Merhabalar bugün sipariş ettiğim kulaklığım geldi, kutusundan çıkardım kurulumunu yaptım ses kartı ile bağladıktan sonra bilgisayara ghub kurdum ve kulaklığı denediğimde sesi çok kötüydü. hani gerçekten inanılmaz kötü, bassları hiç yok ve ses seviyesi rezalet düzeydeydi. Kutusundan çıkan diğer kabloyla denediğimde de aynı sonucu aldım birkaç farklı denemeden sonra sorunun neden kaynaklandığını buldum fakat çözümünü bulamadığımdan size danışmak istedim. Kulaklığı ses kartına bağlarken 3.5mm jak girişinin 2.5'ını yani sadece ses kısmını bağladığımda yani sadece orasını soktuğumda hiçbir problem olmuyor seste ama tabiiki mikrofonu kullanamıyorum bu sefer, tamamen soktuğumda ise hepsini ses bozuluyor ama mikrofon sıkıntısız çalışıyor bu sefer de kulaklığı kullanamıyorum :D, splitter ile de denedim yine seste problem oluyor yarım çıkardığımda düzeliyor, başka bir bilgisayarda da denedim elimde deneyebileceğim her şeyle denedim ama sorunu çözemedim. Bilgisayar üzerinden, dts sound unbound'u kurdum ve ses ayarlarından bunu seçtirtiyordu yabancı bir kaynak seçtim ama hala ses aynı rezil. ekolayzer ayarlarının her şeklini denedim yine aynı. herhangi bir çözüm bulamadım maalesef, sizden yardım almak istedim. yardımcı olabilirseniz de sorunu çözebilirsek inşallah kullanacağım kulaklığı çözemezsek artık iade veya değişiklik talebi oluşturacağım. unuttuğum bir detay kalmadı galiba, herkese iyi forumlar mutlu geceler. |
Bildirim