Şimdi Ara

Logitech G19 LCD Ekranlı Oyun Klavyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.942
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Logitech G19 LCD Ekranlı Oyun Klavyesi

http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?uid=106103

ürün daha yeni piyasa girdi yaklaşık bi 10-12 gün önce. şu an her yerde bulunmamakta ve satış fiyatı ortalama 350TL civarında. ama şu an bimeks stoklarına girmiş ver 319TL / 12 taksitle satışa sunulmuş ürün. yurtdışı fiyatının 200$ olduğunu düşünürsek burada yurtdışından biraz daha ucuza satılmış oluyor parası bol ve extreme kullanıcıların bence kaçırmaması gereken bir ürün. kullanıyorum ve tek kelime ile mükemmel bir klavye tavsiye ederim.

not: üründe her zaman ki gibi Türkçe tuşlar bulunmamakta ancak bu Türkçe yazmanıza engel değil tabii ki de, almayı düşünenlerin dikkatine

• Sıcak fırsat olabilir ama G15 alırım daha iyi yau bu ne, gerçi yanılmıyorsam istediğimiz renk yapabiliyorduk tuşları ama olsun max 200TL olmalıydı bana göre :).
  • 300 TL'ye neler alınır bi bilsen, bu klavyeye en fazla 150 verilir.
  • Bu kadar para verilmez ne olursa olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 28 Haziran 2009; 16:55:03 >
  • 350 tl vereceğim bi klavyenin beyin dalgalarıyla çalışıyor olması gerekir

• 2 adet g 15 alıp sli yaparım....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Piranha kablosuz klavye mouse
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • g15 gibi bir klavye kullanmayan parasını çok bulabilir. ama bence değer. almasına alınırda buna kola dökülünce çok pis koyar adama bende sık olmasada kola devirmeyi becerebilen biriyim klavye üzerine g15 imi 2 kere yıkadım
  • G15 v2 Kullanan biri olarak Şimdiye kadar aldığım o kadar donanım içinde sadece G15 e verdiğim paraya acırım.

Alma sebebim 19 Mayısda geçen sene kasayı yeniledim yeni monitör aldım tam eve giderken birde klavye alayım derken arkadaşımla G15 aldık

ikimizde 1 gün sonra bu ne lan demeye başladık 1 hafta sonra satmaya karar verdik satarım diye LCD deki plastiği sökmemiştim hala duruyor

LCD si hikaye bakmıyorsun bile

Bence Sadece Işıklı bir klavye ve tuşları iyi olan klavye daha iyidir.

Sevdiğim trafları Işıklı olması , Windows tuşunu kapatabiliyorsun (Makro turşlarına da CTRL yada ESC diye basarım oyunlarda G1 i ESC G6 Yıda CTRL yaptım da kurtardı ) Bi ara oyunlarda eski klavyemi kullanıyordum.

Son söz; G15 oyun klavyesi değil Multimedia klavyedir. Boşu para vermeyin G19 a hiiç Vermeyin Kişisel görüşlerimdir. Tartışılmaz Değişmez

• quote:

Orjinalden alıntı: Corleone™

g15 gibi bir klavye kullanmayan parasını çok bulabilir. ama bence değer. almasına alınırda buna kola dökülünce çok pis koyar adama bende sık olmasada kola devirmeyi becerebilen biriyim klavye üzerine g15 imi 2 kere yıkadım

Ben G15 kullanıyorum yine de çekmedi beni yau :).
    Ekranına gelince oyun içinde müzik dinlerken oldukça kullanışlı benim açımdan, ayrıca saat falan da yazıyor o da iyi yakınımda saat falan yok masaüstüne dönüp bakmaktansa oradan bakıyorum ama evet onun haricinde ekranın fazla kullanışlı olduğu da söylenemez diğer arkadaşın da dediği gibi.

• quote:

Orjinalden alıntı: SPaCeLoRD

350 tl vereceğim bi klavyenin beyin dalgalarıyla çalışıyor olması gerekir

• quote:

beyin dalgalarıyla çalışan da var, hem de aynı para. ama bunun kadar pratik ve de %100 başarılı olur mu bilemem

http://www.exa.com.tr/ocz/oyun_kollari/ocz_nia-366-7425.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mene -- 29 Haziran 2009; 2:52:00 >

• biliyormusunuz bilmem ama g 15 klavyeme 2 defa kola dokmüstüm konu acmistim hatta sonunda 10 tus bozuldu :) ama hala kullanıyorum g tuslarına attım bidaha alirmiyim eet alirim ele cok iyi oturuyor klavye reflexlerime iyi cevap veriyor g serisi
  • bence fıyat cok yuksek
    ben g11 kullanıyorum
    memnunum hoş klavye ısıklandırılmalı oldugu ıcın guzel bı goruntu var
    ben ıkıncı el aldım bu klavyeyı 1 hafta kullanmıstı sahıbı
    50 tl ye almıstım uygun aldım
    lcd gereksız oldugu ıcın g15 almamıstım
     Logitech G19 LCD Ekranlı Oyun Klavyesi
  • WOW oynayanlara sor bu klavyeleri :))
  • G15 akar

bu ne böyle bi dünya para
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mene

quote:

beyin dalgalarıyla çalışan da var, hem de aynı para. ama bunun kadar pratik ve de %100 başarılı olur mu bilemem

http://www.exa.com.tr/ocz/oyun_kollari/ocz_nia-366-7425.html

Güzel bişeye benziyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.