Şimdi Ara

Logitech Comfort Wave 450 YENİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Eğimli tuş dizilimiyle oldukça ilgi çeken ve rağbet gören Logitech Wave klavye, şimdi ekonomik fiyatlı bir kardeş kazanıyor. Yeni klavyenin adı Logitech Comfort Wave 450 ve artık alıştığımız Wave tasarımını, daha çok işyerlerini hedefleyen ekonomik bir yapıda sunuyor.

Logitech Comfort Wave 450, kablosuz bir klavye değil, bağlantıyı USB kablosuyla sağlıyor. Tuş dizilimi Wave klavye ile aynı olan Comfort Wave 450'de normal Wave'de solda bulunan bir kaç tuş yok, ayrıca üstteki multimedya tuşları farklı şekilde yapılandırılmış. Ayrıca Wave klavyede sabit yapıda olan bileklik, Comfort Wave 450'de çıkartılabiliyor.

Bu ay piyasaya çıkması beklenen klavyenin ABD fiyatı olarak 49$ belirtilmiş

AMD 7950X3D

MSI 4060Tİ 16GB

GSKILL 32GB (2X16GB) TZ5 Neo RGB Siyah DDR5 6400Mhz CL32 AMD EXPO Dual Kit Ram

• paylaşım için teşekkürler, güzel ürün.

Pentax K200D
    Pentax SMC-DA 18-55 mm f/3.5-5.6 AL II | Pentax SMC-DA 50-200 mm f/4-5.6 ED| Pentax SMC-M 50mm f/1.7 | Jupiter 37A - 135mm f/3.5 | Pentax D-BG3 Battery Grip
  • güzel ürün mü bilmiyorum ama türkiyeye genelde 2. sınıf üretimleri gönderiyorlar class b olarak geçiyor. Muhtemelen 2. sınıf malzeme kullanıldı demek istiyor. logitech wave kablolu almıştım 3 ay kullandım asdw tuşları silindi ve eski hassasiyetini tüm tuşlar kaybetti ablama verdim eski klavyeme döndüm. microsoft multimedia keyboard 1.0A en alt seviyede microsoft klavye olmasına karşın 2 yılık elemanın tek tuşu silinmedi ve tuşları kesinlikle wave den daha hassas.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.