Şimdi Ara

SATILIK SAPPHIRE HD4850 1GB 256BIT HDMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Merhabalar, kartı yenilicem bu sebepten dolayı kullanmakta olduğum ekran kartımı satıyorum.. kutu ve içeriği full duruyor. oc yapmadım karta ve hep çok güçlü psu larla kullandım. isteyen misafirim olup kartı çeşitli oyunlarda ve testlerde görebilir..
    http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=568&pid=214&psn=&lid=1&leg=0
    linkteki üründür lütfen karıştırmayalım bilindiği gibi bi sürü 4850 modeli var 1gb 256bit ve hdmi çıkışı olan modeldir..
    fiyat 140tl kargo benden türkiyenin heryerine
    edit: bu arada linkte fotoğraflardaki kutuda 512mb yazıyo tam anlayamadım ama seçimlerde 1gb kafanızda soru işareti kalmasın, fotoğraf eklemeye çalışıcam zaten
    EDİT: İNDİRİM BİTMİŞTİR.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlperenT -- 20 Ağustos 2011; 16:07:26 >

• 4850 ye Soğutucu takıp oc yapan arkadaşlarım var denemeni öneririm...
  • quote:

Orijinalden alıntı: BerkoGame

4850 ye Soğutucu takıp oc yapan arkadaşlarım var denemeni öneririm...

ne gibi bi performans yakalıyorlar peki? hangi karta yaklaştılar diyim daha iyi tarif edebilmen için
  • GTA IV ü high ayarlarda 1650x1050 de kasmadan oynuyoduk. 700w psu i5 işlemci 4gb ram vardı..
  • quote:

GTA IV ü high ayarlarda 1650x1050 de kasmadan oynuyoduk. 700w psu i5 işlemci 4gb ram vardı..

Standart frekansta ve o.c frekansta alınan fps farkını söyleyin de anlayalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cybershock

quote:

GTA IV ü high ayarlarda 1650x1050 de kasmadan oynuyoduk. 700w psu i5 işlemci 4gb ram vardı..

Standart frekansta ve o.c frekansta alınan fps farkını söyleyin de anlayalım.

aynen, bide oc değerleri neler nerelere çektiniz kartı? çok soruya boğmuş gibi olduk ama deneyebilirm gerçekten
  • Arkadaşım ekrankartını aldığı gün oc yapmıştı o yüzden önceki performansı bilmiyoruz youtube dan videolara bakarak değerlendirin.. (bu arada çekirdek hızı ve saat hızlarını ne yaptığı hakkında bi fikrim yok ama bi 2000mhz çıkartmıştır o hayvan )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BerkoGame -- 10 Ağustos 2011; 15:18:59 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAPPHIRE HD 7870 XT GDDR5 2GB
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • pm
  • pm attım
  • kardes bende his iceq4 turbo vardı 650/2000 de 3dmark06 da 13 bin puan alıyordu 700/2200 yapınca 15000 puan aldı. fark budur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi now-amd -- 17 Ağustos 2011; 16:41:00 >
  • Baslıgı degiştirin bence.insanları yanıltıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brevity

Baslıgı degiştirin bence.insanları yanıltıyor.

ne konuda yanıltıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlperenT

quote:

Orijinalden alıntı: brevity

Baslıgı degiştirin bence.insanları yanıltıyor.

ne konuda yanıltıyor?

Degiştirmişsiniz zaten. 10 tl yazıyodu.
  • Kart tarafımca alındı ödeme yapıldı kartı kargo veya buluşarak alacağım,olumlu olumsuz burdan bilgilendiririm..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.