Şimdi Ara

[SATILDI] Xiaomi Redmi Note 10s, 8 Ram, TR (SATILDI)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
55
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 Xiaomi Redmi Note 10s, 8 Ram, TR (SATILDI)
    Merhabalar, Xiaomi Redmi Note 10s modelindeki 2 aydır aktif olarak kullandığım telefonumu satıyorum. Model yenildiğim için şuan kenarda duruyor. 2 ay boyunca aktif kullandım ve gerçekten güçlü, hızlı ve sorunsuz çalışıyor. AMOLED EKRAN Mediatek Helio g95 işlemci (En baba oyunu oynatır.) 6+2=8 gb ram, 128gb depolama, Hafıza Kartı Destekliyor, 33w hızlı şarj, 5000 mah batarya. 64mp, 1.79 diyafram 4k kamera Sony Sensörlü Çift Stereo Hoparlör, Çift Sim Kart

Sadece 2 tane küçük nazarlık şeklinde kullanırken kesinlikle rahatsız etmeyen ekranın camında çatlakçığı vardır. Çatlakçık diyorum rahatsız etmiyor. Cihaz SORUNSUZ çalışıyor. Telefona kozmetik olarak sıfır muamelesi yapmayın lütfen 4, 5 yıllık telefon ancak günümüzün çoğu giriş seviyesi telefonundan daha güçlüdür. Fiyat olarak gayet uyguna koyuyorum. 3250 ₺ dir. İzmir Balçova Metronun oradan elden teslim yaparım. Fiyatta az bir şey daha yardımcı olurum.
    [SATILDI] Xiaomi Redmi Note 10s, 8 Ram, TR (SATILDI) [SATILDI] Xiaomi Redmi Note 10s, 8 Ram, TR (SATILDI) [SATILDI] Xiaomi Redmi Note 10s, 8 Ram, TR (SATILDI) [SATILDI] Xiaomi Redmi Note 10s, 8 Ram, TR (SATILDI)
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 3250 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir, Balçova Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

• Güzel ürün ama ,

DH de TR /aynı seri 10 pro modeli 4100 TL 1 haftadır aktif satışta ve alan yok (

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.