Şimdi Ara

Logitech dfgt için sinyal kolu modu..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
1
Favori
2.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar forum sakinleri. Önceki haftalarda forumdan zeroplayer06 arkadaşın büyük yardımlarıyla kendime ets2 oyunu için bir h shifter ve debriyaj yapmıştım. Şimdi aklımda daha büyük bir proje var. dfgt'nin direksiyon simidi yerine gerçek bir direksiyon simidi ve sinyal kolu takmak. Bu noktada elektronik bilgisi olan arkadaşlardan yardım istediğim konu ise ( gerçi sadece elektronik bilgisi yetmez sanırım ama belki bilen vardır) araçlardaki sinyal kollarının çalışma prensibi bir şekilde tuş atama için kullandığım gamepad'e adapte edilebilir mi? H shifter da her bir vites gamepaddeki bir tuş yerine denk gelerek lehimleniyordu. . Aynı şekilde sinyal kolunun içindeki sistemi bilmiyorum fakat belki bir şekilde uyarlanabilir gibime geldi. İnşallah olumlu bir bilgi gelirse çok istediğim bir projeyi hayata geçireceğim. Herkese teşekkürler..

• Güzel dusunce bende boyle bisey dusunmustum h shifterin mantigi ile sinyal kolu yapabilirsin guzelde olur sinyal kolunu satin alcqksan isin dahada kolay olur benim elektronik pek bir bilgim yok ancak linyit43 den yardim alabilirsin iyi forumlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilgin için teşekkür ederim hocam. sinyal kolunu satın alacağım fakat direksiyonla uyumlu olması gerekiyor. Bir de amacım minimum maliyet olacak. Nette 45 liraya sıfır şahin direksiyonu var. Onu almayı düşünüyorum, öyle olursa büyük ihtimal yine şahin sinyal kolu olması daha uygun olur sanırım. Uyarsa daha modern bir sinyal kolu da alabilirim. Bakacağız artık..
  • Kolay gelsin takipteyim :)

• Şahin direksiyonunu sipariş ettim, 45 tl + kargo. Bir iki arkadaş söylese sinyal kolunu bir şekilde gamepad e bağlayabilirsin diye hemen alacağım onuda.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Linyit43 zeroplayer06 gibi kullanicilardan yardim alabilirsin

• Linyit43 zeroplayer06 gibi kullanicilardan yardim alabilirsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gamepad'te Titreşimi Kapama?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: by altan

Linyit43 zeroplayer06 gibi kullanicilardan yardim alabilirsin

O arkadaşlardan başka konularda da yardım almıştım sağ olsunlar özellikle zeroplayer06 arkadaşın başını bayağı ağrıttım debriyaj ve h shifter yaparken hakkını helal etsin. Pek rahatsız etmek istemiyorum bu yüzden. Dur bakalım çıkar belki bilen birileri bekleyelim.
  • Sinyal kolları normal buton mantıgıyla çalısır. Yanı kullanabilirsiniz
  • Hocam cevabınızdan sonra gözümde bir ışık belirdi.
    Çok sağ olun..
  • Şahin direksiyon simidi ve yine şahin, doğan'larda kullanılan sinyal kollarını satın aldım. Kargo bekliyorum. İnşallah montaj kısmını halledebilirim. Direksiyonla sinyal kollarının aynı marka aracın olması belki işimi kolaylaştırır. Hayırlısı..
  • Sinyal kolu elime ulaştı. solda sinyal ve far kolu, sağda ise 3 kademeli silecek kolu var. Silecek kolunu bir ihtimal fazla yağmurlu hava oynamadığım için retarder kolu yapabilirim olursa. 3 kademe yetecektir. Normalde de 4 ve 5. kademeyi kullanmıyorum. Yanlız far kolunda uzun far yok, hafif kendime doğru çekiliyor selektör için fakat uzun far yok gibi. Direksiyon simidi kargo ile ilgili sıkıntıdan dolayı sanırım perşembe elime geçecek. İnşallah montaj ve bağlantı kısmına muvaffak olurum :)

• Kolay gelsin takipteyiz hocam

• Son durum nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: by altan

Son durum nedir?

Hocam kayınbiraderimin düğünü nedeniyle Kayseri'deyim, pazar dönüp pazartesi başlayacağım projeye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam dfgt nin ustune mi monte edeceksiniz bunlari
  • Hocam dfgt nin ustune mi monte edeceksiniz bunlari

• quote:

Orijinalden alıntı: Gktupc

Hocam dfgt nin ustune mi monte edeceksiniz bunlari

Evet, inşallah muvaffak olurum, dua edin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaiowas

Sinyal kolu elime ulaştı. solda sinyal ve far kolu, sağda ise 3 kademeli silecek kolu var. Silecek kolunu bir ihtimal fazla yağmurlu hava oynamadığım için retarder kolu yapabilirim olursa. 3 kademe yetecektir. Normalde de 4 ve 5. kademeyi kullanmıyorum. Yanlız far kolunda uzun far yok, hafif kendime doğru çekiliyor selektör için fakat uzun far yok gibi. Direksiyon simidi kargo ile ilgili sıkıntıdan dolayı sanırım perşembe elime geçecek. İnşallah montaj ve bağlantı kısmına muvaffak olurum :)

Kuş serisinde far kolu bi kademede kısa farlar, diğer kademede uzun farlar yanar. Parklar harici olarak düğmeden açılır.

• quote:

Orijinalden alıntı: TuRkiShCowboy

quote:

Orijinalden alıntı: kaiowas

Sinyal kolu elime ulaştı. solda sinyal ve far kolu, sağda ise 3 kademeli silecek kolu var. Silecek kolunu bir ihtimal fazla yağmurlu hava oynamadığım için retarder kolu yapabilirim olursa. 3 kademe yetecektir. Normalde de 4 ve 5. kademeyi kullanmıyorum. Yanlız far kolunda uzun far yok, hafif kendime doğru çekiliyor selektör için fakat uzun far yok gibi. Direksiyon simidi kargo ile ilgili sıkıntıdan dolayı sanırım perşembe elime geçecek. İnşallah montaj ve bağlantı kısmına muvaffak olurum :)

Kuş serisinde far kolu bi kademede kısa farlar, diğer kademede uzun farlar yanar. Parklar harici olarak düğmeden açılır.

Hocam ben daha modern olan farları çevirerek açılan cinsinden aldım. İlk çevirmede parklar, ikinci çevirmede kısa farlar yanıyor. İkinci kere çevirdikten sonra kolu aşağı indirebiliyorsunuz o zaman da herhalde uzun farlar diye düşündüm çünkü ikinci çevirmeden önce kesinlikle kol aşağı inmiyor, kilitli mekanizma gibi. İnşallah düşündüğüm gibidir.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.