Şimdi Ara

Logitech Cordless Rumble pad 2(PC Ve PS3 için) ve ChillStream

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Rumblepad 2 Pc için en kaliteli gamepad lerden biridir.Kablosuz olmasına rağmen titreşim özelliğine sahip nadir gamepad bulunur ve olanlarında çekmeme ve çabuk pil bitirme gibi dez avantajları olur ama bu cihazda bu sorunların hiçbiri yok..pili 6 ay civarı gitmekte ve kesinlikle bağlantı kopması v.s. olmamaktadır..İster PS3 de isterseniz Bilgisayarınızda kullanın..

Elimde iki adet mevcut.İkiside vatan faturalı ve garantiidir..Çok az kullandım nasip olmadı kullanmak.

Tane fiyatı 60 TL dir..1 tanesi satıldı..

ChillStream 45 TL Faturası garantisi vardır.Kutusu havalı kutu olduğu için ilk açarken çöpe gitmiştir.

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mj_pelit -- 5 Haziran 2011; 18:40:49 >

• KARDES PİLİ NE MARKA 6 AY GİDEN KAÇ AY GARANTİSİ DEVAM EDİYOR SON NE OLUR
  • Duracell.garanti 12 ay civarı tam bilmiyorum bakmam lazım..Fiyat son ikisi bir alınırsa 110 Olur.
  • pm attım
  • cevaplandı..
  • bu chillstream çalışıyormu ps3 de? farklı yazılım kullanıyor diye biliyorum,çalışıyorsa şayet xbox360 tarzı controller kaçmaz yani
  • bilgim yok maalesef.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • rumblepad 10 numaradır :) ben de kullanıyorum ve kuzenler geldiğinde pes fifa nba'de harika performans veriyo :D
  • Logitech Rumblepad 2 ve ChillStream'ı kullandım.Son derece kaliteli ürünler zaten marka Logitech olunca düşünmeye gerek yok.Fiyatlar normal gibi,hayırlı satışlar.
  • Güzel yorumlarınız için teşekkürler..chillstream mi rumblepad mi derseniz kesinlikle rumblepad derim kablosuz olmasına rağmen çok daha performanslı
  • rumblepad lerden 1 tanesi satılmıştır.
  • pmledim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.