + jeniffer lopez = jessica lopez
  • muhahahahhaahhaha

ayrıca 19.26 saniyeye dikkat
  • Güzel parça yanlış anlamayın direksiyon yani
  • bu kızı bana versinler dünyadaki bütün G27 leri alayım
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.