gerçekten çok garip ps1 den kalma gri kolum var sony dönüştücü ile hala onu kullanıyorum 10 senden fazladır oynadıgım bir kol hesabını sen yap kardeş tek sıkıntım ışı yakıp analoga geçtiginde artık analog tuşları sol taraf saga sola kayıyo onn haricinde on numara yeni alırsamda çok düşünüyordum logitech alıyım felan ama bu durumdan sonra logitec hi alıp kırıcağıma en iyisi, yeni bir sony kol alıyım zaten dönüştürücü var aynen devam ediyim sanada tavisyem bu kardeş sat logitechi al sony yi rahatına bak futbol oyununa en iyisi bence sony düşün ps1 kolu ile hala oynuyorum ut head to head ne istersen
quote:
Orijinalden alıntı: xargusx
gerçekten çok garip ps1 den kalma gri kolum var sony dönüştücü ile hala onu kullanıyorum 10 senden fazladır oynadıgım bir kol hesabını sen yap kardeş tek sıkıntım ışı yakıp analoga geçtiginde artık analog tuşları sol taraf saga sola kayıyo onn haricinde on numara yeni alırsamda çok düşünüyordum logitech alıyım felan ama bu durumdan sonra logitec hi alıp kırıcağıma en iyisi, yeni bir sony kol alıyım zaten dönüştürücü var aynen devam ediyim sanada tavisyem bu kardeş sat logitechi al sony yi rahatına bak futbol oyununa en iyisi bence sony düşün ps1 kolu ile hala oynuyorum ut head to head ne istersen
hala saçma sapan sorunlar yaşıyorum fifa nın optimizasyon sorunları var saçma sapan şeyleri göre göre oyundan soğudum pes adam olsa onda hiç sorun yok ama peste adam gibi oyun yapmıyor..
belki oyunda fps kaybı vardır kasıyodur?
quote:
Orijinalden alıntı: bozcan61
belki oyunda fps kaybı vardır kasıyodur?
yok hocam ya i5 2500k gtx 570 sistemim vardı onla bile saçma sapan şeyler oluyordu herkes bunu fark edemiyor ama joystick ayarlarında optimizasyonunda problem var oyunun bende anlamadım
aynı sorun 2 tane f710 umda da var.Birinde düne kadar sorun yoktu.Dün aynı sorunu resmen yine tecrübe ettim oynayarak.Geç tepki vermeye başladı.Fifa 13 te sadece sol analogla rahat çalım atabiliyorken artık imkansız hale geldi.Savunma da adam degiştirdigimde degişen adam önce cok kısa bir süre duraksıyor ondan sonra hareket ediyor.Pas verdigimde istedigim yöne dogru top kontrol edememeye başladım.Benim alıcılar sürekli olarak usb uzatma kablosuna takılı halde duruyor kaybolmasın diye.Onla bir ilgisi var mı bilmiyorum ama çıkarıp normal taktıgımdada aynı sorun devam ediyor.
aynı sorun bendede mevcut ama bence sebebi kollar değil de internet bağlantısı,arkadaş internet 8 mbit ve yağ gibi akıyor diyor ama karşındaki adamda 100mbit internet ve süper ötesi ping var
genelde season maçlara başlarken ilk 5 dakka bakıyor surun mevcut ise hemen çıkıyorum başka çare yok
buradan halen bizi bakır kablolarla süründürdüğü için kocaman ban gönderiyorum malum ttnete
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme