Şimdi Ara

Logitech F310 gamepad hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
9.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben de almayı düşünüyorum bu gamepad'i. İlk defa gamepad alacağım. Aklımdaki sorunun birisini yukarıdaki arkadaş sormuş zaten. (Trigger'ın basıldığı kadar gaz verme olayı) Ben de yine benzer bir soru sorayım. Mesela GTA 4'de direksiyonu milim çevirmek istesem, analog ile yapabilecek miyim ?
  • Arkadaşlar bu joystick'i ben de aldım bugün fakat galiba bir sorun yaşıyorum. Devil May Cry 5 oynuyorum, başta bütün yönlere gidebiliyorum ilk anlarda daha sonra yukarı sol çapraz devre dışı kalıyo sanki gidemiyorum. Sürücüsünü de yükledim, her şeyi tam takır. Böyle bir sorun yaşayan var mı bu mouse ile ilgili yardımcı olabilir misiniz?
  • vallahi biraz araştırdım forumlarda falan logitech f310 aldım 60 liraya herşey güzel başladı gösterişli paketi falan tarzı duruşu taa ki eve gelip baglayıp fifa 14 ü acana kadar meger yalanmış meger büyük dolandırıcılıkmış fifa 14 ü iyi oynamasam kendim den şüphe edicem gamepad e bahane bulmicam ama malasef hicde öyle degil sonuç 4 hafta geçti artık tahammül edemedim duvardan duvara yerden yere ufacık parcalarına ayırdım vura vura en son hızımı alamadım dagılan tuş takımına keser ile girişiyodum evdekiler araya girdi sakinlişterdi... sakın alacak olan arkadaşlar almayın sakın ha sakın! ömrüm gamepad ile geçti bu kadar adi bukadar aşifte bi gamepad görmedim ben allah korusun... logitech f310 ile fifa 14 oynayanada allah cok büyük sabır versin kimse bana bu gamepad i övmesin onada dalarım !
  • Bu gün teknosa.com a özel 39,90 kargo bedava bence kaçmaz bu fırsat
  • Ps4 almadan önce alıştırma yaptıgım gamepad bir süre sonra kısa devre yaptı 2 yıl rahatça kullanmıstım ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En azindan F510 oneririm F310'da titresim yok. Ayrica ben de F710 kullanmistim bir ara sonra Xbox 360 Controller'a gectim "F710'la nasil oyun oynuyormusum ben" dedim imkan varsa X360 controllerini da deneyin mutlaka.

Edit: Konu 2012'den kalmaymis yav hic fark etmedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I. C. Wiener -- 27 Nisan 2014; 15:53:01 >
  • oyunlarda xbox controller olarak gormesi iyi alistiginiz a,b,x,y tuslari otomatik ayarlaniyo, trigger olayi da guzel araba yarislarinda ama futbol oyunlarina pek uygun degil, ozellikle analogla degilde yön tuslariyla oynuyosaniz eski atarilerdeki gibi birlesik yon tuslari oldugundan rahatsiz edebilir. Sony ps2 kollarla oynamaya alisanlar kesinlikle almasin bu kolu, fifa14 de idare edersiniz ama pes14 te sinirden kolu parçalama olasiliginiz yüksek, yani özetle bu gamepad giris seviyesi bir ürün fazla bisey beklemeyin. Snopy, kontorland falan almaktan iyidir ama bi sony degil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eaydin79 -- 12 Mayıs 2014; 13:18:41 >
  • dostum çok cahilce bir sorum olacak, yaklaşık 7 8 ay önce f310 u teknosadan aldım herşey iyi güzelgidereken bugün gamepad bacagimdan dustu ve RB tusu basilamaz oldu \ yanlis hatirlamiyorsam cihazin 2 yil garantisi var bu hasar garanti kapsamindamidir eger kapsamindaysa aldigim teknosayami vermem gerekiyo yani ne yapicagimi bimiyom daha once hic bi elektronik aleti sevise vermemistim. bide cihazin kuttusunu yirtmistim garanti belgesi felan varmiydi icinde hatirlamiyorum o gerekirmi simdiden sagol

• Mertcanoa kullanıcısına yanıt
    aynen bende kırdım attım, birleşik yön tuşları nedir öyle menüde gezerken bile birbirine karışıyo, d-pad miş, bide yenilikmiş gibi yazmışlar eski atarilerde de böyleydi sonra sony ayrı yaptı standart oldu bütün markalar aynı bunlar daha neyin peşindeyse.
    Logitech in bi de hoparlörünü aldım onda da cızırtı var, bi daha hiç bişeyini almam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eaydin79 -- 11 Temmuz 2014; 21:00:50 >
  • Bende bi hort yapayim bu konuyu fifa oynarken sol analog dpad gibi hareket rdiyor 360 derece kullanamiyorum bilgisi olan var mi

• antking kullanıcısına yanıt
    İncelemesini izlerken gördüm üstünde sport tuşu mu ne varmış onu açıp kapayıp ayarlanyor sanırım.
  • Ürünü geçen hafta teslim aldım. genellikle olumlu kullanıcı yorumları okumama rağmen birkaç yerde real time hatasından bahsedilmişti. Steamden Tomb Raider indirip oynamaya başladım. Neredeyse hamle ile oyun karakterinin hamlesi arasında yarım saniye belkide daha fazla fark var buda oyunda seni mahvediyor. Basit basit yerlrde bu yüzden kaç defa öldüm. Hamlelere çok geç tepki veriyor. Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Almayın. Yada ben bir yerde hta yapıyorum bilmiyorum. Moralim inanılmaz bozuldu yav
  • Harika bir gamepad 50 TL ye Gold mağazasından aldım fiyatının hakkını veriyor

• 30 liraya satılık Logitech F310, işinize yarayabilir.

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/logitech-f310-gamepad-en-ucuzu-154462399
  • cuma günü aldım logitechin sitesinden yükledim kurulumunu taktım oyun açtım oynadım hiçbir ayar yapmaya gerek yok her şey hazır :)
  • Gamepad gerçekten çok güzel el rahatlığı çok iyi kalitesi çok iyi özellikle ets2 de gaz ayarlama olayı çok güzel oluyor tavsiye ederim 3 gün önce gold dan aldım..
  • kesinlikle bu kolu tavsiye ederim, özellikle logitech markasından dolayı, bir buçuk senedir kullanıyorum, yanlışlıkla bozdum, garantiye verdim gık demeden değiştirdiler, bugün elime geçti , kolum sıfırlanmış oldu, zaten oyunlarda da hiç bir ayar yapma gerektirmeden usb ye takınca oyunda algılanması çok büyük bir artısı , bundan önce en az on tane snoppy kol eskitmişimdir diger ufak markalarıda saymıyorum, ama logitech farklı adamlar ürünlerinin yanında, dediğim gibi bir bucuk sene kullandıktan sonra kabloda sorun oldu, usb ye takınca gidip geliyordu , garantiye verdim, hemen yeni kol gönderdiler, kesinlikle bu kolu ve logitech markasını tavsiye ediyorum...
  • Bende f310'u bu konuya bakarak 1 yıl önce almıştım 50 tl'ye ve hergün 2-3 saat ets2 oynamama rağmen çok şükür sorunsuz çalışıyor

• Bir kaç ay önce aldım, çok güzel bir kol.

Konuyu hortlattım biraz devam gençler :D

• Tetik hassasiyeti için f310 mu snopy rampage r218 mi alınır

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.