Şimdi Ara

.:: Logitech G15 Klavye + Logitech G600 MMO Beyaz + Logitech Exreme 3D Joystick ::.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 .:: Logitech G15 Klavye + Logitech G600 MMO Beyaz + Logitech Exreme 3D Joystick ::.
    Arkadaşlar elimde bir adet Logitech G15 Oyuncu klavyesi, bir adet Logitech G600 MMO mouse ve Logitech Pro 3d Joystcik Vardır.

Logitech Arşivcisiyim. Elimdeki bir kaç fazlalığı çıkarıyorum. Ölü fiyatlardır.

.:: Logitech G15 Klavye + Logitech G600 MMO Beyaz + Logitech Exreme 3D Joystick ::.

Logitech MMO G600 Mouse Beyaz Kutusu vardır. Kozmetik olarak 10/9 yada 10/10 alır... 1 Yıl garantisi mevcuttur.

İstediğim Fiyat: 90tl.. Sanalpazar üzerinden %5 komisyon eklenerek 9 Taksit ile ilan açabilirim.

İstanbul içi elden teslimat Kadiköy - Üsküdar - Ümraniye v.s Yada %40 indirimle yurtiçi kargo ile gönderebilirim.

Ürünleri ps4 Konsola geçiş için ölü fiyata hızlıca çıkması için satıyorum. Kaçıran pişman olur.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 80 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• alttaki 120 tl ne için . ayrı ayrı yazmışın ama altta bide 120 tl var o ne için
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoreXXX

alttaki 120 tl ne için . ayrı ayrı yazmışın ama altta bide 120 tl var o ne için

onu klavye fıyatı ıcın gırmsıtım 120tl ama sonradan 110tl olarak dusundum pazarlık payı olsun dıye
  • Pm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ///MRE

Pm

cevaplandı
  • Logitech G15 Klavye satılmıştır. Hayırlı uğurlu olsun
  • Logitech Exreme 3D Joystick sahibinden uzerınden satılmıştır.

logitech g600 için satış devam etmektedir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Logitech G Extreme 3D Joystick
    2 yıl önce açıldı
    Logitech Lazer Gaming Mouse
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Pm attım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

Pm attım.

cevaplandı
  • Mouse'u aldım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.