Şimdi Ara

LOGITECH F510 JOYSTICK SORUNU ACILl YARDIM LÜTFEN !!.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar fifa 12 oyununu logitech f510 rumble gamepad joystick ile oynuyorum bildiğiniz üzre oyunun resmi destekleyicisi olan joysitcklerden biridir bu ama ne hikmetse head to head seasonda maç açtığım zaman oynamaya başladıktan bir kaç dakika sonra joystick yavaşlamaya başlıyor paslar yerini bulmuyor tuha tuhaf şeytler oluyor yön tuşları tam bastığım noktalara hareket etmiyo bazen kısacası acaip bir yavaşlama oluşuyo herşeyi denedim olmadı anakartımda usb 3 slotu var orya taktım olmadı kayıt defterinden tüm girdileri sildim ( sanırım silindi hepsi bulabildiklerimi ) tekrardan yükledim joystick altındaki xinput tuşu ayarları ile oynadım her iki moda da getirdim naaptıysam olmuyor oyuna giriyo ilk başta süper hızlı elim hangi tuşa dokunsa onu yapıyo süper oynuyorum sonra bi bakıyorum başladı yavaşlamaya paslar gitmiyo tuhaf tuhaf şeyler oluyor yazılımsal mı donanımsal mı bilmiyorum bu sorunu yaşayan bir kaç kişi daha olmuş internette araştırdım ancak hiç bi çözüm yazmamşlar konular yarım kalmış yardımcı olabilcek bi arkadaş varsa çok makbule geçer şimdiden teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgur0785 -- 1 Nisan 2012; 15:54:29 >

• arkadaşlar yokmu bilen yardım edecek birileri sinir etti bu joystick beni
  • koca sitede bir tane bilen fifacı yokmu ya
  • bendede f710 var.. ilk başlarda oynarken banada öyle oluyordu.. sonralardan düzeldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eRkannYLDZ

bendede f710 var.. ilk başlarda oynarken banada öyle oluyordu.. sonralardan düzeldi.

peki hiç bi düzenleme filan yaptınmı veya ayar hatırladığın birşey varmı veya eskiden kullanıdığın dandik joystick varmıydı ve format attınmı artık son denemeleri bunlarla yapcam daha da yapmadığım bişey kalmadı zaten :((
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur0785

quote:

bendede f710 var.. ilk başlarda oynarken banada öyle oluyordu.. sonralardan düzeldi.

peki hiç bi düzenleme filan yaptınmı veya ayar hatırladığın birşey varmı veya eskiden kullanıdığın dandik joystick varmıydı ve format attınmı artık son denemeleri bunlarla yapcam daha da yapmadığım bişey kalmadı zaten :((

sana tavsiyem oyun ayarlarını sıfırla.. birde kontroller ayarlarına bak.. Pass felan semi mi yoksa asisstance mi..
  • quote:

quote:

quote:

sana tavsiyem oyun ayarlarını sıfırla.. birde kontroller ayarlarına bak.. Pass felan semi mi yoksa asisstance mi..

oyunu yeniden yükledim ama nafile ayarlarıda sıfırladım nafile bide yanlış biliyorsam lütfen düzeltin online oyunda o ayarlar geçersiz sanırım :(

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dostum bence aynı oyunu başka pc ye kur sonra aynısı oluyorsa 2 secenek var ya oyun ya da gamepad bunları dene bi istersen ondan sonra bakalım yine.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

oyunu yeniden yükledim ama nafile ayarlarıda sıfırladım nafile bide yanlış biliyorsam lütfen düzeltin online oyunda o ayarlar geçersiz sanırım :(

yanlış biliyorsun.. online oyunlarda fark ediyor o.. sen asisstance yap passları felan

• @ozgur0785
    belgelerim fifa klasörü içindeki "buttondatasetup" ile program fileste kurulu olan fifanın içindeki "buttondata" dosyaları ile daha önceden hewrhangi bir oynama yaptınmı.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

yanlış biliyorsun.. online oyunlarda fark ediyor o.. sen asisstance yap passları felan

hocam maalesef assistant olarak ayarlıymış zaten :(( denedim bişey değişmedi ya :((

• quote:

Orijinalden alıntı: AhlakPolisi

@ozgur0785
    belgelerim fifa klasörü içindeki "buttondatasetup" ile program fileste kurulu olan fifanın içindeki "buttondata" dosyaları ile daha önceden hewrhangi bir oynama yaptınmı.

yok hocam ya onlarla hiç oynamadım naaptıysam çözülmüyor tek birşey kaldı şüphelendiğim joystick sağlam başka oyunlarda da denedim acaba bu anakartın usb girişlerinde bi problem mi var gerçi öyle olsa diğer oyunlarda neden sorun yok mause klavye filan hiç problem olmadı yani delircem sinir hastası etti beni bu problem girdim bios ayarlarına orda da herşey normalzaten işin ilginç tarafı oyuna ilk girişte hiç problem yok çok hızlı ama 30 saniye sonra yavaşlıyor acaba diyorum oyunun yapısı mı böyle ama millet geliyo karşıma adam çatır çatır oynuyor onun joysitckte belli hiç bi problem yok bilsem ne arızalı garantiye göndercem ama dediğim gibi diğer oyunlarda neden sorun yok aklıma gelen tek seçenek ayarlar eksik bişey var ama ne ??

• hea,o sorun herkesete var sanırım,rakip çatır çatır topla giderken bişey olmuyor top benim ayağıma gelir gelmez hemen kapıyorlar,internet bağlantısı ile ilgli büyük ihtimal,sanırım biz yabancı rakiplere ağır çekimde hareket ederek görünüyoruz diye şüpheleniyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhlakPolisi

hea,o sorun herkesete var sanırım,rakip çatır çatır topla giderken bişey olmuyor top benim ayağıma gelir gelmez hemen kapıyorlar,internet bağlantısı ile ilgli büyük ihtimal,sanırım biz yabancı rakiplere ağır çekimde hareket ederek görünüyoruz diye şüpheleniyor.

evet belkide o yüzdendir ama şöyle bişey keşfettim oyun içersinde joystick çıkarıp taktığım zaman yine hızlanıyor düzeliyor ama maximum 30 saniye sürüyo bu düzelme sonra tekrar yavaşlıyor buda internet bağlantı sorunu olmadığını gösteriyo galiba ve eminim şuan bu sorunu yaşayan bir sürü oyuncu var ben gibi ve herkes sebebin ne olduğunu merak ediyor bunu çözmemiz lazım herkesten rica ediyorum yabancı forumları araştıralım veya çözümleri kendimiz deneyelim üretelim belkide buluruz .Aklıma gelmişken eski dadik joystiğim bazen oyunun resmi joysticklerinden olan f510 dan hızlı olabiliyodu buda ilginç bu sorunu çözersek sanırım bir çok insanın işi görülmüş olcak ..

• Son bir izlenimimi daha yazmak istiyorum joysticğin yavaşlamaya başladığı anda çok ilginç bir şekilde böyle 1 saniyelik bir lag oluşuyo görüntüde neredeyse hissedilmeyecek kadar kısa sürede bir durma işte lag gibi birşey ve başlıyo joystick yavaşlamaya bu konular hakkında başka sorun yaşayanlarda varsa lütfen konuya yazsınlar bildiklerimizi paylaşırsak çözeriz belki..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgur0785 -- 3 Nisan 2012; 0:19:33 >
  • quote:

Arkadaşlar fifa 12 oyununu logitech f510 rumble gamepad joystick ile oynuyorum bildiğiniz üzre oyunun resmi destekleyicisi olan joysitcklerden biridir bu ama ne hikmetse head to head seasonda maç açtığım zaman oynamaya başladıktan bir kaç dakika sonra joystick yavaşlamaya başlıyor paslar yerini bulmuyor tuha tuhaf şeytler oluyor yön tuşları tam bastığım noktalara hareket etmiyo bazen kısacası acaip bir yavaşlama oluşuyo herşeyi denedim olmadı anakartımda usb 3 slotu var orya taktım olmadı kayıt defterinden tüm girdileri sildim ( sanırım silindi hepsi bulabildiklerimi ) tekrardan yükledim joystick altındaki xinput tuşu ayarları ile oynadım her iki moda da getirdim naaptıysam olmuyor oyuna giriyo ilk başta süper hızlı elim hangi tuşa dokunsa onu yapıyo süper oynuyorum sonra bi bakıyorum başladı yavaşlamaya paslar gitmiyo tuhaf tuhaf şeyler oluyor yazılımsal mı donanımsal mı bilmiyorum bu sorunu yaşayan bir kaç kişi daha olmuş internette araştırdım ancak hiç bi çözüm yazmamşlar konular yarım kalmış yardımcı olabilcek bi arkadaş varsa çok makbule geçer şimdiden teşekkürler..

kullandığım 2 gamepad logitech Rumblepad 2 ve F310
    bahsettiğin sorun ikisindede yok... tek fark Rumblepad 2 de sag stick F serilerine göre daha az duyarlı
    bence sorunun bağlantı.. fiber 50 mb bağlantım var sadece bazı head to head maçlarda benimde takılmalar oluyor ama bu oyunun bağlantısının kötü olup yavaşlaması, gamepadle ilgili değil
    pro ranked veya ut maçları dene gene algılama sorunu olacak mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canabispub -- 3 Nisan 2012; 14:25:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: canabispub

quote:

Arkadaşlar fifa 12 oyununu logitech f510 rumble gamepad joystick ile oynuyorum bildiğiniz üzre oyunun resmi destekleyicisi olan joysitcklerden biridir bu ama ne hikmetse head to head seasonda maç açtığım zaman oynamaya başladıktan bir kaç dakika sonra joystick yavaşlamaya başlıyor paslar yerini bulmuyor tuha tuhaf şeytler oluyor yön tuşları tam bastığım noktalara hareket etmiyo bazen kısacası acaip bir yavaşlama oluşuyo herşeyi denedim olmadı anakartımda usb 3 slotu var orya taktım olmadı kayıt defterinden tüm girdileri sildim ( sanırım silindi hepsi bulabildiklerimi ) tekrardan yükledim joystick altındaki xinput tuşu ayarları ile oynadım her iki moda da getirdim naaptıysam olmuyor oyuna giriyo ilk başta süper hızlı elim hangi tuşa dokunsa onu yapıyo süper oynuyorum sonra bi bakıyorum başladı yavaşlamaya paslar gitmiyo tuhaf tuhaf şeyler oluyor yazılımsal mı donanımsal mı bilmiyorum bu sorunu yaşayan bir kaç kişi daha olmuş internette araştırdım ancak hiç bi çözüm yazmamşlar konular yarım kalmış yardımcı olabilcek bi arkadaş varsa çok makbule geçer şimdiden teşekkürler..

bahsettiğin sorun ikisindede yok... tek fark Rumblepad 2 de sag stick F serilerine göre daha az duyarlı
    bence sorunun bağlantı.. fiber 50 mb bağlantım var sadece bazı head to head maçlarda benimde takılmalar oluyor ama bu oyunun bağlantısının kötü olup yavaşlaması, gamepadle ilgili değil

kardeşim saol cevabın için ancak denedim bağlantı ile ilgili bir sorun yok bende .Eğer öyle olsaydı lag oluşurdu ama bende hiç lag yok oyun haddinden fazla akıcı 8 mbit kayıpsız internet var 8 mbit alıyorum şebeke evimin hemen yanında zaten ama sinir oldum çözemedim bu sorunu ya bide bu arada senden rica etsem bana controller ayarlarını yazabilirmisin pass assistant filan bunları tekrardan teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgur0785 -- 3 Nisan 2012; 17:19:51 >

• quote:

quote:

quote:

kardeşim saol cevabın için ancak denedim bağlantı ile ilgili bir sorun yok bende .Eğer öyle olsaydı lag oluşurdu ama bende hiç lag yok oyun haddinden fazla akıcı 8 mbit kayıpsız internet var 8 mbit alıyorum şebeke evimin hemen yanında zaten ama sinir oldum çözemedim bu sorunu ya bide bu arada senden rica etsem bana controller ayarlarını yazabilirmisin pass assistant filan bunları tekrardan teşekkürler..

autoswitching : manuel
    auto switching move assistance : low
    passing power assistance off
    semi
    pass : semi
    tought :assisted
    shot : assisted
    cross : semi
    lob pass: assisted
    save asistance: assisted
    analog sprint: on

• quote:

quote:

quote:

quote:

autoswitching : manuel
    auto switching move assistance : low
    passing power assistance off
    semi
    pass : semi
    tought :assisted
    shot : assisted
    cross : semi
    lob pass: assisted
    save asistance: assisted
    analog sprint: on

çok teşekkür ederim aklıma son bir ihtimal geldi dandik joystick takmıştım oyunu ilk yüklediğimde araştırdım dandik joystick takıp kayıt defteri ilede oynarsanız çakışma olabilir kaliteli joystick ile bu durumda joystick kafayı yer demişler.Bende kayıt defterini fazla kurcalamıştım.Format attım bugün az sonrada fifa inmiş olcak originden logitech yazılımı joystick herşey hazır herşey güncel dandik joystickte bilgisayarın yanına bile yaklaşmadı bakalım netice ne olacak paylaşırım burda inşallah olur..

EDIT : Netice hüsran olmadı hiçbişey değişmedi yine adamlar çatır çatır hızlı hızlı oynarken ben logitech f510 ile slow modda oynamaya devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgur0785 -- 4 Nisan 2012; 1:51:55 >

• Arkadaşım Aynı oyunda Aynı joystick'i kullanıyorum bende öyle bir sorun yok... Maşallah bomba gibide sorunsuz çalişiyo...

Benden sana tavsiye kimle maç yapiyosan ağ baglantilarini gözden geçir seni yenebilmek için ağına saldırı duzenleyip kendi oyun puanını yükseltmeye çalışıyor olabilir... antivirus program ayarlarini da gözden geçir ağını virüs trojen saldirilarina karşı sürekli taramaya tabiî tutuyo olabilir bu da oyuna müdahalelerini engelliyor olabilir...

Benim aklıma bu geldi şimdilik.... Ben dahil senin de gördüğün üzere kimsede bahsini ettiğin sorunlar yok....

Çözümu bulursan buraya da yaz bilmeyenler öğrensin... büyük ihtimal söylediğim seylerden biri sorununu çözecektir...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.