Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Logitech F710 Gamepad, Oyun Kolu, Sorunsuz, Temiz (SATILDI) Satın Al 21 Ekim 2025 16:56 1 1 Logitech F710 Gamepad, Oyun Kolu, Sorunsuz, Temiz (SATILDI) Merhaba, Logitech F710 Gamepad, Oyun Kolu, Sorunsuz, Temiz şekildedir. Alındığından beri gerçekten çok az kullanılmıştır. Nfs Shift, Forza Horizon, Fifa oynadım bir kaç defa. Çalışmaktan vakit bulamadığım için satıyorum. Elektronik olan çoğu cihazın piyasalarını çok iyi bildiğimden lütfen ÖLDÜRMEYİN fiyatı zaten uygun fiyata satıyorum. İzmir içi elden satılıktır. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 575 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir, Balçova Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Realme Buds Air 6 Pro, TR Garantili, Kutu ve Faturası Mevcut Microlab FC 361 2.1 Amfili Hoparlör. (Çok Kaliteli) Logitech F710 Gamepad, Oyun Kolu, Sorunsuz, Temiz (SATILDI) Samsung S24 Plus, 12/256 SATILDI