Şimdi Ara

Logitech Chillstream vs Logitech Rumblepad 2 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
9.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rumplepad 2'nin kablosuzunu da kullandım. Kablosuz olması güzel ancak elime pek oturmadı. Kavrama yer çok küçük geldi bana ve malzemesi elimi terletmeye başladı. Bu yüzden Chillstreamdan yana tercihim. Joypadlerin çapraz oluşu çok iyi kontrol sağlıyor. Birde siyah modeli test edebilirsem güzel olacak.
  • Bende zamanında ikisi arasında kararsız kalmıştım.. Cordless Rumblepad 2 aldım iyikide almışım
    Yaklaşık 15aydır kullanıyorum.. Alıdığımdan beri hiç sorun çıkarmadı..
    Ürün rahat ve elime oturuyor.. Fazla ağır değil.. Kablosuz olması harika zaten.. Ne Oynarsam yattığım yerden oynuyorum
    3-5 kere yere düşürdüm banamısın demedi..
    Ayrıca pil kullanma durumuda çok iyi , Duracell al 3-5 ay idare eder seni..

Chillstream kullanmak nasip olmadığı için hakkında yorum yapamayacağım..
    Ama illa Chillstream alacağım diyorsanız kesinlikle siyah olanı tercih ediniz

http://www.hizlial.com/oyun-hobi/oyun/logitech%C2%AE-chillstream%E2%84%A2-black-controller-ps3963497-0914_21.012.1453.0031.htm#tablar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NNoitra -- 3 Ekim 2009; 2:42:44 >

• uzun zaman kablosuz logitech ile siyah chillstream arasında kararsız kalıp 29 eylülde logitechi tercih ettim..
    şu anda keyifle batman arkham asylum oynamaktayım ve çok memnunum!
    ilk başta x360 gamepad ile oynanan oyunlarla uyumsuzluğundan dolayı endişe yaşasam da sorunu hallettikten sonra hiç tereddüt etmeden iyi ki almışım dedim:)
    kesinlikle tavsiye ederim ama chillstream de merak etmiyor değilim:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tutuls -- 4 Ekim 2009; 4:20:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RepuLsive

Bende zamanında ikisi arasında kararsız kalmıştım.. Cordless Rumblepad 2 aldım iyikide almışım
    Yaklaşık 15aydır kullanıyorum.. Alıdığımdan beri hiç sorun çıkarmadı..
    Ürün rahat ve elime oturuyor.. Fazla ağır değil.. Kablosuz olması harika zaten.. Ne Oynarsam yattığım yerden oynuyorum
    3-5 kere yere düşürdüm banamısın demedi..
    Ayrıca pil kullanma durumuda çok iyi , Duracell al 3-5 ay idare eder seni..

Chillstream kullanmak nasip olmadığı için hakkında yorum yapamayacağım..
    Ama illa Chillstream alacağım diyorsanız kesinlikle siyah olanı tercih ediniz

http://www.hizlial.com/oyun-hobi/oyun/logitech%C2%AE-chillstream%E2%84%A2-black-controller-ps3963497-0914_21.012.1453.0031.htm#tablar

ya ben o siyah modeli çok beğendim ama hiçbi yerde stok olmadığı için şunu

Logitech Chillstream vs Logitech Rumblepad 2

aldım..acaba PES için hayal kırıklığı yaratır mı..

ürünüm yolda henüz..pazartesiye falan gelicekte..inşallah oynayabilirim pes'i ya..çünkü analogu üstte...değişik bir tip..=)

• http://www.vatanbilgisayar.com/logitech-963435-0914-chillstream-controller-%28pc%29/productdetails.aspx?I_ID=29330

aldım almaz olaydım ...yok fanlı falan... xbox benzziyo dedik ...

alışırım dedim ama bi türlü olmuyo ..
    RUMPLEPAD 2 den sonra ters geldi bana halbuki oda logitech diye aldım ..
  • her iki gamepad'in de kablolularını kullanıyorum.(gerçi chillstream' in kablosuzu yok)

Logitech Chillstream vs Logitech Rumblepad 2

Rumblepad 2 (PC) daha yaygın olan playstation tip gamepad kullananların hiç zorlanmayacağı cinsten. Tuş takımı neredeyse bire bir aynı. Titreşim özelliği mevcut. Ekstra özellik olarak "mode" tuşu ile sol analogla D-Pad(Yön tuşları) yer değiştirilebiliyor. Bu özellik oyunların kontrol bölümlerine girmeye gerek duymadan hızlı bir şekilde ayarlama yapmayı mümkün kılıyor. İlk zamanlarda start tuşuna basmak isterken titreme tuşuna basabilirsiniz ancak bu sorun olarak dahi nitelendirlmeyecek cinsten çabuk atlatılacak bir olay...
    Bir diğer eksisi ise tuşların üzerinde playstationki gibi kare, yuvarlak,start,R1,L2 vs. yerine 1,2,3... gibi sayıların yazılı olması.

ChillStream (PC) ise x-box gamepad'inin muadili. xbox'çılar için sorun olmaz ama playstation koluna alışık birisinin ilk zamanlarda bu kolla işi oldukça zor olacaktır. D-Pad ile Sol Analog' un yerleri değiştirilmiş. Özellikle oyunlarda analog yerine sadece yön tuşlarıyla oynayanların bu gamepade alışması için uzun zamana ihtiyaçları var. D-Pad bayağı aşağıda, ya analogla oynamaya alışacaklar veya aşağıdaki d-pad'e uzanmaya...
    Kolda titreşim özelliğinin olmaması büyük eksiklik. Bu özellik yerine soğutucu fan eklenmiş. Özellikle eli benim gibi sürekli terleyen birisi için bulunmaz nimet iki kademeli fan ayarının 2.si bayağı gürültü çıkarıyor ama oynadığınız oyunun sesi onu rahatlıkla bastırıyor.
    Rumblepad'in aksine tuşların üzerinde muadili xbox' ın tuşlarının isimleri yazıyor.(A,B,RT,LB vs.)
    RT(R2), LT(L2) tuşları pedal şeklinde analoglu, bu tuşlar yarış oyunlarında gaz pedal olarak kullanmanız için ideal ama başka oyunlarda sorun çıkartabilirler. Ayrıca yarış oyununda her ne kadar gaz frenin analog olması gamepad için artı olsa da, titreşimsiz bir yarış oyunundan ne kadar zevk alınır tartışılır...

2 kol arasındaki tercihim Rumblepad 2 (PC) den yana. Üstelik fiyatı en düşük olanı da o. Paraya kıyanlar ise Cordless Rumblepad 2 (PC)(Kablosuz) u tercih edebilirler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi regist -- 7 Kasım 2009; 15:49:24 >

• Chillsteam kullanıyorum bende.Encok NFS Shıft oynuyorum.Bir gamepad bu kadar ıyı olabılır.
  • Bide kablosuz chillstream çıkarsalar çok iyi olacak. Fanın yerine pil koysalar mis gibi olur. Alıcısı 802.11 standartında olursa tadından yenmez. Çok mu şey istedim acaba.
  • valla ben hiç memnun olamadım ...Rumblepad 2 ye dönüş yaptım .
    isteyende taksitle Rumblepad 2 alsın bana benimkini ona verim.
  • diger gamepad i kullanmadim ama xbox kollari bana cok itici geliyor.. rumblepad 2 ile mutlu mesut takılıyoruz pes te
  • Ben de bayadır araştırıyorum. Microsoft xbox 360 orjinal kolunu almayı düşünüyordum; ama sağlam alacak bir yer olmaması ve garanti durumdan vazgeçtim.
    PS3 için olan siyah chillstream i almayı düşünüyorum. Umarım pc' de kullanırken problem çıkarmaz.
  • LOGITECHIN HER URUNUNU TAVSIYE EDERIM OZELLIKLE ANLASMALARI VARMIS VATAN BILGISAYAR ILE UYGUN FIYATA URUN SATIYORLAR
  • Arkadaşlar Dual Action ve rumblepad2 arasındaki fark nedir ? Sadece titreşim mi ?

Ayrıca elimde 2 adet Logitech Presicion var ve genel de PES oynuyorum, artık araba yarışları similasyon olarak çıktığından klavyeyle oynanmaz oldular. Ne diyorsunuz değer mi Dual Action veya Rumblepad 2 almaya ?
  • bunların tuş takımı lastiklerini bulmak lazım en yıpranan şey bunlar
  • Chillstream bilmem ama Xbox 360 Controller ile Rumblepad i karşılaştırırsak seçimim Xbox 360 Controllerden yana olur.
  • Ben Logitech Cordless Rumblepad 2 kablosuz kullanıyorum.Tüm oyunlarda rahat bir şekilde oynuyorum.Aldığımda kablosuz olduğu için alıcının yanında cep telefonu gibi sinyal alıp/veren bir araç olduğu takdirde komutları yanlış algılayacağı veya hiç algılayamıyacağını söyleyenler olmuştu.Öyle bir şey 2 senedir olmadı hala kullanmaktayım ve çok memnunum.Beğenmediğim tek yanı tuşlarda 1-2-3-4 gibi numaralandırmalar olması.Bunun dışında hiçbir sorunum yok.
  • bende sonunda kablosuz aldım arkadaşlar, akşam da deneme sürüşü yaptım... yalnız bu alet nasıl kapanıyor, mode ışığı sönünce mi kapalı oluyor...
  • 2 ürünü de kullandıgımı yazmıştım önceki sayfalarda.

rumblepad'ın yeni farkettiğim şöyle bir dezavantajı var: guitar hero gibi bazı oyunlarda chillstream direkt olarak uyumlu geliyordu, ayara gerek kalmıyordu. rumblepad'ı ne yaptıysam bu oyunlarda kullanamadım. dış görünüş xbox gamepadi gibi zaten, bilirsiniz xbox gamepadi konsoldan port edilen tüm oyunlara ayar yapmaksızın uyumludur. bu altyapıyı mı kullanıyor nedir anlamadım.

aynı şekilde nfs shift'te menü geçişlerinde rumblepad2'yu kullanamıyorum. chillstreamde böyle bir durum yoktu. her oyunca titreşim de aktif olmuyor. bunu da çözemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: linkin_park20

2 ürünü de kullandıgımı yazmıştım önceki sayfalarda.

rumblepad'ın yeni farkettiğim şöyle bir dezavantajı var: guitar hero gibi bazı oyunlarda chillstream direkt olarak uyumlu geliyordu, ayara gerek kalmıyordu. rumblepad'ı ne yaptıysam bu oyunlarda kullanamadım. dış görünüş xbox gamepadi gibi zaten, bilirsiniz xbox gamepadi konsoldan port edilen tüm oyunlara ayar yapmaksızın uyumludur. bu altyapıyı mı kullanıyor nedir anlamadım.

aynı şekilde nfs shift'te menü geçişlerinde rumblepad2'yu kullanamıyorum. chillstreamde böyle bir durum yoktu. her oyunca titreşim de aktif olmuyor. bunu da çözemedim.

tam rumblepad II almaya karar ermişti ki bu mesajı gördükten sonra kafamda soru işaretleri oluştu. başka böyle sorun yaşayan oldumu acaba arkadaşlar.

bilgilendirme için teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: nexus7

quote:

Orijinalden alıntı: linkin_park20

2 ürünü de kullandıgımı yazmıştım önceki sayfalarda.

tam rumblepad II almaya karar ermişti ki bu mesajı gördükten sonra kafamda soru işaretleri oluştu. başka böyle sorun yaşayan oldumu acaba arkadaşlar.

bilgilendirme için teşekkürler

burakdemir86 nickli arkadaşın buraya yazdıgım mesajdan sonra bana attıgı pm:

quote:

Merhaba,
    bir sorum olacak dün akşamdan beri araştırıyorum ancak sonuç bulamadım Rumbleepad II aldım yaklaşık 1 ay önce ve sürekli PES 2010, SF IV ve NBA 2K10 oynuyordum dun Dirt 2 ve NFS Shift'te de kullanmaya çalıştım ancak ne menüde ne de oyun içerisinde kullanabildim NFS'nin kontrol panelinde de Logitech ürünleri var ancak Rumblepad II yok. Forumda okuduklarım güncel yazılım olması gerektiği yönündeydi resmi siteden son yazılımıda işletim sistemime uygun şekilde indirip kurdum ancak halen araba yarışı oyunlarında kullanamıyorum. Yardımcı olabilirsen sevinirim. İyi günler.

arkadaşa biraz yardımcı olmaya çalıştım. bugün denemeleri sonucu nfs'de kullanabildiğini yazmış.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.