Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Logitech G231 Gaming Kulaklık - SIFIR Satın Al 22 Temmuz 2021 09:25 1 1 Logitech G231 Gaming Kulaklık - SIFIR Logitech G231 Gaming Kulaklık. Ürün Sıfır olup 12.11.2020 tarihinde alınmıştır. YouTube Kanalım için incelemesini yapmak adına açıp video çektim haricinde kullanılmamıştır. Zaten görsellerden anlarsınız. Garantisi devam etmektedir.Playstation Cep telefonları Xbox PC Tam Uyumlu Olarak Çalışıyor. 3 Adet Vardı. Son 1 Adet Kaldı. FİYAT 300 TL. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 300 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 21 Aralık 2022 Satıldığı Şehir : Erzurum Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün 2K 165 hz curved tercihen hoporleri olan monitör arıyorum SATILMIŞTIR.
FORUM DIŞINA SATILDI. < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün 2K 165 hz curved tercihen hoporleri olan monitör arıyorum SATILMIŞTIR.