Şimdi Ara

logitech EX100 KABLOSUZ DESKTOP SET ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kablosuz klavye ve mouse seti almak istiyorum bu ürünün fiyatı bana çok ii geldi ama 300 tlye de ürünler var aradaki farklar neler acaba donanımhabere başvurmak istedim alıyımmı bu ürünü sizce?

http://www.vatanbilgisayar.com/productDetails.aspx?I_ID=35819

bide şöyle bir ürün var benim buna ayırıcak fazla param yok oyüzden ucuz bişey arıyorum

http://www.exa.com.tr/microsoft/klavye_setler/ms_b5q-338-841.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semtolopez -- 3 Şubat 2009; 12:48:27 >

• Pil ömürleri başta olmak üzere, çekim mesafesi vs. gibi artıları var pahalı ürünlerin. Ayrıca ex100 ve ex110 için çok rahatlıkla söylenebilir ki mouse'u berbat bir ergonomiye sahip. ex110 kullanıyorum klavyesi dört dörtlük ancak mouse'u kullanmadım bile. Ayrıca Logitech'de karar kılarsanız 5$ fark ile ex110 alabilirsiniz, klavye üzerinde multimedia tuşları bulunuyor.

Ayrıca linkini verdiğim resime bak, Ergomedia için oldukça iyi diyorlar.
    http://img530.imageshack.us/img530/4272/a1c9d0a900aecbe6123ae1fsb2.jpg
  • bendede var hatta kalvye bugünlere kadar iyidi
    şu aralar ctrl tuşu üstüste 3. parça seçmemi engelliyor bu da beni deli ediyor kablolu mouse ve kalvyeye dönecem. Mouseun scrolluda çok ses çıkarıyo be değirmen gibi
  • Kablosuz mouse ve klavye kullanmam önermem
  • quote:

Orjinalden alıntı: tsk

Pil ömürleri başta olmak üzere, çekim mesafesi vs. gibi artıları var pahalı ürünlerin. Ayrıca ex100 ve ex110 için çok rahatlıkla söylenebilir ki mouse'u berbat bir ergonomiye sahip. ex110 kullanıyorum klavyesi dört dörtlük ancak mouse'u kullanmadım bile. Ayrıca Logitech'de karar kılarsanız 5$ fark ile ex110 alabilirsiniz, klavye üzerinde multimedia tuşları bulunuyor.

Ayrıca linkini verdiğim resime bak, Ergomedia için oldukça iyi diyorlar.
    http://img530.imageshack.us/img530/4272/a1c9d0a900aecbe6123ae1fsb2.jpg

katılıyorum...6 ay bende kullandım ex110 u ama sadece klavyeyi...mouse uzun süreli kullanımlar için çok kötü...klavyesi ise fiyatına göre çok çok iyi bir ürün...tepki süresi ve çekim mesafesi yeteri...fazla oyun oynamayacaksan al ex110 u rahat edersin...

• bende lcd tv var arasıra monitör olarak kullanıyorum pc ile tv yanyana çünkü koltuktan fln güzel olr diye düşündüm ama öle çekim mesafesi fln derdi çıkmasa ii olr bide onla uğraşamam koltuk 5 m kadar uzakta ztn salonun genişliği 5m fln
  • ex serisi ile 5m kurtarmayabilir, 2 gün sonra pm at istersen bana tam olarak açık alanda en fazla sağlıklı mesafasini yazayım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben 8 aydır kullanıyorum memnunum
  • Kablosuzu tavsiye etmem,derdi çok oluyor. illede alıcam diyosan da fazla para verme.
  • 2 yıldır kullanıyorum ex100 gercekten mouse cok kotu, icindeki piller cok agirlik yapiyor,ayrica pil omru de iyi degil.
    klavyesi cok iyi kullanımı gayet rahat.
    benim mouse yatagin yaninda duruyor film izlerken falan kullaniyorum sadece....
    illa kablosuz alicam diyorsan, biraz daha arastir derim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: tsk

ex serisi ile 5m kurtarmayabilir, 2 gün sonra pm at istersen bana tam olarak açık alanda en fazla sağlıklı mesafasini yazayım.

burdan yazabilirsin
  • Sıcağı sıcağına denedim, tam olarak 2mden sonra sapıttı alıcısını görüyor durumda iken. Tabi hala içindeki pilleri kullanıyorum bunun da katkısı vardır ancak uzun mesafede pil ömrü daha az olur.
  • ben mouse'a sarjlı varta pro 2700 luk pil taktım ancak varta ile çalışmıyor, duracelde ise sorun yok. pil de sorunsuz bunun nedeni ne olabilir?
  • ben bu klavyeyi 4 mt den normal windows kullanımı için kullanamazmıyım ? kullanana arkadaşlar biraz bilgi verseler nasıl kullanımı klavyenin takılma yapıormu tuşlarında sorun varmı ? 4-5 mt kullanılabiliormu pilleri sarjlımı ? hangi pilleri tavsiye edersiniz ?
  • Microsoft un B5Q modeli yani 1000 modelini tavsiye ederim..Çünkü Ex100 un pili hemen bitiyor microsoft ise 6 aydan daha fazla pil ömrü veriyo kutusunda da belirtilmiş logitechte ise böle bir ibare yok..Ayrıca Microsofrtun mouse 1000 DPI yani daha seri bi mouse Ex110 un içinde aynı ve ayrıca space tuşu çok kötü tuşları zamanla esniyo oynuyolar yerinden..Tüm bu bahsettiğimiz klavyeler 27 mhz hızında çalışıyor dolayısla hepsi aynı mesafe çeker...

Benim Önerim Microsoftun ürününü almandır bizim şirkette 2 yıldır kullanıyoruz basic modeli hala çalışıyor....:))
  • ex100 ve ex110 modellerinin ıkısınıde kullanana bırı olarak abımın evınde ex100 bende ex110 var multımedıa tus farkları var ex100 daha kcuk bır klavyeye sahıp fazla yer kaplamıyor ama ex 110 normal klavye boyutlarında ve ben lcd tvmden bılgısyar monıtoru yaptım yattıgım yerden cok rahat sekılde butun ıslerımı yapıyorum hatta battanıyenın ustunden bıle calısıyor mousesı ex100 ise dedgımgıbı abım kullanıyor.oda cok memnun o benım gıbı sagda solda kullanmıyor ama cocukları o gun su dkmusler ustune cıhaz halen daha calısıyor sıvı dokulmesınemı karsı korumaymıs neyse ucuz yollu bu ıkı klavye mouse setten bırını onerırıım ama pahalı bırsey dersen bence hatta benımde aklımda o var ya mx3 200 alacam yada lx710 artık hangısı ne butce yeterse by
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.