Şimdi Ara

LOGITECH DESTEK KONUSU (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
835
Cevap
60
Favori
45.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • TheTeknolojist kullanıcısına yanıt
    Pmde açıkladım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @TheTeknolojist hocam garantisi devam ediyorsa ve faturası da varsa en kötü pentaya gönderirsiniz oradan da değişim çıkar muhtemelen çünkü bu tarz çevre ekipmanlarını tamir etmek daha maliyetli oluyor diye biliyorum ben.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sroad -- 2 Eylül 2019; 3:18:49 >
  • garanti için ürün kaydetme işi nasıl olacak ?ürünlerim diyorum gözükmüyor yardım edecek varmı ?
  • amazon tr den g703 bir mouse aldım. çift tıklama ve tekerlek problemim vardı pentaya yolladım yurtdışı ürün diye geri göndermişler. amazontr den alınan ürünlerdemi yurtdışı sayılıyor var mı böyle bir problem yaşayan daha önce ? varsa nasıl çözdüğünü merak ediyorum.
  • Knowless K kullanıcısına yanıt
    böyle bir şey olmaması gerek hocam. amazon ile görüşün bence.
  • sroad kullanıcısına yanıt
    görüştüm amazonun teklifi de bir garip. ürünü bize iade edin parasını verelim diyorlar ürünü amazon sattığı zaman tekrar satın alın ücret farkını da iade edelim diyorlar. şuan amazon satmıyor ne zaman satacağı da belli değil
  • Knowless K kullanıcısına yanıt
    bu konuda yardımcı olamayacağım hocam. eğer bu durum sizi mağdur edecekse en son çare tüketici haklarına başvurmak sanırım. ben penta'nın faturaya rağmen kabul etmemesine anlam veremedim açıkçası. amazon tr'ye ait faturanız var değil mi sonuçta?
  • G213 kullanıyorum bir sene olmadı W, A, S, D çok çabuk aşındı. Basma hissiyatı kayboldu. A tuşu artık neredeyse her basışta bir yere sürtüyormuş gibi oluyor. Üç kere değişimle yeni geldi 4. defa göndericem fakat yine 6 ay sonra tekrar olacak. Bir tık üstü nedir acaba? Üst model değişimi yapsalar mesela?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: byJuck

    G213 kullanıyorum bir sene olmadı W, A, S, D çok çabuk aşındı. Basma hissiyatı kayboldu. A tuşu artık neredeyse her basışta bir yere sürtüyormuş gibi oluyor. Üç kere değişimle yeni geldi 4. defa göndericem fakat yine 6 ay sonra tekrar olacak. Bir tık üstü nedir acaba? Üst model değişimi yapsalar mesela?
    Bendede aynı durum 2 yıl oldu ilk 6 ayda tuşlarda aşınma olmuştu şimdi daha beter tuşlarda bi acayip oldu sallanıyorlar.Garantisi bitti sanırım ama yine şansımı denicem.
  • Galatas4ray kullanıcısına yanıt
    Berbat bir durum. Görünüşte iyi gibi duruyor ama içi öyle değilmiş. Oyuncu klavyesi adı altında satılması garip dayanıklılık sıfır.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Knowless K kullanıcısına yanıt
    Mümkün değil faturayı kabul etmemeleri. İtiraz edin. Türkiyeden alınmış cihaz olduğunu belirterek üsteleyin. Zannetmiyorum ama olur da hayır derlerse iki yolunuz var. Tüketici Hakem Heyetinin önü açık... Kesin haklısınız. Diğeri amazondan apra iadesi almak ya da Amazondan şu an ürün bedeli ortalamasında başka ürün talep etmek. Penta ile görüştükten sonra sorun çıkarırlarsa yazılı olarak onarım yapmayacaklarını ve nedenini belirten bir yazı talep edin mutlaka. Sonra ilk sayfadaki numara ile de görüşürsünüz duruma göre, yardımcı olurlar.
  • VR_27 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben bu logiteh garantisini sorgulamak için mail attım bana satıcıyla iletişime geç diyor mailde.ben maili atarken nerden aldıgımı hatırlamıyorum dedim çünkü 2.el almıştım.bu sorunu nasıl çözücem bir bilginiz varmı acaba.2 tane tuş gönderseler ben kendim tamir edicem.
  • M280 fare kullanıyorum, sesi hariç memnunum(bir de biraz küçük geliyor), aynı modelin sessizi olan M330 e geçmeyi düşünüyordum.

    Fakat aklımda alternatif model yok, bu m280/m330'dan biraz daha büyük olan bir logitech fare önerisi olan arkadaş var mı acaba? Yaklaşık 100 lira civarında.


    Asus WT425'i gördüm daha çok tuşu var, sessiz, uygun fiyatlı, cezbetti ama yine küçük boyutlu, pil ömrü sürpriz, optik kısmı görünür ışıklı.
  • fuckulteli kullanıcısına yanıt
    hocam çok genelleme yapmak istemem ama kablosuz fareler eğer oyuncu faresi değilse genelde normalden küçük oluyor, istisnaları elbette vardır ama benim bildiğim kadarıyla çoğu sizin kullandığınız fareyle aşağı yukarı aynı boyutlardadır diye düşünüyorum. eğer boyut sizin için önemliyse gidip görerek almakta fayda var.
  • arkadaşlar merhaba, elimde g102 mouse var mouse garip bir şekilde bir çalışıyor bir çalışmıyor.Kablodan ya da usb porttan olduğunu sanmıyorum çünkü mouse hiç oynatmadığım halde bir gidiyor bir geliyor,usb portta başka bir mouse takıyorum ama o çalışıyor.Acaba nasıl çözebilirim bu sorunu mouse u alalı 9 ay falan oldu.

    Edit. mouse dün çalışıyordu bugün yapmaya başladı birden.

    Edit2. mouse bir müddet sonra tanımlanamayan aygıta düşüyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lagari Hasan Çelebi -- 18 Ekim 2019; 18:36:8 >
  • g303 için mouse ayaklarından lazım, 1-2 yıl önce çinden almıştım ama şimdi vergi ödemek istemiyorum. türkiyede satan varmı bu ayaklardan?


    LOGITECH DESTEK KONUSU

    bundan lazım anlamayan arkadaşlara
  • Merhaba arkadaslar bende logitech g502 var Ps4 te kullanıyorum hori tac pro 4 var klavye mause seti bunun mausesi çok iyi degildi bende g502 aldim sorum makro atamasi yapamadım yani bir tuşa komut koymak istiyorum ateş et egil kalk tekrar ateş, et gibi tek tuşa basinca bunun olmasi mümkünmü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevik001981 kullanıcısına yanıt
    hocam konsol sahibi değilim ama bilgisayarda makro atamak için logitech gaming software kurmak gerekiyor. yani konsolda böyle bir imkan yoktur diye tahmin ediyorum.
  • sroad kullanıcısına yanıt
    Cevap için Teşekkür ederim galiba öyle bende yapamadım çünkü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevik001981 kullanıcısına yanıt
    rica ederim. yani konsol için ayrı bir yolu varsa bilmiyorum. atıp tutmuş olmak istemem, söylediğim gibi konsol kullanıcısı değilim.
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.