Şimdi Ara

LOGİTECH FORMULA VIBRATION FEEDBACK & SİDEWİNDER PRECİSİON 2 JOYSTİCK.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ürünü NFS UG2 çıktığında almıştım bi heves, fazla oynama şansı bulamadım lise sınavımın senesine denk geldi sonrada hevesim kaçtı.
    Orjinal kutusu dahil duruyor, çalışmasında en ufak bi sorun yok.
    FİYAT 50>45 olmuştur..
    PAZARLIK YOKTUR.

Dosya ekleyemediğim için bu şekilde koymak zorunda kaldım resimleri;
    Resim1
    Resim2
    Resim3

Sidewinder Precision 2 Joystick satılıktır.
    Flight Simulator vb. oyunlar için gayet uygun bi joysticktir, bilen bilir. Tamamen çalışır durumdadır.
    FİYATI 25TL

Resimler;
    Resim1
    Resim2
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlperenT -- 1 Eylül 2009; 10:40:00 >

• satılır hocam..çok da indrim yapmamışsn.bende geçen sene yazın aynı fiyata satmıştım.giriş seviyesi denilebilir direksiyona..ben çok haz almamıştım sürüşten.
  • guzel urunler hayırlı satıslar
  • @soad_sefa sağolasın, inşallah satılır bu paraya alınacak en iyi direksiyon..

@Tecnical eyv. hocam sağol, sanada
  • PM
  • pm
  • cevaplandı pmler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • p.m
  • direksiyon seti ||_MusTy®_|| nickli arkadaşımıza rezervelidir.
  • direksiyon seti tarafımdan aLınmıştır
  • quote:

Orijinalden alıntı: ||_MusTy®_||

direksiyon seti tarafımdan aLınmıştır

Yazmayacaktım buraya ama artık sinirLerim bozulmaya başLadı..
    direksiyon setinin ayın 21'inde parasını yatırmama rağmen hala ürün elime uLaşmadı.Kargoya verdim diyor fakat bir kargo numarasını veremiyor arkadaş . Alışveriş yapacaklar dikkatli oLsun
  • kargo arkadaşa ulaşamadığı için geri geldi, bugün o kadar yol gidip tekrar yollamak zorunda kaldım. inanıp inanmamak takdirinize kalmış, önceki referanslarım ortada saygılar. 45tl için böle bişe yapmicağımıda bilen bilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlperenT

kargo arkadaşa ulaşamadığı için geri geldi, bugün o kadar yol gidip tekrar yollamak zorunda kaldım. inanıp inanmamak takdirinize kalmış, önceki referanslarım ortada saygılar. 45tl için böle bişe yapmicağımıda bilen bilir

Dostum bi kargo numarası yolluycan yaa gerisi kargoyla benim aramda topu bi türlü kargoya atamadın ki
  • Hala kargp numarası yollamadı arkadaş.Ayrıca msnde ben oturum açar açmaz kaçıyor vs. vs.. Üzgünüm ama artık güvenimi tamamiyle yitirdim. Aman dikkat alışverişlerde
  • dolandıRıcı olarak imzamda beLirttim arkadaşı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.