Bildirim
Logitech dfgt için sinyal kolu modu.. (3. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Ulan tabureler olmasaya çalışanayacan ha
Ters switch olabilir hani buzdolabı kapağında seitch basılı iken sönüyor kapağı açıp switch kalktığında aktif oluyor. Tabi switch var demiyorum bu mantıkla yapılmış bir sistem olabilir.
Tuşların her birinden birer kablo mu çıkıyor karta giden(orjinalinde) yoksa tuşlar birbirine bağlımıydı ? Eğer öyleyse etkilenmiş olabilir. Mesela bu söktüğün oyun kolu kartında joysticklerin bulunduğu bölümde jumper olarak josytick metal kılıfını kullanmış. O kartı kullanacaksan (debriyaj için) metal kılıfı çıkarttığında kendin jumper yapman gerek. Ona benzer de olabilir. Kontrol et.
Vitesi biraz daha yakışıklı yapabilirdin. Zeroplayer arkadaşa bende danıştım fakat yaptıktan sonraçok zor değil imzamdaki projeler linkine bas incele 2 konum var orada. Direksiyon ortasındaki tahta yerine metal boru kullanıp direksiyon kasasına kablo gönderip içine sistem kurabilirdin. Acele etmeseydin keşke yaparken söyleseydin fikirlerimize, önerilerimize bakarak belki daha farklı şey yapabilirdin. Ha suç bulmuyorum sadece tavsiye olmuş bitmiş. Üstteki yazdıklarımdan bak bakalım sorun onunla mı alakalı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: linyit43
Ulan tabureler olmasaya çalışanayacan ha
Ters switch olabilir hani buzdolabı kapağında seitch basılı iken sönüyor kapağı açıp switch kalktığında aktif oluyor. Tabi switch var demiyorum bu mantıkla yapılmış bir sistem olabilir.
Tuşların her birinden birer kablo mu çıkıyor karta giden(orjinalinde) yoksa tuşlar birbirine bağlımıydı ? Eğer öyleyse etkilenmiş olabilir. Mesela bu söktüğün oyun kolu kartında joysticklerin bulunduğu bölümde jumper olarak josytick metal kılıfını kullanmış. O kartı kullanacaksan (debriyaj için) metal kılıfı çıkarttığında kendin jumper yapman gerek. Ona benzer de olabilir. Kontrol et.
Vitesi biraz daha yakışıklı yapabilirdin. Zeroplayer arkadaşa bende danıştım fakat yaptıktan sonraçok zor değil imzamdaki projeler linkine bas incele 2 konum var orada. Direksiyon ortasındaki tahta yerine metal boru kullanıp direksiyon kasasına kablo gönderip içine sistem kurabilirdin. Acele etmeseydin keşke yaparken söyleseydin fikirlerimize, önerilerimize bakarak belki daha farklı şey yapabilirdin. Ha suç bulmuyorum sadece tavsiye olmuş bitmiş. Üstteki yazdıklarımdan bak bakalım sorun onunla mı alakalı.
Bu sıkıntı sanırım dfgt'nin üretilme şekli ile ilgili. Zaten direksiyonda 22 tuş var, ana gövdeye 6 kablo ile bağlı. Birde içini açıp baktığımda devre kartı çipli felandı. Sanırım böyle yapılmış. Ben de direksiyonu söküp o bağlantı kablosunu yerinden çıkarıp dfgt'nin usb kablosunun çıktığı yerden dışarı çıkardım. Artık direksiyonunun devre kartına soketinden takıp taburenin uygun bir yerine sabitleyeceğim. Bu şekilde kullanacağız. H shifter ve direksiyonu yaparken kozmetik ve estetik kaygıları gözardı ettim yoksa çok uğraştıracak, benim için boyu değil işlevselliği önemli idi
-
Aynen ayrı kart ayrı işlemci varsa 4-5 kablo ile data gönderilir. Kartı geri takın dediğiniz gibi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
hocam en kısa zamanda video da bekliyoruz. çok güzel bir proje olmuş. elinize sağlık -
Çok teşekkür ederim alakanız için. İnşallah videoyu yakın zamanda çekmeyi düşünüyorum. Gerçekten oyun benim için sıfırdan başladı gibi bir şey :) -
Ellerine sağlık hocam :) -
quote:
Orijinalden alıntı: Kaan Klickner
Ellerine sağlık hocam :)
Teşekkürler hocam :) -
konu bittikten sonra gördüm ellerine sağlık harbiden süper olmuş
-
quote:
Orijinalden alıntı: zeroplayer06
konu bittikten sonra gördümellerine sağlık harbiden süper olmuş
Teşekkürler hocam. Bir türlü doğru düzgün video çekemedim yoksa şöyle güzel bir video çekip koymayı düşünüyorum. Gerçi bir tane youtube a koydum video fakat detaylı değil, hem kamerayı tutup hem aracı sürmek kolay olmuyor. İnşallah videoyu çekebilirsem koyacağım buraya..Bu arada direksiyonun tek handikabı sadece ets2 oyunu ve ya otobüs oyunlarında işlev olması, yarış oyunlarında maalesef direksiyon büyük olduğu için tam randımanlı oynanmıyor. Yapacak olan varsa göz önünde bulundurmalı..
-
videoyu bekliyoruz yarış içinhttp://www.alfabb.com/bb/forums/attachments/164-168-1991-1995/138371d1241281951-could-159-sport-steering-wheel-fit-my-s-htmomotuner_redstitching.jpg bunun gibi birşey süper olur g25 g27 lere bolca takan mevcut -
quote:
videoyu bekliyoruz yarış içinhttp://www.alfabb.com/bb/forums/attachments/164-168-1991-1995/138371d1241281951-could-159-sport-steering-wheel-fit-my-s-htmomotuner_redstitching.jpg bunun gibi birşey süper olur g25 g27 lere bolca takan mevcut
Bu direksiyon g25-27 için uygun hocam. Dfgt nin mekanizma biraz değişik. En kolayı benim yaptığım gibi aradan boru ve ya sopa takarak yapmak gibime geliyor. Ah Ah şöyle bir atölyem olsa sabahtan geceye kadar neler neler yaparım da neyse :)
-
Türkiyede yaşıyan çoğu kişinin hayalı garajım olsun biyanda arabam diyer tarafta torna olsun ufak elektrikli testere ah ah
quote:
Türkiyede yaşıyan çoğu kişinin hayalıgarajım olsun biyanda arabam diyer tarafta torna olsun ufak elektrikli testere ah ah
-
Konuyu yeni gordum yardım etmeye gelmiştim.Sanırım sorunu hallettiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: enemywalker
Konuyu yeni gordum yardım etmeye gelmiştim.Sanırım sorunu hallettiniz.
Teşekkürler hocam, sıkıntı yok bitti çoktan. :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X