Bildirim
Logitech G105 Oyuncu Klavyesi Sorularım?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Mekanik olmadığını biliyorum. Kullananlara sormak lazım ama çok ses çıkardığını da sanmıyorum mekanik bir klavye değil sonuçta. -
Mekanik değil.
Tuşları aydınlatmalı.
Diğer klavyelere göre tuşları yüksek sayılır. -
Arkadaşlar gece kullanımı için ışıklı olması iyi diyorlar ama tam tersi ekrana bakarken ekranla gözüm arasında kalıp, gözümü almaz mı??? -
quote:
Orijinalden alıntı: HPerenHP
Arkadaşlar gece kullanımı için ışıklı olması iyi diyorlar ama tam tersi ekrana bakarken ekranla gözüm arasında kalıp, gözümü almaz mı???
ışık ayarı var klavyenin istersen ışıksız da kullanabiliyorsun fonksiyon tuşları kullanışlı klavyeden gelen ses ortalama bi klavyenin sesi kadar daha fazla değil ben wowda ve diabloda kullanıyorum gayet memnunum. -
Klavye sesi seni rahatsiz etmiyor da komsun vs varsa sorun olmuyor. Aydinlatmaya takilma. Klavye uzernden tek tus ile kapatip acabiliyorsun 2 farkli isik siddeti var. tuslari yuksek ama daha rahat bastigini anliyosun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet tuşlar baya bir sesli.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X