Bildirim
Logitech G15 Gaming Keyboard

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Konunun Etiketleri
Giriş
-
-
Gerçekten mükemmel bir makina ve bu fiyatı sonuna kadar hakediyor... -
fekat bu asus eee1000h nin sifir fiyat linki degil ki, başka bir model ve markanın fiyatını göstererek ne yapmaya çalıştığınızı hiç anlamadım.
Not: yukarıdaki mesajım arkadaşın sıfır fiyat linki olarak acer one fiyatı vermesi sebebiyle atılmıştır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kut -- 5 Şubat 2009; 19:28:01 > -
fark var aralarında bu 160 gblık olan ve 6 cell ve 10 inç , fiyat makul , haklısınız...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @dministrator -- 5 Şubat 2009; 19:47:36 > -
pm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GitarxtanbuL -- 6 Şubat 2009; 22:36:34 > -
merhaba
cihazın ekran kartı ne acaba? sürekli bakıyorum netten ama bulamadım nedir ne değildir kac mb dır kaca kadar ramden yer? -
-
türkiyeden alınmamı ?
klavyesi türkçemi -
-
Pazartesiye kadar satılmazsa pm inizi bekliyorum, gelecek hafta içi alma imkanım var. -
pm atıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcman33 -- 15 Şubat 2009; 1:37:02 > -
hocam eee pc 900 veya 701 ile takas yapar mısınız üstüne para vermem suretiyle? -
-
pm -
PM gönderdim bekliyorum cevabını... -
kendi ürünün orjınal resımlerını koymanız mumkunmu acaba arkadasım? son halini gösteren 1-2 resim atarsanız sevınırım. -
p.m. gönderdim hayırlı satışlar.. -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X