Merhabalar, Uzun süredir G231 Prodigy kullanıyorum. Bu 2. kullandığım 231. Öncekinde de aynı sorundan kullanılamaz hale gelmesine rağmen verdiği müzik zevki hoşuma gittiği için tekrar aynısını aldım ancak yine bunda da o sorun oluştu. Soruna gelirsek, kablosunun üzerinde ses kartı ve ses açma kapatma kumandası var. Bu kumandada artık ölü bölge çok fazla ve artıp azaltmaya çalışırken ses tek tarafa geliyor sadece; bazen sağ bazen sol. Geçtiğimiz yıl black friday indirimlerinde Cloud 2 denedim, logitech g332 denedim ikisinden de memnun kalmadım. Psikolojik mi bilmiyorum ama cloud 2'den bile daha iyi müzik dinleniyor gibi geliyor g231'de. Bunda belki de masaüstü anakartının da etkisi vardır bilmiyorum zira anakart 2012 model bir Asus Z77-A. Uzun lafın kısası yardıma ihtiyacım var arkadaşlar yalnızca kablo ve üzerindeki ses kartını yedek parça olarak değiştirmek mümkün mü? Ya da G231'deki ses kalitesine yakın bir kalitede kulaklık önerebilir misiniz? Normalde Cloud 2 çok daha üst seviye bir kulaklık biliyorum ancak G231'deki kadar hoşuma gitmedi basslar özellikle, bilemiyorum. |
Bildirim